eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

''Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίττας της Ένωσης Ερμιονίδας "ΕΡΜΗΣ"

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίττας της Ένωσης Ερμιονίδας "ΕΡΜΗΣ"
Ρεπορταζ - Επιμέλεια για το Εικονοσκόπιο: Μίλτος Ιωαννίδης

Το απόγευμα της Τετάρτης, στην καφετέρια Break, η ομάδα της Ένωσης Ερμιονίδας έκοψε την Βασιλόπιττα. Η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές, μέσα σε οικογενειακό κλίμα, εξέφρασαν την αισιοδοξία τους και την πίστη τους, ότι η ομάδα θα συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα για ένα όσο το δυνατόν υψηλότερο πλασάρισμα στον βαθμολογικό πίνακα, του 7ου ομίλου του Περιφερειακού Πρωταθλήματος (η πάλαι ποτέ Δ Εθνική κατηγορία),έτσι ώστε αφενός μεν να κερδηθεί το στοίχημα της παραμονής στα "σαλόνια" του Περιφερειακού ποδοσφαίρου, και αφετέρου δε, η ομάδα να εγγράψει υποθήκες για το μέλλον. Να τονισθεί ότι μετά τα αποτελέσματα της; 9ης αγωνιστικής του ομίλου, και την άνετη επικράτηση με 5-0 εντός έδρας επί της Δάφνης Ερυθρών, η Ένωση Ερμιονίδας βρίσκεται στην 6η θέση με 14 βαθμούς (4 νίκες, 2 ισοπαλίες, 3 ήττες με 14 γκολ υπέρ και 10 κατά), ενώ την επόμενη αγωνιστική θα έχει δύσκολη αποστολή στον εκτός έδρας αγώνα με την Κύμη στην Εύβοια (22/01 και ώρα 15.00) και αν αποσπάσει βαθμό (η ακόμα καλύτερα) βαθμούς, τότε όλα γίνονται, μια και στο ποδόσφαιρο ποτέ μην λες ποτέ..
..Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τυχερός που βρήκε το φλουρί είναι ο τερματοφύλακας Κώστας Καταχανάκης.

Βαγγέλης Δημαράκης: "Έχουμε πολύ καλό ρόστερ και θα το αποδείξουμε στο γήπεδο...."
 
Ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Βαγγέλης Δημαράκης, αφού αναφέρθηκε στην προσπάθεια που ξεκίνησε στις 23 Μαϊού 2011 (με την συνένωση του Ερμή Ερμιόνης και της ΑΕΚ Κρανιδίου), χαρακτήρισε "ενθαρρυντικά" τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα της ομάδας στο πρωτάθλημα, σημειώνοντας παράλληλα ότι "μπορούμε να πάμε ακόμα καλύτερα.Πιστεύω ότι θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί.Έχω την πεποίθηση ότι έχουμε ένα από τα 3-4 καλύτερα ρόστερ στο πρωτάθλημα, και αυτό θα το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο .

"Παράλληλα ο κ. Δημαράκης, δήλωσε ικανοποιημένος από την παρουσία του κόσμου στο πλευρό της Ένωσης Ερμιονίδας, υπενθυμίζοντας ότι στην πρόσφατη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μάνδρα, "είχαμε τουλάχιστον 100 άτομα που βρέθηκαν κοντά μας και μας στήριξαν". 

Ακόμη, ο κ. Δημαράκης, ζήτησε τη νίκη επί της Κύμης την ερχόμενη Κυριακή, και ευχήθηκε καλή πορεία στο δεύτερο μισό της σαιζόν.

eikonoskopionews.blogspot.com