eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

''Η πίττα των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ερμιονίδας''

Στην αίθουσα της ταβέρνας του Κρανιδίου “Περιβολάκι του Τορβά” (Ατάκα), ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ερμιονίδας έκοψε την πίττα του, χθες, Παρασκευή 20 Ιανουαρίου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μέλη του Συνδέσμου με τις οικογένειές τους και φίλοι των Παλαιμάχων......
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Κρανιδίου κ. Γιώργος Γαλανόπουλος, η Πρόεδρος του Εμπορικού – Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Κρανιδίου κα Όρσα Γαλανοπούλου, ο Γραμματέας του Ναυταθλητικού Συλλόγου Πορτοχελίου, έγκριτος δικηγόρος κ. Ιωάννης Γκιώνης, ο υπεύθυνος δημοσίων Σχέσεων του Ναυταθλητικού Συλλόγου Πορτοχελίου, αθλητικογράφος κ. Κώστας Πρώιμος και η Γραμματέας του Εφετείου Ναυπλίου κα Ειρήνη Κορδώνη.
Ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Χαράλαμπος Κατσάβελος, αφού έκανε έναν σύντομο απολογισμό της δράσης και της κοινωνικής προσφοράς των Παλαιμάχων κατά το παρελθόν έτος και ενημέρωσε για τα μελλοντικά σχέδια, έκοψε την πίτα. Το φλουρί έπεσε στον κ. Τάκη Οικονομόπουλο. Καλότυχος!
Ακολούθησε χορός, όπου διακρίθηκε, όπως πάντα, για τις φιγούρες του και το κέφι του ο κόουτς της ομάδας, παλαίμαχος διαιτητής κ. Χρήστος Παλυβός. Το γλέντι κράτησε μέχρι αργά. Και του χρόνου!
Γιώργος Ν. Μουσταΐρας
www.paratiritis-news.com
.......