eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

''ΓΙΑ ΤΟ ΙΚΑ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ''

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός, κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Γ. Κουτρουμάνη με θέμα τα σημαντικά προβλήματα που θα προκύψουν από την ενδεχόμενη κατάργηση του ΙΚΑ Κρανιδίου
Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:
«Σύμφωνα με πληροφορίες η Κυβέρνηση σχεδιάζει την κατάργηση του ΙΚΑ Κρανιδίου.
Η έντονα αρνητική αυτή εξέλιξη θα επιφέρει μεγάλη ταλαιπωρία και σημαντικά προβλήματα στους ασφαλισμένους στο ΙΚΑ σε ολόκληρη την περιοχή η οποία σήμερα εξυπηρετείται από το ΙΚΑ Κρανιδίου – περιοχή με έντονη οικονομική δραστηριότητα, καθώς εκεί λειτουργούν μεταξύ άλλων ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και άλλες υποδομές στον τουριστικό και ευρύτερο επιχειρηματικό τομέα, που απασχολούν σημαντικό αριθμό εργαζομένων.
Επισημαίνεται ότι η τυχόν κατάργηση του ΙΚΑ Κρανιδίου θα αναγκάσει τους ασφαλισμένους να μεταβαίνουν στην πρωτεύουσα του νομού, που απέχει 80 χιλιόμετρα με κακό οδικό δίκτυο.
Κατόπιν αυτών,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:
1.      Αν όντως σχεδιάζεται η κατάργηση του ΙΚΑ Κρανιδίου, η οποία θα επιφέρει μεγάλη ταλαιπωρία και σημαντικά προβλήματα στους ασφαλισμένους στο ΙΚΑ σε ολόκληρη την περιοχή που σήμερα εξυπηρετείται από αυτό».