eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Τα πάνω κάτω, δηλαδή αλλάζει δραματικά ο πολιτικός χάρτης της Ερμιονίδας, ή ντόρος να γίνεται;

''Τα πάνω κάτω, δηλαδή αλλάζει δραματικά ο πολιτικός χάρτης της Ερμιονίδας, ή ντόρος να γίνεται;''

Γράφει ο Βασίλης Γκάτσος
“ ……… Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ερμιονίδας καταγγέλλει τα επαναλαμβανόμενα και δυσβάσταχτα φορολογικά μέτρα της Κυβέρνησης, καθώς και τις διαδικασίες με τις οποίες λαμβάνονται και αποφασίζονται.
Οι εργαζόμενοι και η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού, ελεύθεροι επαγγελματίες μισθωτοί και συνταξιούχοι, οδηγούνται μέρα με τη μέρα στην ανέχεια και στην εξαθλίωση χωρίς προοπτική, ενώ τα μεγάλα κεφάλαια είτε παραμένουν ασύδοτα είτε έχουνε ήδη μεταναστεύσει……”

Τα πάνω κάτω, δηλαδή αλλάζει δραματικά ο πολιτικός χάρτης της Ερμιονίδας με αυτή την ομόφωνη διακήρυξη, ή ντόρος να γίνεται;

Ο εισηγητής δήμαρχος είναι ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.
Πλήθος συμβούλων είναι ή ήσαν μέλη και στελέχη ΠΑΣΟΚ.
Η Κυβέρνηση έχει όνομα: είναι η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Όλοι οι άλλοι είναι αντιπολίτευση. Καταγγέλλετε (στον λαό προφανώς και όχι στον εισαγγελέα), ότι η κυβέρνηση (του ΠΑΣΟΚ) οδηγεί (εκτός και αν οδηγείται από μόνη της) την μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού στην εξαθλίωση χωρίς προοπτική.
Μέρος των μεγάλων κεφαλαίων όντως έχει μεταναστεύσει όχι στο εξωτερικό αλλά στην Ερμιονίδα.

Απορίες:
Έχετε διαγραφεί από το ΠΑΣΟΚ; Σας έχει διαγράψει το ΠΑΣΟΚ; Πηδάτε έξω από το καράβι αντί να πιάσετε τους κουβάδες και να βγάζεται τα νερά; Ένωσε η σημερινή κρίση όλους τους συμβούλους του δήμου Ερμιονίδας σε κάποια πολιτική νέα κίνηση που δεν έχει ακόμη εκφραστεί φανερά; Να εκλάβουμε αυτό το κείμενο ως έμμεση αυτοκριτική μελών και στελεχών του ΠΑΣΟΚ που συνέβη να είναι σήμερα δημοτικοί σύμβουλοι;
Ή μήπως έτσι, για να γίνεται ντόρος;
Δεν είσαστε πολίτες. Είσαστε εκλεγμένοι και κουβαλάτε μαζί σας τους ψήφους του συνδυασμού σας και τους ψήφους τους προσωπικούς. Και είναι πάρα πολλοί οι ψηφοφόροι σας που δεν συμφωνούν καθόλου με αυτές τις ενέργειες και ούτε σας εξουσιοδότησαν για αυτές, αλλά για να εφαρμόσετε το πρόγραμμα σας. Βγάλτε πρώτα τις πέτρες από το Γκούρ ι ντετ και μετά πάρτε όλο τον λαό στη πλάτη σας.
Και δεν μπαίνει όλος ο λαός στο ίδιο τσουβάλι που εσείς θέλετε να τον βάλετε. Δεν είναι ισότητα ο ένας να απολύεται ανά πάσα στιγμή και ο δίπλα του να απολαμβάνει ισόβια εργασία στο δημόσιο. Δεν είναι ισότητα να δηλώνουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες κατά μέσο όρο 11500 € εισόδημα στην εφορία, δηλαδή αφορολόγητο μέχρι χθες και τα υποζύγια οι μισθωτοί κατά μέσο όρο πολύ περισσότερα.

Έρρωσθε,
Βασίλης Γκάτσος