eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

ΠΕΡΙ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!ΕΠΙΣΤΟΛΗ- ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΡΜΙΟΝΗΣ!

ΑΝ. ΛΕΜΠΕΣΗΣ:
''ΑΝΤΙΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΑ''


Με αφορμή τις συνεχείς ανεπίτρεπτες φράσεις που απευθύνονται στον Δήμαρχο μέσα από το blog και η λέξη Άρχοντας να αλλάζει χέρια, blog και ερμηνείες ένιωσα την ανάγκη να απαντήσω ως Ανάργυρος Λεμπέσης στην πρώην κοινοτική δημοτική σύμβουλο, πρόεδρο του Δ.Σ του συνδυασμού Λεμπέση, κ. Παρασκευή Μαυρομιχάλη,

σήμερα 5ο αναπληρωματικό μέλος του συνδυασμού Ιωσήφ Γανώση κ. Παρασκευή Σκούρτη, και στον κ. Τσεφαλά που πρόσφατα γνωρίσαμε, πρώην Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Νικαίας όπως αυτος επικαλείται.

Αγαπητοί μου φίλοι , η λογοδοσία........
.......... των πεπραγμένων είναι η μέρα των δημοτών. Είναι η μέρα που δίνεται η ευκαιρία στην αντιπολίτευση να αντιπαρατεθεί στα πεπραγμένα του Δημάρχου ενώπιων των δημοτών μας. Η έκκληση του συνδυασμού «Κίνηση Πολιτών Ερμιόνης» που συμμετέχετε και εσείς κ. κ. Σκούρτη - Τσεφαλά, μέσα από τα blog, για την προσέλευση του κόσμου, δεν έπιασε τόπο. Αποτέλεσμα να τραπεί σε φυγή μετά την τοποθέτησή του ο αρχηγός σας κ. Γανώσης συνοδευόμενος από το ένα εκ των τριών μελών της Κίνησης που ήταν παρόντες.

Αγαπητοί μου φίλοι, υπάρχουν τρείς κατηγορίες Αρχόντων.


1.Ο κληρονομικός Άρχοντας, από τον παππού στον εγγονό (Βασιλιάδες κλπ.)


2.Ο τύραννος Άρχοντας, στην εποχή μας δικτάτορας


3.Ο Άρχοντας που εκλέγεται από τον λαό


Σε αυτόν ανήκω και εγώ.

Σε αυτόν τον άρχοντα που πρέπει να αγαπήσει τον λαό του για να τον αγαπήσει και αυτός. Σε αυτόν που πρέπει να λέει την καλημέρα στον λαό για να του την ανταποδώσει.


κ.κ. Σκούρτη - Τσεφαλά,

Το σοβαρότερο στοιχείο του εκλεγμένου άρχοντα είναι να μην εγκαταλείπει ποτέ το Αρχονταρίκι του από όποια θέση και αν τον έχει εκλέξει ο λαός του.

Εγώ δεν εγκατέλειψα ποτέ το λαό μου, ούτε από την θέση της αντιπολίτευσης, που υπηρέτησα 8 χρόνια, ούτε από την θέση της συμπολίτευσης.



κ.κ. Σκούρτη - Τσεφαλά,


Ο επί τέσσερεις συνεχόμενες τετραετίες ανίκητος Δήμαρχος ( και χωρίς Καποδίστρια και με Καποδίστρια …), μαζί με τους συνεργάτες μου και φίλους θα αποφασίσουμε από κοινού για το τι θα πράξουμε στις επικείμενες εκλογές.



Εσάς, ούτε σας λογαριάζω και ούτε θα σας ρωτήσω για το τι θα πράξω και ούτε θα ασχοληθώ άλλο μαζί σας.





Αντίο κουκλοθέατρα.





O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ