eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

''Ελεύθεροι αφέθηκαν χθές το μεσημέρι οι 3 Ρουμάνοι που κατηγορούνταν για την γνωστή απάτη με τα ψεύτικα e-mail για επιστροφή φόρου από το ΙΚΑ''

Ελεύθεροι αφέθηκαν χθές το μεσημέρι οι 3 Ρουμάνοι που κατηγορούνταν για την γνωστή απάτη με τα ψεύτικα e-mail για επιστροφή φόρου από το ΙΚΑ  
 (Δείτε εδώ το ιστορικό της υπόθεσης από το site της "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ" :
 http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_08/03/2012_431783  )

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΌ EIKONOSKOPIO NEWS



Μετά την απολογία τους  το πρωί της Δευτέρας 12/3/2012 ενώπιον της 18ης τακτικής ανακρίτριας Αθηνών, οι 2 άντρες και η μια γυναίκα, Ρουμανικής καταγωγής, τους οποίους βαραίνουν οι κατηγορίες της απάτης με υπολογιστή και της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, αφέθηκαν ελεύθεροι με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και Εισαγγελέα. 

Τους επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι και εγγύηση 3.000 έκαστος.
Ο συνήγορος ενός εκ των κατηγορουμένων (και συγκεκριμένα του 25χρόνου Ρουμάνου), κ. Γιώργος Γεωργόπουλος, μίλησε αποκλειστικά στο eikonoskopio news υποστηρίζοντας: 

 

''με την απόφαση της μη προφυλακίσεως του εντολέα μου, αρχίζει να ξετυλίγεται το νήμα της αληθείας για την πραγματική σχέση του με την υπόθεση.
Το ζήτημα ωστόσο θα κλείσει με την αθώωση του απο το αρμόδιο δικαστήριο. Κατά την απολογια του ενώπιον της κυρίας ανακρίτριας έγιναν εμφανείς οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν στο διαδίκτυο. Η ακούσια εμπλοκή του εντολέα μου σε αυτή την υπόθεση είναι άλλη μια απόδειξη των κινδύνων αυτών. Η πορεία της υπόθεσης θα δικαιώσει απόλυτα τον εντολέα μου για το ήθος,την αξιοπρέπεια,την εντιμότητα,την εργατικότητα του και κυρίως για τις αρχές στις οποίες βάσισε και βασίζει μέχρι και σήμερα τη ζωή του."


Ρεπορτάζ για το Εικονοσκόπιο: Μίλτος Ιωαννίδης