eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Η ΠΟΙΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α!

ΠΛΑΝΟΔΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ.....

Γράφει για το Εικονοσκόπιο ο Αντώνης Κασίτας

Στο βάθος του ορίζοντα λευκό πανί. Κάτι καινούριο μας φέρνει ο καιρός. Όλα αυτά τα χρόνια της βαρβαρότητας και του δήθεν μας, κάποιοι άνθρωποι, δικοί μας άνθρωποι, επέμεναν να χαράζουν φως στις πέτρες, όπως ο ήλιος στους βράχους κατακαλόκαιρα.

Ξεκινάμε λοιπόν μαζί τους αντεπίθεση.
Με την τέχνη και......
....... τον πολιτισμό της νέας εποχής, η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α των δυτικών προαστίων, διοργανώνει ποιητική βραδιά, την Τετάρτη 23/6, εν μέσω μουντιάλ, ενάντια στους καιρούς, στο μπαρ VINILION στο Ίλιον.

 Συνοδοιπόροι μας οι ποιητές: Νάντια Γαβαλά με την Επανάστασή της που αρχίζει από το ίδιο γράμμα με τον Έρωτα. Η Σοφία Κολοτούρου η γιατρός, που πρώτη με τη σφεντόνα της πετάει μπίλιες στο Σιάτλ, στην Πράγα, στη Γένοβα. Ο Γιώργος Ζιόβας με τους στίχους παρά πόδα. Ο Δημήτρης Καρβούνης, η ιστορία. Μαζί τους στο συλλείτουργο ο Χρήστος Κωνσταντίνου, με πένα λεπίδι, μας καταβυθίζει στον επαναστατικό λυρισμό με τα τραγούδια του. Και ας το καταλάβουμε μια και καλή, κίνημα χωρίς πολιτισμό είναι μισό κίνημα. Στην αντεπίθεση λοιπόν να σώσουμε ότι περισώζεται, για τους αγώνες που έρχονται. Στο μπαρ VINILION, Έκτορος και Μενελάου στο Ίλιον 23/6. τηλ. 2102692640. –