eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

''Ο ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΣΙΧΛΑΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ''

 ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΣΙΧΛΑΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ
Αν θέλετε να μιλήσετε σ΄αυτό το βήμα ως απλός πολίτης μπορείτε, ως Δήμαρχος όμως ΟΧΙ!!!

foto:ermionida1
 
Με τον εικονιζόμενο γραμματέα της Κομματικής Οργάνωσης Βάσης του ΚΚΕ Ερμιονίδας Στέλιο Τσίχλα (όχι Γιώργος Ψίλλας)επικοινώνησε  το Εικονοσκόπιο news μετά απο έκταση που πήρε η αφαίρεση του μικροφώνου στον Δήμαρχο Ερμιονίδας  και μας δήλωσε την παραπληροφόρηση των γεγονότων που συνέβησαν στην πλατεία Κρανιδίου απο διάφορα παπαγαλάκια του Δημάρχου και μας μετέφερε την ακριβή εξέλιξη του επεισοδίου ανάμεσα στον ίδιο και τον Δήμαρχο Ερμιονίδας...

Ο Στέλιος Τσίχλας ο οποίος μαζί με άλλα μέλη της τοπικής οργάνωσης του ΚΚΕ που συγκροτούσαν το ΠΑΜΕ συμμετείχαν στην απεργία και είναι γεγονός οτι είχαν άρτια οργάνωση αφού όπως μας εξήγησε ο ίδιος ότι οι ομιλίες όλων των απλών πολιτών ανεξαρτήτου κόμματος στη συγκέντρωση γίνονταν από τη μικρή μικροφωνική εγκατάσταση που είχε στηθεί στο ιδιωτικό του αυτοκίνητο η οποία είναι  απ΄το υστέρημα των μελών του ΚΚΕ.

Ο Στέλιος Τσίχλας αναφέρθηκε στο επεισόδιο με το Δήμαρχο ο οποίος όπως μας είπε ότι  ο κ. Καμιζής  αντι να φέρει μεγάλη μικροφωνική σαν κι αυτή που χρησιμοποιούσε στις προεκλογικές του συγκεντρώσεις να δώσει και έμφαση στην συγκέντρωση ήθελε απ΄την άλλη να καπηλευτεί αυτή τη συγκέντρωση όλων των Ερμιονιδέων βγάζοντας λόγο ως Δήμαρχος και όχι σαν απλός πολίτης.

Συνεχίζοντας ο Στέλιος Τσίχλας μας είπε χαρακτηριστικά το λόγο που αφαίρεσε το μικρόφωνο απ΄τον Δήμαρχο Ερμιονίδας και τη συνομιλία που είχαν πριν μιλήσει ο κ Καμίζής..

-Στέλιος Τσίχλας: Αν θέλετε να μιλήσετε σ΄αυτό το βήμα ως απλός πολίτης μπορείτε, ως Δήμαρχος όμως ΟΧΙ!!!

-Δημήτρης Καμιζής:Θα μιλήσω ως Δήμαρχος Ερμιονίδας.

-Στέλιος Τσίχλας: Τότε μιλήστε χωρίς μικρόφωνο


Στην ερώτηση μας κύριε Τσίχλα για ποιό λόγο το πράξατε αυτό; μας απάντησε τα εξής:

Ο κύριος Καμιζής είναι επίσημο μέλος του ΠΑΣΟΚ εκτός απ΄αυτό όμως εξυπηρέτησε εξυπηρετήθηκε και συνεχίζει να εξυπηρετείται απο την σημερινή κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Γι΄αυτό λοιπόν του είπα ότι αν θέλει ας μιλήσει ως πολίτης και όχι ως Δήμαρχος.

Συνεχίζοντας ο κ Τσίχλας μας είπε:
Ας μην ξεχνάμε οτι κύριος Καμιζής προεκλογικά ήταν θερμός υποστηρικτής του καλλικρατικού νόμου που τώρα τον δυσκολεύει και καταγγέλει αυτή την πολιτική. Νωπές οι μνήμες απο τις περσινές πομπώδεις προεκλογικές ερμηνείες, θετικά σχόλια και διαλέξεις του κυρίου Καμιζή για τον Καλλικράτη.Ο Στέλιος Τσίχλας σε μια αποστροφή του λόγου του μας είπε χαρακτηριστικά:
Στο κάτω κάτω αν εννοούσε πραγματικά αυτή καθε αυτή την απεργιακή κινητοποίηση του Λαού ας έφερνε δωρεάν σαν Δήμος τη δικιά του μικροφωνική να εξαγγείλει την αντίθεση και το ψήφισμα του Δ.Σ ή ότι άλλο.

Κλείνοντας ο γραμματέας της ΚΟΒ Ερμιονίδας του Κ.Κ.Ε. είπε ότι δεν μπορεί άνθρωποι που υποστήριξαν την σημερινή κυβέρνηση και τις κυβερνήσεις τόσων ετών που μας έφτασαν μέχρι εδώ να καπηλεύονται το λαό και να βγαίνουν σωτήρες!