eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

''Κάλαντα στις γειτονιές της Ερμιόνης από τους μαθητές''

Επιμέλεια για το Εικονοσκόπιο news: Μίλτος Ιωαννίδης

Μια όμορφη πρωτοβουλία ανέλαβε η πολιτιστική επιτροπή της δημοτικής κοινότητας Ερμιόνης: Την αναβίωση του εθίμου "Κάλαντα στις γειτονιές της Ερμιόνης". Έτσι μαθητές του δημοτικού και του γυμνασίου υπό την μουσική συνοδεία των Δημήτρη Κοντού στην κιθάρα και του Σταμάτη Βλαχοδημήτρη στο ακορντεόν την παραμονή της πρωτοχρονιάς τραγούδησαν τα κάλαντα στις γειτονιές της πόλης μας...
.... Μάλιστα δεν εισέπραξαν χρήματα παρά μόνο τα πλούσια και γιορτινά κεράσματα που τους προσέφεραν τα νοικοκυριά για τα χρόνια πολλά μαζί με τις θερμότερες ευχές τους για το νέο έτος, ενώ οι διοργανωτές της εκδήλωσης δέχθηκαν πολλά συγχαρητήρια από τους πολίτες που επικρότησαν την πρωτοβουλία που ανέλαβαν.
  Την δημοτική κοινότητα Ερμιόνης εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Ιωάννης Κρητσωτάκης, ο αντιπρόεδρος Γιάννης Αραπάκης καθώς και τα μέλη της πολιτιστικής επιτροπής Χρήστος Δάγκλης, Ανδρέας Κρητικός, Μαντώ Κομμά, Ζοζέ Μιαούλη, και η Παρασκευή Α. Σκούρτη, ενω τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων-του Δημοτικού Σχολείου Ερμιόνης  εκπροσώπησε η κα. Βάγια Κωνσταντάτου.