eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

'' ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ... ''

'' ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ... ''

Τα τρένα που φύγαν - Βίκυ Μοσχολιού -Σταύρος Ξαρχάκος

Σήμερα αφιερώνει ο Πάναγιώτης απο το Καταφυκι:
Το είδαμε και τούτο!!!
Αφου είδαμε και τον μαιμουδιάρη δημοσιογράφο , όψιμο εθελοντή της Ερμιονίδας μετά απο τους κάβους,τα καμάκια, τις τρίαινες,το γάτζο, τ΄αγκίστρια του παραγαδιού και το τεσσεροχάλι σίδερο για φουντάρισμα να του χει δώσει ο Δήμαρχος του αχαίρευτου ξινιάρι να φυτεύει λουλούδια κι αυτά να ξεραίνονται, να κάνει καθαρισμούς ο εθελοντής του γραφείου τύπου του Δημάρχου, να του δίνουν το κοντό ξύλινο στυλιάρι μήπως και καθαρίσει όμως τα σκουπίδια και οι ανεξέλεγκτες χωματερές να πολλαπλασιάζονται. Τα χάσαμε!

Βρέ μαιμουδιάρη!!! αυτοαποκαλούμενε δημοσιογράφε τι παραπονιέσαι για την αποτυχία του Δήμου Ερμιονίδας και τη μη συμμετοχή των εθελοντών;;;Δεν καταλαβαίνεις ποιος φταίει ρε;;;Πιάνονται κορόιδα οι κάτοικοι και οι λεβέντισσες νοικοκυρες της Ερμιονίδας;;Δεν καταλαβαίνεις οτι υπάρχουν δύο μέτρα και δυό σταθμά;; Απο τη μία να ζητάει ο Δήμαρχος να βοηθήσουν οι εθελοντές κι απο την άλλη να πληρώνει συμβουλές,συμβουλάτορες και ειδικούς συνεργάτες με πολλά ευρώ!!!
Αυτά τα ευρώ που δίνει ο Δήμαρχος για να του δίνουν συμβουλές οι ειδικοί του συνεργάτες, δεν είναι εθελοντικά ευρώ ούτε απ΄την τσέπη του Δημάρχου!Είναι ευρώ τα οποία βγαίνουν απ΄τις τσέπες των δημοτών και των εθελοντών.............
Αυτές οι λεβέντισσες νοικοκυρές της Ερμιονίδας που ξέρουν και πότε και πως να προσφέρουν δεν χρειάζονται διαβουλεύσεις,παιξίματα,φανφάρες και συντονιστές για να κάνουν το θαύμα τους..Αυτές οι λεβέντισσες, το χουν μεράκι να προσφέρουν ,δεν θα λογαριάσουνε εσένανε τον όψιμο εθελοντή να γράφεις επι παντός επι στητού με μαιμού πτυχίο κιόλας!!!
Εσύ παπαράτσι με το Μαιμού σου πτυχίο,είσαι ταγμένος αλλού, σου ΄χουν αναθέσει άλλα καθήκοντα εσένα...Εσύ έχεις παραπόδα την επικοινωνία και την προβολή του Δημάρχου.Ξέρεις εσύ απ΄αυτά. 
Τρομάρα σου....


Υ.Γ:Πάντως εσύ βρε κερατούκλη εθελοντή - τζαμπατζή δεν έχεις παράπονο.Το λυγδώνεις τ΄αντεράκι σου....και σε πίτες και σε γιορτές ροδιού και λαδιού και σε διαβουλεύσεις στρατηγικής..Εκεί είναι άφθονα τα τζάμπα εδέσματα...
Ξέρεις εσύ γιατί έγινες εθελοντής και παράτησες τις τρίαινες,τα καμάκια και τα αγκίστρια.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΜΑΚΗ ΚΙ ΑΛΛΑΡΓΑ...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΦΥΚΙ
καλή σας ακρόαση... 
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΤΙΣ ΛΕΒΕΝΤΙΣΣΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ!!! 
'' Τα τρένα που φύγαν αγάπες μού πήρανε...''

Βίκυ Μοσχολιού, Χάρις Αλεξίου, Δήμητρα Γαλάνη - Τα τρένα που φύγαν