eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

''Η ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ 600,00 ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ...''

 foto:dimitriskamizis.blogspot.com

ΑΠΑΝΤΗΣΗ "ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ"  ......................................
Η ΝΕΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ κ. ΧΑΤΖΙΚΟΥ
Δήμαρχε, πρώτα απ’όλα να ξεκαθαρίσω κάτι. Δεν μ’ ενδιαφέρει ν’ ασχοληθώ με την πολιτική, πρόεδρος, σύμβουλος και οποιαδήποτε άλλη θέση παρατρεχάμενου. Το γιατί; Ευτυχώς ή δυστυχώς, (για εμένα ευτυχώς) λέω πάντα τα σύκα – σύκα και την σκάφη – σκάφη οπότε……….!. Πολύ καλά καταλάβατε στην απαντητική επιστολή σας, στην παράγραφο τέσσερα, πού γράφετε επιλέξει «διότι δεν έχω λόγους να υποψιάζομαι κακές προθέσεις και άλλες σκοπιμότητες».
Δήμαρχε σας έκανα δύο ερωτήσεις, παρερμηνεύσατε και τις δύο, και περισσότερο το «πολιτικό παχύδερμο».
Λοιπόν, Δήμαρχε, ο χαρακτηρισμός αυτός δεν έχει καμία σχέση με την σωματική διάπλαση των ανθρώπων το «πολιτικό παχύδερμο» μπορεί να είναι ψηλός, κοντός, χοντρός, αδύνατος.
Ειλικρινά εκπλήσσομαι, επιστήμονας του δικού σας διαμετρήματος να σας διαφεύγει αυτός ο χαρακτηρισμός.

Τώρα για την καρέκλα: Δήμαρχε σας προβλημάτισε η φωτογραφία της καρέκλας ότι δεν ήταν η καρέκλα σας
και δεν σας προβλημάτισε το κόστος των (590.40 ευρώ ακριβώς της εντολής πληρωμής). Αντί να ερευνήσετε το θέμα, και να δώσετε μία πειστική απάντηση, μού απαντάτε για το προ οκταετίας ταπεινό γραφείο σας, φωτογραφίες, δωρητή 45 στρεμμάτων κ.λ.π. και πολλά άλλα τα οποία δεν μ’ ενδιαφέρουν.
Δήμαρχε διαφωνώ απόλυτα με την άγνοια για το κόστος, όπως εσείς γράφετε. Το βασικό στους δήμους, σε όλες τις επιχειρήσεις, και παντού είναι το οικονομικό. Δεν αμφισβητώ την εντιμότητά σας, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε, στο μέτρο του δυνατού, πού πάει και το τελευταίο ευρώ.

Να μην ξεχνάτε ότι το νόμιμο δεν είναι πάντα και ηθικό.
Τέλος, για να μην αγωνιούν και να πανικοβάλλονται ορισμένοι ότι έχω εσωτερική πληροφόρηση, ευτυχώς ο Γ.Α.Π. έκανε ένα καλό, την ΔΙΑΥΓΕΙΑ.
Για την καρέκλα της ανάρτησης, απλώς είναι μια καρέκλα, και για τους περίεργους είναι στο google και το κόστος είναι στα 550,00 ευρώ, με την έκπτωση έχει 390,00 ευρώ…

ΥΓ: Επειδή έχω αρκετές ερωτήσεις για πληρωμές ενταλμάτων δεν χρειάζεται ν’ απαντάτε αμέσως.
Σταμάτης Χατζίκος
κάτοικος Ηλιοκάστρου
http://www.paratiritis-news.com/?p=8087