eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

''Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ''ΠΑΛΙΟΥΣ'' ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ - ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ Ο.Τ.Ε ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΜΗΝΕΣ''

 ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ:
Αυτός είναι ο τρόπος ανάπτυξης του Δήμου Ερμιόνης που συγκινημένος με κροκοδείλια δάκρυα υποσχόταν στο λιμάνι της Ερμιόνης;;;
Αφού ο κ. Καμιζής ψάχνει να βρει τοπογραφικά για να δηλώσει την περιουσία και ζητάει από τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων να του τα παραδώσουν, ας τα ζητήσει από τον κ.Γκολεμά.

Αγαπητοί Συνδημότες,
Παρατηρώ ότι αυτός ο ψαρομπλόγκερ, αυτός ο αυτοαποκαλούμενος δημοσιογράφος, αυτός ο Μότσιαλος κυβερνητικός εκπρόσωπος του Δήμου Ερμιονίδας έχει εντολή από τον Δήμαρχο προκειμένου να κρύψει την απραξία και τη διπροσωπία της νέας δημοτικής αρχής, να προσπαθεί να υποβαθμίσει το έργο και τις προσπάθειες της πρώην δημοτικής αρχής του Δήμου Ερμιόνης.
Τους απαντώ με τον τρόπο της γραφής που έχω μάθει.
Ρε Μότσιαλε δεν πήρες χαμπάρι ότι υποβαθμίστηκε η Εθνική Τράπεζα; Βρε ψαρομπλόγκερ δεν κατάλαβες ότι για δάνεια οι Ερμιονίτες, οι Ηλιοκαστρίτες και οι Θερμησιώτες θα πηγαίνουν στην Εθνική του Κρανιδίου;
Αγαπητοί συνδημότες και το 2009 έγινε προσπάθεια υποβάθμισης. Η πρώην δημοτική αρχή με ομόφωνη απόφαση έστειλε αντιπροσωπεία στη διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας στην Αθήνα,  εμένα, τον κύριο Γκολεμά και τον κύριο Κρητικό.
Το πετύχαμε. Την κρατήσαμε ως έχει στην Ερμιόνη για την εξυπηρέτηση των Δημοτών και επισκεπτών.Δεν υποβαθμίστηκε στα χέρια μας!
Σήμερα ρε ψαρομπλόγκερ τι έκαναν;
Ο κ. Καμιζής μήπως εσκεμμένα κράτησε σιγή ιχθύος;;;
Ρε Μότσιαλε κυβερνητικέ εκπρόσωπε έκλεισε το μεγαλοπρεπές κτήριο του ΟΤΕ!!!
Πήγαινε ρε ψαρομπλόγκερ να διαβάσεις την ανακοίνωση στην πόρτα του κτηρίου, που τους Δημότες του τέως Δήμου Ερμιόνης τους στέλνουν στον ΟΤΕ Κρανιδίου για συναλλαγές.

Τι προσπάθεια έκανε ο κ. Καμιζής; Μήπως κρυφογέλαγε κάτω από το μουστάκι του γι΄αυτή την κατάντια;;;
Καμία προσπάθεια από το Δ.Σ.
Ρε δαιμόνιε ερευνητή της δημοσιογραφίας η Αγροτική Τράπεζα έστειλε ειδοποίηση ότι τα δάνεια θα δίνονται από την ΑΤΕ Κρανιδίου.
Υποβαθμίζεται και αυτή.Το εργαλείο ανάπτυξης του παραγωγού δεν είναι τα λόγια στα μικρόφωνα και στις Ντουντούκες που μας συνηθίζει τελευταία ο Δήμαρχος.Κι άλλη γροθιά στο στομάχι για τους αγρότες μας και τους ψαράδες μας η υποβαθμιση της Αγροτικής Τράπεζας!
Καλά ρε Μότσιαλε οι ενέργειες αυτές του Δημήτρη Καμιζή είναι γνωστές στο Πόρτο Χέλι και στα Δίδυμα από τον Καποδίστρια.
Οι Ερμιονίτες Δημοτικοί Σύμβουλοι τι κάνουν;;;
Ρε Μότσιαλε πες του ψιθυριστά στο αυτί του Δημάρχου Ερμιονίδας.
Αυτός είναι ο τρόπος ανάπτυξης του Δήμου Ερμιόνης που συγκινημένος με κροκοδείλια δάκρυα υποσχόταν στο λιμάνι της Ερμιόνης;;;
Ρε μότσιαλε γραφείο Δημάρχου μόνο εσύ δεν έχεις πάρει χαμπάρι ότι μέσα σε 8 μήνες ο Δημήτρης Καμιζής υποβάθμισε την Λαμπερή Ερμιόνη και τα Δημοτικά της διαμερίσματα!

Τέλος ρε Μότσιαλε και πριν έκαναν θαύματα εθελοντές επιστήμονες, ειδικοί συνεργάτες, αθόρυβα όμως.

Δε φωτογραφιζόντουσαν σε κόμβους όπως εσύ (σε αυτή τη φωτόγραφία γιατί δεν κρατάς κασμά με ξύλινο κοντό ΣΤΥΛΙΑΡΙ ρε ;;;)

Δες παρακάτω το μεγάλο έργο τους ρε που σήμερα ψάχνει να βρει ο Δήμαρχος Ερμιονίδας νομίζοντας οτι εμείς καθόμασταν με σταυρωμένα τα χέρια.Εγώ πάντως τον ενημέρωσα για όλ΄αυτά πριν ανάλαβει για να μην ψάχνεται!

Μετά από αίτημά μου σχετικά με την καταγραφή της περιουσιακής κατάστασης του Τέως Δήμου Ερμιόνης όσον αφορά τη σύνταξη του Ε9 και την υποβολή της Δήλωσης του Ενιαίου Τέλους Ακινήτων (ΕΤΑΚ)
 ανέλαβε ο κ. Ανάργυρος Γκολεμάς οικιοθελώς την καταγραφή της ακίνητης περιουσίας του Δήμου και κάθε άλλη ενέργεια που ακολουθούσε αυτής.
όσον αφορά το Ε9 και το ΕΤΑΚ.
Συνέστησε μια επιτροπή αποτελούμενη από την κα Λαμπάτου Θεοδότη, οικονομολόγο, Μήτσου Γεώργιο, πολιτικό - μηχανικό και Πήλια Παναγιώτα, συμβολαιογράφο.
Αυτοί οι επιστήμονες και οι ειδικοί συνεργάτες ανέλαβαν εθελοντικά να καταγράψουν την περιουσία του Δήμου μας χωρίς να εισπράξουν ούτε μισό euro. 
Η συμβουλή και η συμβολή τους ήταν δωρεάν, χωρίς Δημοτικό ΕΥΡΩ.
Αυτοί λοιπόν κατέγραψαν την ακίνητη περιουσία του Δήμου Ερμιόνης και αποτυπώσανε αυτή στο Ε9, το οποίο υποβλήθηκε στη Δ.Ο.Υ. Κρανιδίου
και στο Υπουργείο Οικονομικών και υποβάλλανε τη δήλωση ΕΤΑΚ όπου και αποδόθηκαν οι αναλογούντες φόροι για τα ακίνητα του Δήμου.
Τα παραπάνω αντίγραφα βρίσκονται στο αρχείο του Δήμου Ερμιόνης.
Επίσης, είναι κατατεθειμένα στις παραπάνω υπηρεσίες όπως προβλεπόταν.
Αυτούς τους πραγματικούς εθελοντές,επιστήμονες,ειδικούς συνεργάτες που έκαναν τότε το ‘’θαύμα’’ τους, ο τέως Δήμαρχος Ανάργυρος Λεμπέσης ευχαρίστησε στο δημοτικό συμβούλιο χωρίς φαμφάρες και προβολές για αυτό το μεγάλο τους επιστημονικό έργο.
Αφού ο κ. Καμιζής ψάχνει να βρει τοπογραφικά για να δηλώσει την περιουσία και ζητάει από τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων να του τα παραδώσουν, ας τα ζητήσει από τον κ.Γκολεμά.
Δημοσιεύω πινακάκι που ο Δήμαρχος για τους λόγους που ο ίδιος ξέρει αγνόησε την πρόθεσή μου, αφού τα χε στα χέρια του…..


Υ.Γ:1)Η Εθνική τράπεζα αναβαθμίστηκε επι προεδρίας Απ. Σπετσιώτη.
2)Το οικόπεδο του Ο.Τ.Ε παραχωρήθηκε επι προεδρίας κ. Γιώργου Καρακατσάνη.
3)Η Αγροτική Τράπεζα Ερμιόνης αναβαθμίστηκε επι Δημαρχίας Ανάργυρου Λεμπέση.

 και
4)Όλα τα παραπάνω υποβαθμίστηκαν και έκλεισαν μεσα σε 10 μήνες επι Δημαρχίας Δημήτρη Καμίζή !


                                  Ανάργυρος Λεμπέσης
        Δήμαρχος του τέως Δήμου Ερμιόνης