eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

''ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ''

 ΄΄ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΙ κ.κ ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ Δ. ΚΑΙ ΤΑΜΠΟΥΡΑΣ Π.΄΄
Επισκέφτηκαν τον Κυνηγετικό  Σύλλογο Καλαμπάκας
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε το Δ.Σ αλλά και μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Καλαμπάκας.
Πάνω από 40 μέλη και φίλοι του αντίστοιχου Κυνηγετικού Συλλόγου Κρανιδίου Πελλοπονήσου επισκέφτηκαν τα γραφεία του Συλλόγου με αφορμή της τριήμερης εκδρομής που πραγματοποιούν στην Καλαμπάκα.
Image 4409
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ στα......... γραφεία του Συλλόγου στην οδό Τρικάλων της πόλης.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καλαμπάκας κ. Ταμπουράς Παναγιώτης καλοσώρησε τους επισκέπτες με ευχές για καλή διαμονή στην περιοχή μας. Είπε πώς στην συνάντηση αυτή δίδεται ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων σχετικά με το κυνήγι και όχι μόνο.
Αποκάλυψε πως ο Σύλλογος Καλαμπάκας από την ερχόμενη εβδομάδα αναλαμβάνει πρωτοβουλία με την συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως για συλλογή τροφίμων και άλλων ειδών που θα μοιραστούν στους αναξιοπαθούντες συμπολίτες.
Ο Πρόεδρος Κρανιδίου κ. Καλλιάνος Δημήτριος ανέφερε πώς οι καιροί για το κυνήγι είναι πολύ δύσκολοι , πονηροί και το κυνήγι βάλλεται από παντού . Έτσι η σύσφιξη σχέσεων και  η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ Συλλόγων πρέπει να συνεχιστεί.
Ενημέρωσε πώς ο Σύλλογος Κρανιδίου απαρτίζεται από 500 μέλη, έχει ιδρυθεί πρίν  χρόνια και το 70% είναι λαγοκυνηγοί. Το Κρανίδι είναι μια παραθαλάσσια περιοχή με κύρια ασχολία των κατοίκων την παραγωγή ελαιολάδου.
Οι δύο Πρόεδροι δεσμεύτηκαν πώς θα υπάρχει διαρκής επικοινωνία δια μέσω internet όπου οι Σύλλογοι θα συνεχίσουν να συνεργάζονται.
Ακολούθησε ανταλλαγή  δώρων και τιμητικών πλακετών , ενώ ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καλαμπάκας κ. Ταμπουράς υποσχέθηκε να ανταποδώσει την επίσκεψη στο Κρανίδι πολύ σύντομα.

Image 4408
Image 4410
Image 4411
Image 4412
Image 4413
Image 4414

www.stagonnews.gr