eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

''EIKONOSKOPIO NEWS: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ''

ΕΤΣΙ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΕΜΕΙΣ:
''ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ) ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟΥ! ''

Η αφορμή της ανακοίνωσης είναι σχόλια απο <<επίδοξα πουλάκια>> του Δήμου:
Το eikonoskopio news, δεν εξέδωσε ποτέ υβριστική ανακοίνωση για κανέναν.Επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά το eikonoskopio δημοσιεύει όλα τα μηνύματα και όλες τις ερωτήσεις των αναγνωστών του. Δημοσιεύει τα ΠΑΝΤΑ, είτε είναι καλά είτε είναι κακά για την Δημοτική αρχή. Δεν ξεχωρίζει τους αναγνώστες του...Δεν ασχολείται με τα πολιτικά τους Πιστεύω!

Εμείς τα μηνύματα και τα ερωτήματα των αναγνωστών μας, δεν πρόκειται να τα αποκρύψουμε ποτέ. Δεν θα βρείτε πουθενά στο eikonoskopio news και στην μοναδική μπλε μακέτα του, (από την έναρξη της λειτουργίας του μέχρι και σήμερα) χυδαία η άσχημη λέξη αλλά το πιο σημαντικό δεν θα βρείτε μέσα ανακρίβειες και παραπληροφορίες.

Πάντα οι λέξεις που χρησιμοποιούνται στο eikonoskopio news, είναι κόσμιες και με έξυπνη γραφή. Το eikonoskopio news όχι απλά δεν είναι ανώνυμο, αλλά πιο επώνυμο ιστολόγιο δεν υπάρχει για την επαρχία μας. Ακούγεται εγωιστικό αλλά είναι ρεαλιστικό.

Η συνταγή της επιτυχίας αυτής είναι η εξής: Τα αποκλειστικά και ενδιαφέροντα θέματα που επιλέγονται από την ομάδα του eikonoskopio news και η ελευθερία όλων των απόψεων. Εδώ εμείς δεν λογοκρίνουμε καμία άποψη. Γι αυτό καμαρώνουμε για το eikonoskopio news!

Για την ιστορία όμως να αναφέρουμε ότι χυδαίες εκφράσεις, χυδαιολογίες και σκηνές απείρου κάλους, δέχονταν και δέχονται όλα αυτά τα χρόνια, άνθρωποι που έχουν όνομα και επώνυμο και είναι συγκεκριμένοι.  Το eikonoskopio news δεν καταγγέλει όπως κάνουν άλλοι χρόνια τώρα, αν θέλει όμως να πεί σε κάποιον κάτι για συγκεκριμένο λόγο, έχει το σθένος, έχει το θάρρος,έχει τη δύναμη και την πένα να το πράξει ΕΠΩΝΥΜΑ όπως το έχει κάνει μέχρι τώρα όταν αυτό χρειάζεται. 

Αυτά λοιπόν τα δίποδα όντα που συνέχεια καταγγέλουν στις εισαγγελικές αρχές έχουν δεχθεί στο ενεργητικό τους, πλούσιο υβρεολόγιο από τους συμπολίτες μας εδώ στην Ερμιονίδα.
Εκτός από υβρεολόγιο και τα ακατανόμαστα κοσμητικά επίθετα, έχουν γίνει εισπράκτορες (εντός και εκτός δήμου), από μπουνίδια, από κλωτσιές, από «δάχτυλα» μούντζας και από βίαιες ενέργειες. 

Τα παραπάνω, έχουν συμβεί σε αυτά τα όντα κι έχουν καταγραφεί στις δικαστικές αρχές με όνοματεπώνυμο.

Αυτοί οι συγκεκριμένοι και οι λίγοι, οι ελάχιστοι. αυτά λοιπόν τα δίποδα όντα, που απασχολούν τις δικαστικές αρχές, με τσακωμούς, μπουνίδια, σφαλιάρες, και άλλα παρόμοια απείρου κάλλους σκηνικά, τολμούν και πιάνουν στο στόμα τους το eikonoskopio news

Ε λοιπόν δεν είναι τυχαίο τελικά, ότι τόσα χρόνια, οι συμπολίτες μας, τους επιτίθενται κατ΄αυτόν τον τρόπο . Βέβαια δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να διανοηθουμε οτι αυτοί οι κύριοι!!! βρίσκονται κάτω απ΄την ομπρέλα και την υποστήριξη της Δημοτικής αρχής.  

Είναι ηλίου φαεινότερο, ότι το eikonoskopio news, είναι ελεύθερο για όλους τους πολίτες και για όλες τις απόψεις. 

ΤΟ EIKONOSKOPIO NEWS ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ.....