eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ;

στη φωτο διακρίνεται ο κ.Μίχας ανάμεσα στους
 αρθρογράφους μας και μέλη του Εικονοσκοπίου
απο αριστερά:
Νίκος Καπόγλης,Γιάννης Μίχας,Θωμάς Σκούρτης  
  Η ΑΠΆΝΤΗΣΉ:
   Κι όμως γίνεται, ειδικά όταν αυτός ο πολιτικός  είναι ο φίλος πάνω απ όλα Γιάννης.
 Έτυχε να τον γνωρίζουμε από παλιά, όταν ήταν μπροστάρης στους αγώνες στα Ναυπηγεία και το συνδικαλιστικό κίνημα.  Άρρηκτα συνδεδεμένη η πορεία του με τον Πειραιά, δεν τον εγκατέλειψε στιγμή, ούτε ως πρόεδρος  του  Εργατικού Κέντρου της πόλης,  πολλώ δε μάλλον ούτε ως νομάρχης.


 Τα έργα ζωγραφικής μαρτυρούν.......
........ άλλωστε αυτή του τη σχέση με το ναυτικό στοιχείο, το στοιχείο της θάλασσας και του καρνάγιου.


 Σε μια πραγματικά λαμπρή εκδήλωση που έγινε στον ανακαινισμένο χώρο του Ναυτικού Μουσείου,  (οι πειραιώτες πάρτε μια βόλτα εκεί τα παιδιά σας) το βράδυ της Τετάρτης 9 Ιουνίου, σε μια δροσερή καλοκαιρινή βραδιά, ο φίλος Γιάννης, σήκωσε τα πανιά και αποκάλυψε τον εσωτερικό του κόσμο, στο πλατύ κοινό.

 Προσιτός, οικείος και πάντα πρόθυμος να ενημερώσει τους ναυτιλιακούς συντάκτες, σηκώνει το τηλέφωνο ότι ώρα και να τον καλέσουμε.  Οι συνεντεύξεις του στη Νομαρχία πλήρεις ειδήσεων και εμπεριστατωμένων στοιχείων, συνήθως κρατάνε ώρες!!!!!!!!!!!!!!

 









Περιττό βέβαια να πούμε ότι το παρόν στα εγκαίνια της έκθεσης ΒΊΟΙ  ΠΛΟΊΩΝ, έδωσε πολύς κόσμος, σχεδόν το μισό υπουργικό συμβούλιο  (Λοβέρδος, Ραγκούσης, Γεννηματά, Ξενογιαννακοπούλου) αλλά και βουλευτές, νομάρχες και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, και των άλλων κομμάτων χωρίς μάλιστα  .......... γιουχαΐσματα!!!!!!!!

Καλή επιτυχία Γιάννη στην έκθεση και να ξέρεις ότι θα είμαστε πάντα δίπλα σου (κάτι που δεν συνηθίζουμε για τους πολιτικούς).

  ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΟΓΛΗΣ  - ΘΩΜΑΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ 

ολες οι Foto είναι απο το eikonoskopio news
φωτο απο την εκθεση: