eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

''Αναγνώστης από το Κρανίδι που παρακολουθεί από κοντά τα δρώμενα στο Δήμο με επιστολή του στο Εικονοσκόπιο σχολιάζει τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού''


''Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ... - <<Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ>> ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ''
 Καλό χειμώνακαλή σχολική χρονιά στα παιδιά μας και να είμαστε όσο μπορούμε δυνατοί στα προβλήματα που μας εμφανίζονται καθημερινά.
Αυτό το καλοκαίρι οι περισσότεροι είχαμε τις ίδιες απορίες
 για τις εκδηλώσεις του δήμου Ερμιονίδος. Για παράδειγμα τι εκδηλώσεις θα γίνουνποτέ και που..

 Στις 12 Αύγουστου όλοι πήραν τις απαντήσεις που ζητούσαν καθώς βγήκε το πρόγραμμα.. δυστυχώς οι περισσότεροι έχασαν το φεστιβάλ μουσικήςπου διοργανώθηκε τον Ιούλιο στην Ερμιόνη και ήταν εξαιρετικόδιότι δεν διαφημίστηκε αρκετά.
Μπράβο στον κύριο Μανιάτη και όλους τους συντελεστές που μας χαρίζουν τέτοιες στιγμές........
Αρχίζοντας να διαβάζουμε το πρόγραμμαπέφτουμε πάνω στον δύστυχο καραγκιόζη που θα περιπλανηθεί σε όλα τα χωριά του δήμου μας..
Άμοιρα Δίδυμα καλά σας έβγαλαν το όνομα Σπιναλόγκα(μερικές μερικές)....
Συνεχίζοντας βλέπουμε ότι οι υπόλοιπες μέρες καλύπτονται από την εξαιρετική ΘΟΕ Κρανιδίου.
Να και η γιορτή του ψαρά!!! πού είναι τα περασμένα χρόνια;μια εβδομάδα πριν  από την γιορτή του Ψαρά η Κοιλάδα ήταν γεμάτη εκδηλώσεις!
Εδώ βέβαια δεν κάνουμε οικονομία 12.000 ευρώ μόνο από το Ν.Π.Δ.ΔΞεπέρασε τις 25.000 ευρώ χωρίς να κατατεθούν οι χορηγίες κάπου, τί ποσά και από ποιούς δόθηκαν.
Ο κύριος Κολυμπάδης σε ένα δημοτικό συμβούλιο αναφέρθηκε μόνο στο καρναβάλι του πορτοχελίου με όλες τις χορηγίες στο φώς..
 Και πάλι μπράβο στον κύριο Μανιάτη για τις επόμενες μέρες διασκέδασης που μας χάρισε με την ρεμπέτικη ορχήστρα της Ερμιονίδος.
Φτάσαμε και στο χορευτικόπόσες φόρες θα ακούσουμε τον κύριο Καμιζή να υποστηρίζει πως ήταν δική του ιδέα η ίδρυση 
του χορευτικού Συλλόγου
Ξέρουμε ότι αυτή η εκδήλωση έχει πάντα παρά πολύ κόσμο γιατί οι συγγενείς και οι φίλοι όσων συμμετέχουν πηγαίνουν να την παρακολουθήσουν και να τους θαυμάσουν.

Δεν μπορούσε ο κύριος Καμιζής να ενημερώσει τον κΚούστα να φέρουν πιο πολλά καθίσματα από την Ερμιόνη
Με αποτέλεσμα ο κύριος Βάθης και η κυρία Μονά να τρέχουν μέσα στον κόσμο πανικόβλητοι να βρουν καρέκλες από τοσχολειό για τον κόσμο που στεκόταν όρθιοςΑλλά όπως φαίνεται ούτε για αυτό δεν προνόησαν
Μας υποσχέθηκαν σύμφωνα με το πρόγραμμα και γιορτή του Τρύγου στο Ηλιόκαστρο, που αναβλήθηκε μια μέρα πριν με μια ανακοίνωση μέσω διαδικτύου, λες και όλος ο κόσμος ενημερώνεται με αυτό το μέσο.
Μάλλον δεν είχαν ωριμάσει τα σταφύλια..   
Όλο αυτό το χρονικό διάστημα ακούμε όλα στην διαύγεια και προπάντων οικονομία. 80.000 ευρώ προϋπολογίστηκαν για όλες οι εκδηλώσεις με τις ''πλάτες'' των παιδιών από την χορωδία και την ΘΟΕ
Δεν κάνεις οικονομία στον πολιτισμό για να πάς κόντρα στονΣφυρη και να δείξεις μικρό  προϋπολογισμό.
Ο κόσμος είχε ανάγκη να βγει από σπίτι του να διασκεδάσει και να παρακολουθήσει ότι καλύτερο έχει διαλέξει ο ίδιος για αυτόν.
Το φεστιβάλ νεολαίας και το παιδικό φεστιβάλ χάθηκαν από τα beach party.. 
Πού πήγαν οι μουσικές βραδιές και οι συναυλίεςόλα πίσω από έναν καραγκιόζη και ούτε καν ένα ωραίο κουκλοθέατρο..(συνεχίζεται...)

Κ.Λ