eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Η Εθνική Beach Soccer νίκησε 8-3 την ομάδα ALL STARS στον αγώνα επίδειξης

Ο τίτλος στην
Parthens
Με μεγάλο πρωταγωνιστή και πρώτο σκόρερ τον Γιώργο Τζαβέλλα η ομάδα
Panthers επικράτησε στον τελικό της 2ης φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ Beach Soccer 2010, της ΚΙΝΙ F.C. με 5-3.

Η Εθνική Beach Soccer νίκησε 8-3 την ομάδα ALL STARS στον αγώνα επίδειξης

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιώργο Τζαβέλλα που σημείωσε 3 τέρματα η ομάδα Panthers επικράτησε στον τελικό με 5-3 της ΚΙΝΙ και αναδείχτηκε πρωταθλήτρια στη 2η φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ Beach Soccer 2010, που ολοκληρώθηκε στην παραλία Καλό Λιβάδι της Μυκόνου στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του Beach Bar CANTINA. Έτσι μετά τη NOVELTY που κατέκτησε την πρώτη θέση στους αγώνες της 1ης προκριματικής φάσης που διεξήχθη στο Σχινιά η Panthers είναι η δεύτερη ομάδα που θα δώσει το παρών στην....
.... τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Soccer 2010 ο οποίος θα διεξαχθεί από 3-8 Αυγούστου στην Επανωμή Θεσσαλονίκης.


Η 'αρμάδα' των Τζαβέλλα, Μανιάτη Σιαλμά, ήταν σαφώς ανώτερη κι επικράτησε δίκαια της ΚΙΝΙ, η οποία πάλεψε για το καλύτερο δυνατό. Οι δύο ομάδες πρόσφεραν πλούσιο θέαμα και ικανοποίησαν τους φίλους του Beach Soccer που παρακολούθησαν τον αγώνα είτε στο γήπεδο, είτε από τηλεοράσεως καθώς το παιχνίδι μεταδόθηκε απ' ευθείας από το SPORT+ σε περιγραφή Νίκου Παγιωτέλη.


Τα 12άλεπτα ήταν: 0-2, 2-5, 3-5


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων ήταν:


ΚΙΝΙ


F.C.: Κώστας Συριανός, Νίκος Ρούσσος, Παύλος Αλιφραγκής, Βάκης Παπιτσής, Ιωσήφη Ξανθάκης 1, Αντώνης Μπαλοπήτας, Κυριάκος Μανουδάκης 1, Λεονάρδος Πρίντεζης.


PANTHERS: Junior Rush,


Δημήτρης Σιαλμάς, Θανάσης Τρίμης 1, Σωτήρης Τσίτσας 1, Γιώργος Τζαβέλλας 3, Γιάννης Μανιάτης, Μιχαήλ Ιωάννης Γκίκας.


Συναρπαστικός ήταν ο αγώνας επίδειξης ανάμεσα στην Εθνική ομάδα


Beach Soccer και τους ALL STARS της διοργάνωσης που μεταδόθηκε 'ζωντανά' από το SPORT+.. Νικήτρια αναδείχτηκε η Εθνική ομάδα με σκορ 8-3.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων ήταν:


ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ: Παναγιώτης Περτσάς, Δημήτρης Καραμπέτσος, Δημήτρης Νίκας, Κώστας Καβαλάρης 1, Παναγιώτης Ατματσίδης, Πάρης Κωνσταντακόπουλος 2, Θεόφιλος Τριανταφυλλίδης 1, Πάρης Πανταζόπουλος, Νίκος Μπερτσιάς 2, Γιώργος Τζαβέλλας 1, Γιάννης Μανιάτης, Δημήτρης Νικολάου.


ALL STARS:


Μπάρδης, Ρήγας, Κατρατζόπουλος, Τζιόβας, Μήτσης 2, DJ RASH, Πάνου. Ξανθάκης 1, Σιαλμάς, Μανουδάκης, Δομένικος Σαγκινέτος, Συριανός.


To 8o


γκολ της Εθνικής σημειώθηκε με αυτογκολ.


 


Στο περιθώριο των αγώνων τα κορίτσια της εταιρίας ΓΕΡΜΑΝΟΣ διοργάνωσαν όμορφα χάπενινκ, ενώ τα κορίτσια του χορευτικού του


beach soccer έδωσαν ξεχωριστό τόνο στον αγώνα επίδειξης.


 
Tις απονομές έκαναν:


 


Στην πρωταθλήτρια ομάδα Panthers ο εκπρόσωπος του δικτύου εταιριών ΓΕΡΜΑΝΟΣ Δημήτρης Μπαρμπάτης


 


Στη δευτεραθλήτρια


KINI F.C. ο δήμαρχος Μυκόνου Αθανάσιος Κουσαθανάς - Μέγας
Στον MVP της διοργάνωσης Γιώργο Τζαβέλλα ο δήμαρχος Μυκόνου Αθανάσιος Κουσαθανά - Μέγα


Ο δήμαρχος Μυκόνου Αθανάσιος Κουθασανάς - Μέγας, βράβευσε με το μετάλλιο της πόλης τον Γιώργο Τζαβέλλα, τον αρχηγό της Εθνικής Beach Soccer, Κώστα Καβαλάρη καθώς και τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Beach Soccer Κώστα Μότση.

Τον δήμαρχο Μυκόνου Αθανάσιο Κουσαθανά - Μέγα τίμησε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας ¨Ενωσης Beach Soccer, Kώστας Μότσης


Στον ιδιοκτήτη του Beach Bar CANTINA, Φράγκι Κασάρ, την απονομή έκανε o αρχηγός της Εθνικής Beach Soccer Κώστας Καβαλάρης


Στον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου Penelope Villlage κ. Βασίλειο Χανιώτη την απονομή έκανε ο αθλητής της Εθνικής Beach Soccer, Πάρης Κωνσταντακόπουλος.


Τους αγώνες της 2ης φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ Beach Soccer 2010, διεύθυναν οι Ηλίας Χειμαριώτης, Γιώργος Ρουσσάκης και Ανδρέας Λάλλος.


Το 10ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ BEACH SOCCER θα συνεχιστεί με τους αγώνες της 3ης φάσης που θα διεξαχθούν από 23 έως 27 Ιουνίου στην παραλία Κουκουναριές στη Σκιάθο.