eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

''WET NEWS'' ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ!ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Δ. ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ!

WET NEWS 3
ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΑΣ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ..........
απο φωτ.αρχείο:kallianos
Ένα κείμενο απο καρδιάς απο τον δικό μας αρθρογράφο και μέλος του Εικονοσκοπίου Γιώργο Καλλιάνο.....
Αξίζει το κόπο......... 
γράφει ο Γιώργος Καλλιάνος 
Παρασκευή απόγευμα στην Ερμιόνη και εν μέσω οικονομικής ‘’Κρίσης όλοι δείχνουν μουδιασμένοι από τα νέα οικονομικά μετρά που ανακοινωθήκαν …περιμένοντας να δουν τις επιπτώσεις που θα έχουν στην καθημερινή τους ζωή.

Είμαι και εγώ ένας από αυτούς που μετά από ένα καταιγισμό πληροφοριών των ΜΜΕ νοιώθω ότι δεν με χωρεί ο τόπος…ότι όλα θα πάνε στραβά και ότι ζήτημα είναι αν την βγάλουμε ‘’καθαρή’’ μέχρι το επόμενο καλοκαίρι .
Δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα φίλοι και αναγνώστες του Εικονοσκοπίου…
Θα επιβιώσουμε θα προχωρήσουμε μπροστά σαν λαός και θα αναγεννηθούμε από τις στάχτες μας…είναι πλέον τρόπος ζωής για τους έλληνες να ξεπερνάμε την οποία δυσκολία σταθεί στον δρόμο τους και..........
.......... αυτό το έχουν αποδείξει από την αρχαιότητα μέχρι και τις μέρες…κάθομαι σε ένα παγκάκι στο μπίστι και θαυμάζω από αυτό την δύση του ηλίου με θέα την όμορφη Ερμιόνη …αυτό το δασύλλιο είναι πνοή ζωής για όλους μας και πρέπει όλοι να το προστατεύουμε ως κόρη οφθαλμού(ιδιαίτερα με έχει χαροποιήσει δε τελευταία το έργο της πυρόσβεσης που γίνεται στο μπιστι.. είναι ένα έργο που διασφαλίζει μια από τις ομορφιές του τόπους μας και το είχαμε ανάγκη όλα αυτά τα χρόνια).

Βλέποντας το όμορφο τοπίο θετικές σκέψεις έρχονται στο μυαλό μου …σκέψεις που θέλω να μοιραστώ μαζί σας…την γένια μου κάποιοι πρόλαβαν και την χαρακτήρισαν ως χρυσή γενια ,,ως γενιά όπου δεν θα αντιμετώπισει κάποιο πρόβλημα όπως πόλεμος ,οικονομική κρίση, κτλ, και από ότι φαίνεται είχαν δίκιο μέχρι σήμερα…μέχρι σήμερα λέω γιατί σήμερα η γενιά μου καλείται να αντιμετωπίσει ένα πλέον πολυσύνθετο γεγονός γένημα θρέμμα της εποχής μας, τον οικονομικό πόλεμο .

Αρχής γενωμένης απο την Ελλάδα ?..δεν είναι τυχαίο αυτό μην αυταπατάστε…η Ελλάδα με τα κρυστάλλινα νερά της του χαμογελαστούς κατοίκους την τεράστια πολιτιστική της κληρονομία και την ιδιαίτερη κουλτούρα της μόνο τυχαίος στόχος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί…από την αρχαιότητα ο έλληνας έχει αποδείξει ότι δεν υποτάσσεται εύκολα…και αυτό δεν είναι αρεστό σε πολλούς…
Η κρίση υπάρχει εδώ και παρά πολλά χρόνια απλά τώρα ήρθε η ώρα να μας την σερβίρουν ας μου επιτραπεί η έκφραση …πρέπει να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση αυτή ως έλληνες γιατί μόνο ως γνήσιοι έλληνες θα καταφέρουμε να το ξεπεράσουμε και αυτό…κάποτε ο μέγας Αλέξανδρος ειχε πει’’ Δε μ' ενδιαφέρει η καταγωγή των πολιτών ούτε η φυλή στην οποία γεννήθηκαν. Τους αντιμετωπίζω όλους μ' ένα κριτήριο, την αρετή. Για μένα κάθε καλός ξένος είναι Έλληνας και κάθε κακός Έλληνας είναι χειρότερος από βάρβαρος…πρέπει να ανυψώσουμε αυτήν την αρετή μας ως λαός και ως έθνος έχουμε κάτι το όποιο δεν υπάρχει σε κανένα λεξιλόγιο του κόσμου …την λέξη φιλότιμο αυτό πρέπει να ξαναβρούμε και να αποβάλουμε από την κοινωνία μας κάθε κακό Έλληνα που βάρβαρα συμπεριφέρεται σε αυτό το μέρος που ζούμε με ποικίλους τρόπους ξεκινώντας απο τους πολιτικούς όχι όλους όμως… το τονίζω αυτό γιατί υπάρχουν και καλοί πολιτικοί που αγαπούν αυτόν τον τόπο.
απο φωτ.αρχείο:kallianos

Απολαύστε τις ομορφιές που έχουμε απλόχερα γύρω μας ..την θάλασσα τον ήλιο το χαμόγελο που τελευταία έχει χαθεί από τα πρόσωπα τον περισσότερων από εμάς και όχι άδικα με όσα συμβαίνουν…δείτε τα πράγματα και από την θετική πλευρά … άλλη μια μάχη είναι αυτή που καλούμαστε όλοι μας να δώσουμε …μια μάχη που θα κερδηθεί …έξαλλου δεν είναι συνηθισμένος ο λαός μας να χάνει…με το κεφάλι ψηλά και θετική θέληση θα το ξεπεράσουμε .

Το καλοκαίρι είναι εδώ ας το απολαύσουμε όλοι…χαρείτε την θάλασσα και τον ήλιο στον όμορφο αυτό τόπο που τα σημαντικότερα του αγαθά προσφέρονται απλόχερα χωρίς πόθεν εσχες …(μιζεριαζουμε) για λάθη βαρβάρων για λάθη ανθρώπων που δεν αγάπησαν ποτέ την Ελλάδα…

Επενδύστε στους νέους αυτού του τόπου στην νέα γενιά που τόσα έχει να πει …η Ελλάδα δεν χρωστάει σε κανέναν της χρωστάνε… Έδωσε και δίνει αξίες όπως δημοκρατία , πολιτισμό ,κουλτούρα και αλλά πολλά που χωρίς αυτά ο κόσμος όπως μέχρι σήμερα τον γνωρίζουμε δεν θα υφίσταται σε μεγάλο βαθμό…θυμηθείτε τα λόγια του μεγάλου Αλεξάνδρου και αποβάλλετε από την καθημερινότητα σας όλους τους κακούς Έλληνες που είναι χειρότεροι και από τους βαρβάρους …είναι μειοψηφία και για αυτό τον λόγο είναι προδιαγεγραμμένο ότι θα εξαλειφθούν από την ελληνική κοινωνία.


Καλο καλοκαιρι σε ολους !

το μέλος του Εικονοσκοπίου Γιώργος Καλλιάνος
φωτ.αρχείο:kallianos
Εκπαιδευτής Αυτοδυτών Ελ/Ομοσπονδίας Υποβρύχιας δραστηριότητας,αθλημάτων,αλιείας και τεχνικής κολύμβησης.
Εκπαιδευτής-μέλος της παγκόσμιας Ομοσπονδίας PADI και CMAS
Επαγγ /Δύτης




ΠΡΟΣΟΧΗ:όλες οι φωτογραφίες που υπάρχουν σ'αυτήν τη στήλη είναι για αποκλειστική χρήση του πν.ιδιοκτήτη(kallianos) και για το EIKONOSKOPIO NEWS