eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...........

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...........
Σήμερα μια ιδιαίτερη αφιέρωση απο έναν δεξιοτέχνη της κιθάρας και ξεχωριστό έλληνα τραγουδιστή με τις χαρακτηριστικές ερμηνείες που έχει εκτελέσει στα τραγούδια που έχει γράψει ο ίδιος!Έχει αφήσει το στίγμα του και έχει αποτυπώσει τη δική του προσωπικότητα στο καλλιτεχνικό στερέωμα!
Ο Στέλιος Ρόκκος αγαπημένος τραγουδιστής του μέλους του Εικονοσκοπίου Θωμά Σκούρτη ακολουθεί στο παρακάτω video σ' ένα ντουέτο με.....
....... την μεγάλη τραγουδίστρια Αννα Βίσση σε ένα τραγούδι απ' αυτά που ταιριάζουν στην ίδια και στις φωνητικές της δυνατότητες.
Το παρακάτω video περιέχει μια ροκ μπαλάντα απ' αυτές που μόνο ο Στέλιος δημιουργεί, να μη λησμονούμε οτι παντρεύτηκαν και πολλά ζευγάρια ακόμα και διάσημα(Ευαγγελάτος-Στεφανίδου) όπως έχουν εξομολογηθεί δημόσια, ακούγοντας τα τραγούδια του Στέλιου και τον ίδιο....Επίσης εμπεριέχει κ' ένα τραγούδι με σπανιόλικο ρυθμό και το χορεύει η Αννα Βίσση καταπληκτικά...Το τραγούδι αυτο γράφτηκε απο τον ΣΤΕΛΙΟ ΡΟΚΚΟ για την συγκεκριμένη εκπομπή και να σημειώσουμε ότι είναι απ'τους λίγους Ερμηνευτές που έχει συνοδέψει με την κιθάρα του την ΆΝΝΑ ΒΙΣΣΗ στα τόσα χρόνια καριέρας της!
Αξίζει να το δείτε....
Το τραγούδι το αφιερώνουμε στους φίλους του Εικονοσκοπίου και φρεσκοπαντρεμένους ΔΗΜΟ και ΙΩΑΝΝΑ!!!!

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ..........

ΣΜΑΡΑΓΔΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΜΠΙΝΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ........