eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

''Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ ''ΠΡΟΚΑΛΕΙ'' ΕΥΘΕΩΣ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΙΖΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ: ''ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΟΥ ΦΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΕΛΗΝΟΦΩΣ''

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΙΖΗ

Καμιζή αν δεν καταθέσεις πια μηνυτήρια αναφορά στον Λεμπέση  θα καταντήσεις αναξιόπιστος στους Δημότες της Ερμιονίδας! 

Δεν μας πείθεις με αυτά σου τα καμώματα!
 
Αγαπητοί Συνδημότες,

Μέσα από το ψαρομπλόγκ του αυτοαποκαλούμενου δημοσιογράφου ερευνητή, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας συχνά πυκνά επιχειρεί με τον τρόπο που μας έχει συνηθίσει  να προσπαθεί να κρύψει την ανυπαρξία της δημοτικής αρχής που διοικεί με τις δήθεν σπατάλες, με τις δήθεν οφειλές και  «απάτες» του τέως Δήμου Ερμιόνης που πρόσφατα ανακάλυψε.

Αυτή τη φορά δεν θα απευθυνθώ στον ψαρομπλόγκερ αυτόν τον Μότσιαλο κυβερνητικό εκπρόσωπο του Δήμου Ερμιονίδας. 

Θα βγάλω «στο ΦΩΣ» ένα ένταλμα από τα πολλά που ακύρωσε ο κ. Δήμαρχος για να εξοφληθούν το νέο έτος και τυχαίνει συμπτωματικά όλα να   ανήκουν στον ίδιο επιχειρηματία. 
Είναι από τις επιθυμίες του κ. Καμιζή να πληρωθούν . Μάλιστα μέχρι και τις 31 Σεπτέμβρη μου έστειλε να υπογράψω τα δικαιολογητικά των  ενταλμάτων.

Προς Θεού ο επιχειρηματίας πρέπει να πληρωθεί. Τα δικαιούται. Αυτός δεν είναι εθελοντής! ούτε συντονιστής εθελοντών!!! Τα έχει δουλέψει.
Και απαντώ ευθέως στον Δήμαρχο: 
Κύριε Καμιζή άσε πια τα καμώματα σου. Πληρώστε τις οφειλές σ’ αυτούς που δούλεψαν για το Δήμο Ερμιόνης νόμιμα.

Είναι ανήθικο Δημήτρη Καμιζή να ξεχωρίζεις πληρώνοντας αυτούς που σε ψήφισαν ενώ σ΄ αυτούς που δεν σε ψήφισαν να ψάχνεις  και να γυρεύεις παράνομες διαδικασίες.

Δημήτρη Καμιζή το στεναχωρημένο νερό παίρνει τον ανήφορο, πρόσεχε  θα σου την κοπανίσουν καλά την πόρτα αυτοί που δεν επιθυμείς να πληρώσεις επειδή δεν σε ψήφισαν!

Εγώ πάντως όσα εντάλματα μου στέλνεις γι΄αυτούς που σε ψήφισαν(όπως την παραπάνω περίπτωση) αλλά και γι΄αυτούς που δεν σε ψήφισαν να είσαι σίγουρος ότι θα τα ξαναυπογράψω. 

Όσο για τις «απάτες» του Δήμου Ερμιόνης που επικαλείσαι απο πίσω μου, ο Δήμος Ερμιόνης δεν ήταν ακέφαλος, είχε Δήμαρχο που ποτέ δεν έφερνε τον προϊστάμενο στα Δημοτικά Συμβούλια για να αποποιείται τις ευθύνες του. 
Υπέγραφε ο Δήμαρχος Ερμιόνης και αναλάμβανε όλες τις ευθύνες, του Δήμου του.Ποτέ δεν τις φόρτωσε στον προιστάμενο και στους υπαλλήλους του Δήμου.

Γι’ αυτό λοιπόν σε προκαλώ Δημήτρη Καμιζή για άλλη μια φορά αν έχεις τα κότσια κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στην Κυρία Εισαγγελέα στο πρόσωπό μου,στον Ανάργυρο Λεμπέση για όποιο θέμα θέλεις Καμιζή!

Αν δεν το κάνεις πια θα καταντήσεις αναξιόπιστος στους Δημότες της Ερμιονίδας! 

Αν δεν έχεις τα κότσια εσύ, ανέθεσε  να την κάνει ο Δ.Σ Η. Βελούδης  στο πρόσωπο μου  . Αυτός έχει διατελέσει πρόεδρος ΔΣ,αντιδήμαρχος,μέλος της Δ.Ε,μέλος παραλαβής έργων και ξέρει πολύ καλά την λειτουργία του Δήμου.

Αυτός επι σειρά ετών έχει υπηρετήσει γραφείο Βουλευτή!Νομικός στο επάγγελμα.Ξέρει απο μηνυτήριες αναφορές!!!Ξέρει απο υπογραφές ενταλμάτων. 

Τέλος θα στο ξαναφωνάξω δυνατά, πολύ δυνατά Δημήτρη Καμιζή.

Είμαι 66 χρονών 24 χρόνια συνεχόμενα στην τοπική αυτοδιοίκηση με μηδέν ποινικό μητρώο μέχρι σήμερα Καμιζή!

Το δικό μου πόθεν έσχες έχει αναρτηθεί από πέρσι δημόσια στο Εικονοσκόπιο.
Το δικό σου Δήμαρχε δεν το βλέπω στη διαύγεια του Δήμου Ερμιονίδας.
Θα μου πεις, δεν είναι υποχρεωτικό!!!
Είναι ηθικό όμως να μπει το πόθεν έσχες Δημήτρη Καμιζή απο τότε που ξεκίνησες Δήμαρχος μέχρι σήμερα. Τότε θα μας πείσεις!!!

Αναρωτιέμαι δηλαδή ΕΣΥ Δημήτρη Καμιζή πως αισθάνεσαι για το δικό σου πόθεν έσχες; 
Είναι στο ΦΩΣ;; ή μήπως το προεκλογικό σου ΦΩΣ έγινε τώρα ΣεληνόΦΩΣ;

Εις το επανιδείν...


                                        Ανάργυρος Λεμπέσης
                                Δήμαρχος του τέως Δήμου Ερμιόνης