eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

'' ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ... ''

 '' ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ... ''

''Ενα νερο κυρα Βαγγελιώ...''

Σήμερα αφιερώνει ο Κώστας απο Δίδυμα ένα παραδοσιακό τραγούδι μαζί με μια αληθινή ιστορία όπως λέει ο Κώστας απ΄τα Δίδυμα.
Το τραγουδούν παιδιά του Δημοτικού σχολείου!!! το γνωστό σε όλους, ένα νερό κυρα Βαγγελιώ:


<< Αφού θα φύγουν τα βοθρολύματα,αφού θα έρθει το νερό(που ακόμα να το δούμε),αφού θα μπούμε στο ΕΣΠΑ, αφού νόμιμα πια!!! θα σταματήσει να βρωμάει η αμαρτωλή Γούβα......
Η τότε Αμαρτωλή ΔΕΥΑΚ(όπως έλεγε κι ο Δήμαρχος προεκλογικά αλλά και πρόσφατα στη σύσκεψη της ΔΕΥΑΕΡπου έχασε τα λεφτά για το έργο και χρωστούσε παντού, μπήκε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, ενώ τώρα ο Δήμαρχος μας έσωσε προφανώς(;) φέρνωντας μας την σημερινή αναβαθμισμένη, οργανωμένη σε όλα τα επίπεδα και παραδεισένια ΔΕΥΑΕΡ η οποία θα μπει για τα καλά στα έργα, θα φέρει πίσω προφανώς(;) τα χαμένα λεφτά της αποχέτευσης,Θα φυλακίσει τα συμφέροντα προφανώς(;),Θα σηκώσει σημαία διαφάνειας και  δεν θα ανεβάσει τα τέλη,δηλαδή θα μειώσει τα τέλη όπως και άλλοι Δήμοι στην Ελλάδα,«ξαλαφρώνοντας» έτσι τις τσέπες των Δημοτών μας .
Αυτή η σημερινή ΔΕΥΑΕΡ υπο την καθοδήγηση και επιστασία του κυρίου Δημάρχου προφανώς(;)...θα υλοποιήσει το χαμένο έργο προφανώς(;),θα προχωρήσει στις μεταρρυθμίσεις ,θα ενταχθούν όλα τα έργα στο ΕΣΠΑ προφανώς(;), θα μπούν λεφτά στα ταμεία ,θα βγάλει άδεια λειτουργίας του βιολογικού Κρανιδίου,και θα φέρει τα λύματα της Κοιλάδας στο βιολογικό Κρανιδίου...
Έτσι λοιπόν απ΄ότι καταλαβαίνουμε όλοι απ΄τις ανακοινώσεις και τις προεκλογικές υποσχέσεις του κ. Δημάρχου προφανώς(;) τα προβλήματα μας λύνονται με αστραπιαίες κινήσεις και πρωτοφανείς ρυθμούς, στο ΑΨΕ - ΣΒΗΣΕ!

Συνεπώς τα επόμενα έτη θα είναι προφανώς(;), έτη Ανάπτυξης,προόδου και ευημερίας για την Δημοτική αρχή, αφήνοντας πίσω της τα πέτρινα χρόνια και το κακό παρελθόν.

Υ.Γ:Τώρα βέβαια ένας θεός το ξέρει αν θα πούμε το νερό νεράκι... Μόνο ένας θεός το ξέρει αν το Νερό είναι Μολυσμένο ή ΟΧΙ απο τα χύμα σκουπίδια στο Σταυρό των Διδύμων!!!

Κι έτσι ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα..>>.

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ

καλή σας ακρόαση...