eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

''ΕΛΑ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ Τ΄ΑΜΠΕΛΟΧΩΡΑΦΑ ΣΟΥ''

''Γεμίσαμε με ΑΣΧΕΤΟΥΣ στην Ερμιονίδα που  έχουν το ΘΡΑΣΟΣ να  κάνουν δημοσιογραφικές και τηλεοπτικές υποδείξεις-παρεμβάσεις!!!''
 Γράφει ο Περικλής
 
Τώρα τελευταία, έχουν βγει κάτι ΑΣΧΕΤΟΙ που κάνουν και μαθήματα δημοσιογραφίας και επικοινωνίας. Πρόσεξε καλά, μην παριστάνεις τον προφέσορα και μη δίνεις δημοσιογραφικά μαθήματα από το πουθενά.

Άμα έχεις άποψη να την κρατήσεις για τον εαυτό σου. Δεν θα την γράφεις δημοσιά, γιατί από δω και περά θα σε περιλάβουμε μια χαρά.
Δημοσιογραφικές -τηλεοπτικές υποδείξεις δεχόμαστε και μας κάνουν μόνο οι καθηγητές μας και επαγγελματίες του χώρου όχι ο εθελοντής πολιτικής προστασίας...
Θα κάνεις εσύ δημοσιογραφική υπόδειξη, που δεν έχεις ιδέα από φωτογραφία, δεν έχεις ιδέα από εικόνα, δεν έχεις ιδέα από δημοσιογραφία, που δεν είσαι φωτογράφος, που δεν είσαι σκηνοθέτης, που δεν είσαι εικονολήπτης, που δεν είσαι δημοσιογράφος, και δεν έχεις καμία σχέση, ούτε και σε συνδέει τίποτα με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Το ευρύ κοινό, αυτά τα 20-30 άτομα που μπαίνουν πρόσκαιρα για λίγο στα live και βγαίνουν αμέσως απ΄τη βαρεμάρα μπορεί να μην γνωρίζουν το αντικείμενο, και να μην δίνουν τόσο βάση σε αυτά τα επί μέρους. Εμείς όμως που γνωρίζουμε το live, που δουλεύουμε καθημερινά πάνω στο live και στην τηλεόραση, σου λέμε ότι προσβάλλεις τον κλάδο, προσβάλλεις την τηλεόραση, και  παρόλα αυτά  εσύ με θράσος συνεχίζεις σε αυτό το μοτίβο με αποτέλεσμα σε λίγο καιρό να γίνει αποκρουστική αυτή η ιδέα που εμείς φέραμε στην Ερμιονίδα η οποία για να κρατήσει πρέπει να υφίσταται σε επαγγελματική βάση. 

Τα live αγαπητέ μου δεν είναι έτσι. Το είδαμε απ τους άλλους  που το κάναν πρώτοι και το κάνουμε κι εμείς... Αυτή είναι μια άλλη κουβέντα βέβαια που και να στη αναλύσουμε δεν θα την καταλάβεις ούτε εσύ, ούτε οι εκ του προχειρου στο Δήμο που σου αναθέτουν τέτοιες δουλειές σοβαρές.
Σε λίγο θα σε φορτώσουνε και στο κέντρο υγείας με ιατρικά καθήκοντα για να υποκαταστήσεις τους καρδιολόγους και τους χειρούργους στ΄όνομα του εθελοντισμού...

Ας σε μαζέψουν επιτέλους κάποιοι με τους οποίους συνεργάζεσαι και εκτιμούμε, γιατί θα πάρει και αυτούς που δεν φταίνε η μπάλα και ύστερα δεν θα υπάρχει ύστερα. Όσο και να προσπαθείς να δικαιολογήσεις την ύπαρξη σου στα κοινά, για να φαίνεσαι, δεν παύεις να είσαι ένας από τους γλυψιματίες του Δημάρχου, για να σε βάζει κάπου να ασχολείσαι με κάτι. Δεν πρόκειται ούτε κατα διάνοια να φτάσεις τις επιτυχίες , όπου όλα τα μεγάλα μπλογκς  της Ελλάδας, αναδημοσιεύουν τα σοβαρά και μεγάλα θέματα γιατι ούτε τις πηγές μπορείς να βρείς ούτε κάποια απο τις παραπάνω ιδιότητες κατέχεις..Με τι δίπλωμα πας και τραβάς με κάμερα μέσα στα Δημοτικά συμβούλια ;Το ξέρεις εκτός των άλλων οτι είσαι και παράνομος;;Το ξέρεις ότι θέλει να είσαι πιστοποιημένος για να κάνεις λήψη σε τέτοιο χώρο είτε είσαι είτε δεν είσαι εθελοντής;; Ας μην συνεχίσουμε τα επιμέρους άλλο, θα τα δείς στην πορεία άμα συνεχίσεις...Μην ασχολείσαι άλλο με αυτά τα πράγματα.Πέραν της παρανομίας σου δεν τα ξέρεις και ούτε σου ταιριάζουν.

Αρχίζεις και γίνεσαι χειρότερος και πιο επικίνδυνος, από κάποιους  που τουλάχιστον είναι αυτοί που είναι. Έγινες σπιούνος πια... Ασχολήσου με τον καιρό, την πυροσβεστική και με το φυσικό περιβάλλον. Γι αυτά καλός είσαι, στο χουμε ξαναπεί. Κάναμε υπομονή, σεβαστήκαμε τους αναγνώστες μας κι εσένα να μην σε εκθέσουμε καιρό τώρα,δεν ασχοληθήκαμε, με την ζηλιάρικη, ύπουλη και επικίνδυνη ΠΙΑ για την τηλεόραση και  την δημοσιογραφία συμπεριφορά σου.

Αυτά τα στοιχεία(είναι και κανα δυο άλλοι κουλτουροεπικίνδυνοι) και τα φιντανάκια, που σουλάτσαραν και σουλατσάρουν στην περιοχή εδώ και κάποια χρόνια, θα τα τελειώσουμε σύντομα από την Ερμιονίδα. Είναι προσβολή για τον τόπο μας την δημοσιογραφική και τηλεοπτική οικογένεια να θέλουν να μπουν σε αυτόν τον κλάδο τύποι από τα παράθυρα. Έτσι με το τίποτα. . Ούτε σε πήραμε ούτε και σε παίρνουμε στα σοβαρά αλλά έχει και όρια αυτή η ζήλια, αυτή η αντιγραφή και η πρόκληση σου. Αυτά για αρχή. Θα επανέλθουμε. 

Τόσο πολύ σε πείραξε τελικά η αποκλειστικότητα που την έμαθες κιόλας απο δώ;