eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

''Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙTΤΑΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ''

Ρεπορταζ-Επιμέλεια για το Εικονοσκόπιο:Μίλτος Ιωαννίδης
Το περασμένο Σάββατο, στην καφετέρια "Qahhwa" ο Εμπορικός Βιοτεχνικός και Επαγγελματικός Σύλλογος Κρανιδίου, έκοψε την Βασιλόπιττα, παρουσία του αντιδημάρχου Ερμιονίδας κ. Σταύρου Κούστα, της προέδρου της δημοτικής κοινότητας Κρανιδίου κα. Δήμητρας Μονά, του κοινοτικού συμβούλου κ. Γιώργου  Γαλανόπουλου, του αντιπροέδρου του επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Δημήτρη Μαγκλάρα, του Δ.Σ. του συλλόγου, επαγγελματιών της πόλης, ενώ...
... παραβρέθηκαν επίσης και εκπρόσωποι των ξενοδοχοϋπαλλήλων της περιοχής. 
Η πρόεδρος του Εμπορικού Βιοτεχνικού και Επαγγελματικού Συλλόγου Κρανιδίου, κα. Όρσα Γαλανοπούλου, εξέφρασε την αισιοδοξία της επισημαίνοντας ότι "εύχομαι το 2012 να μας φέρει υγεία,ελπίδα, ανάπτυξη" ενώ αναφέρθηκε και στις επικείμενες εκλογές του Συλλόγου σημειώνοντας: "Ο Σύλλογος πρέπει να παραμείνει ενεργός. Θέλουμε υποψηφιότητες από νέα μέλη,που θα έχουν κέφι και όρεξη για δουλειά.Στην θητεία μας, προσπαθήσαμε για το καλύτερο, παρόλα τα προβλήματα και τις αντιξοότητες που συναντήσαμε.Εύχομαι προσωπικά στο καινούριο Δ.Σ. που θα προκύψει από τις εκλογές, να είναι ενωμένο και να δουλέψει για τα συμφέροντα του Συλλόγου. Εμείς θα είμαστε κοντά στο νέο Δ.Σ. ". 
Εκ μέρους της (νεοσύστατης) διοίκησης του επιμελητηρίου Αργολίδας (πρόεδρος αναδείχθηκε ο κ. Φώτης Δαμούλος),  μίλησε ο αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Μαγκλάρας ευχόμενος "Το 2012 να είναι έτος επανεκκίνησης και νέας αρχής για όλους μας. "Στη συνέχεια ο κ. Μαγκλάρας, ανέφερε ότι "Η νέα διοίκηση του επιμελητηρίου Αργολίδας, προσπαθεί να σταθεί στο πλευρό των επαγγελματιών μελών του, παρά τις πολλές δυσκολίες. Με προγράμματα μέσω του ΕΣΠΑ, με παρεμβάσεις στο Υπουργείο Οικονομικών και τις εμπορικές μισθώσεις, " είπε χαρακτηριστικά. Τέλος ο αντιδήμαρχος Ερμιονίδας κ. Σταύρος Κούστας και η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Κρανιδίου κα. Δήμητρα Μονά, αφού αναφέρθηκαν στην υπάρχουσα και δύσκολη οικονομική κατάσταση της Χώρας, λόγω τις οποίας, πλήττονται σήμερα οι επιχειρήσεις, δήλωσαν την πρόθεση της δημοτικής αρχής να στηρίξει εμπράκτως τους Επαγγελματίες της περιοχής.






ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ NEWS:
το μέλος του Εικονοσκοπίου και Δημοσιογράφος Μίλτος Ιωαννίδης