eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ BEACH SOCCER........

'Έβρεξε' γκολ στο Καράβι CLUB στο ΣΧΙΝΙΑ....



Η Εθνική ομάδα Beach Soccer, νίκησε σε αγώνα επίδειξης, ομάδα με μεγάλους άσους που τίμησαν τη φανέλα της Εθνικής Beach Soccer την τελευταία 10ετία με 10-9

Η ομάδα ΜΑΥΡΟ κατέκτησε τον τίτλο στην πρώτη φάση του 10ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ Beach Soccer 2010

Νίκησε στον τελικό τις Πετριές με 7-3

"Βροχή' από γκολ και πλούσιο θέαμα παρακολούθησαν οι φίλοι του Beach Soccer στον αγώνα επίδειξης που έδωσε η Εθνική ομάδα Beach Soccer με την Εθνική ομάδα της τελευταίας δεκαετίας και το οποίο έληξε με σκορ 10-9 (ημ. 6-7) υπέρ της σημερινής Εθνικής ομάδας. Τόσο οι παίκτες της Εθνικής όσο και οι μεγάλοι άσοι που φόρεσαν.........
.......... παλαιότερα τη φανέλα της Εθνικής Beach Soccer έκαναν επίδειξη υψηλής τεχνικής στην άμμο και καταχειροκροτήθηκαν από τους φίλους του του αθλήματος που βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του ΚΑΡΑΒΙ CLUB στο Σχινιά.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τις εξής συνθέσεις:

ΕΘΝΙΚΗ: Περτσάς, Καραμπέτσας, Χαραλαμπίδης, Ζάχος 3, Νίκας 2, Τριανταφυλλίδης 4, Γκούμας 1, Αποστολόπουλος, Νικολάου, Πετράκης.

Προπονητής Νίκος Γιαλεσάκης

ΕΘΝΙΚΗ 10ετίας: Ατματσίδης, Καραταΐδης 1, Ποζαπαλίδης, Μπατσινίλας, Καβαλάρης 1, Βογιατζής, Κωνσταντακόπουλος 7, Πετράκης.

Προπονητής: Στέλιος Μανωλάς


Πρωταθλήτρια η ΜΑΥΡΟ

Η ομάδα ΜΑΥΡΟ από το Χαλάνδρι επικράτησε της ομάδας ΠΕΤΡΙΕΣ από τους Αγίους Αποστόλους Ευβοίας με 7-3 και κατέκτησε την πρώτη θέση στην 1η προκριματική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ Beach Soccer 2010, που ολοκληρώθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις του ΚΑΡΑΒΙ CLUB στο Σχινιά Μαραθώνα.

Μετά το πρώτο 12άλεπτο που έληξε ισόπαλο 1-1, η ομάδα ΜΑΥΡΟ ανέλαβε τον έλεγχο του παιχνιδιού και με πλουραλισμό στην επίθεση αλλά και πολύ καλή αμυντική λειτουργία άρχισε να οικοδομεί διαφορά στο σκορ την οποία και διεύρυνε όσο κυλούσε ο αγωνιστικός χρόνος. Στυλοβάτης στην άμυνα ήταν ο διεθνής γκολκίπερ Νικολάου, ενώ επιθετικά 'πρώτο βιολί' αποδείχτηκε για έναν ακόμη αγώνα ο Μαυρογιάννης ο οποίος εκτελούσε και χρέη προπονητή. Από τις ΠΕΤΡΙΕΣ που δεν είχε τη φρεσκάδα των προηγούμενων αγώνων, ξεχώρισε ο Γιάννης Γκούμας.


Η εικόνα του αγώνα ήταν η εξής:

MAYRO - ΠΕΤΡΙΕΣ 7-3 (1-1, 6-2)
ΜΑΥΡΟ: Νικολάου, Μαυρογιάννης 2, Ledzo, Λάνι 1, Καλογέρης 1, Υψηλάντης 1, Μπερτσάς 1, Πλεξίδας 1.
ΠΕΤΡΙΕΣ: Χροναίος, Φωτιάς 1, Κούρτης, Τσαλιάγκος, Νίκας, Δημολιάνης, Ευδοξιάδης, Περήφανος, Γκούμας 2, Καβαλάρης, Πετράκης.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ


Τις απονομές έκαναν: Στην πρωταθλήτρια ομάδα της 1ης προκριματικής φάσης του 10ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ BEACH SOCCER 2010, ΜΑΥΡΟ, ο εκπρόσωπος του ομίλου εταιρειών ΓΕΡΜΑΝΟΣ κ. Χριστόφορος Μποζατζίδης.

Ο κ. Μποζατζίδης έκανε την απονομή και στη δευτεραθλήτρια ομάδα του τουρνουά, ΠΕΤΡΙΕΣ.

M.V.P της 1ης προκριματικής φάσης του 10ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ BEACH SOCCER αναδείχτηκε ο έμπειρος γκολκίπερ της ομάδας CHAMPIONS Γιώργος Παριάρος.

Την απονομή στον Γιώργο Παριάρο έκανε ο εκπρόσωπος του ομίλου εταιριών ΓΕΡΜΑΝΟΣ κ. Χριστόφορος Μποζατζίδης.

Στον εκπρόσωπο του ομίλου εταιρειών ΓΕΡΜΑΝΟΣ κ. Χριστόφορο Μποζατζίδη απένειμε τιμητική πλακέτα ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Beach Soccer, κ. Κώστας Μότσης.

Τιμήθηκαν επίσης οι εξής μεγάλοι άσοι που φόρεσαν τη φανέλα της Εθνικής ομάδας BEACH SOCCER: Ηλίας Ατματσίδης, Κώστας Μπατσινίλας, Κώστας Ποζαπαλίδης, Κώστας Καβαλάρης, Βαγγέλης Βογιατζής, Νίκος Γιαλεσάκης, Στέλιος Μανωλάς, Πάρις Κωνσταντακόπουλος και Κούλης Καραταΐδης.

Την απονομή στους διεθνείς άσους έκανε ο εκπρόσωπος του ομίλου εταιρειών ΓΕΡΜΑΝΟΣ κ. Χριστόφορος Μποζατζίδης.

Η Πανελλήνια Ένωση Beach Soccer τίμησε το Νίκο Μανιάτη ιδιοκτήτη του ΚΑΡΑΒΙ CLUB και τους υιούς Χαράλαμπο, Δημήτρη και Παναγιώτη Μανιάτη.

Την απονομή έκανε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Beach Soccer κ. Κώστας Μότσης.

Τον τελικό και τον αγώνα επίδειξης διεύθυναν οι διαιτητές Ηλίας Χειμαριώτης και Γιάννης Πιπιλίκας και μετέδωσε απ' ευθείας το SPORT+

Παράλληλα με τα παιχνίδια κοπέλες του ΓΕΡΜΑΝΟΥ διοργάνωσαν όμορφα χάπενινκ, ενώ τσιρλίντερς έδωσαν ξεχωριστό τόνο στον τελικό και τον αγώνα επίδειξης.

Τη φωτογραφική κάλυψη της διοργάνωσης είχε ο Γιάννης Καλαβρός

Περισσότερα νέα για το beach Soccer και φωτογραφικό υλικό μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της Πανελλήνιας Ένωσης Beach Soccer: www.beachsoccer.gr