eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

''ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ''

''Ελληνική συμμετοχή στο Πανευρωπαϊκό  100χλμ στη Νύχτα της Φλάνδρας ‘’100km Night of Flanders’’

Δελτίο τυπου στο Εικονοσκόπιο
Η χώρα μας εκπροσωπήθηκε  με 4 αθλητές το διήμερο 17-18 Ιουνίου , στην 33η διοργάνωση του φημισμένου αγώνα 100χλμ στη Νύχτα της Φλάνδρας στο Βέλγιο. Ενας  από τους αθλητες μας , ήταν ο Γιώργος Βλάχος του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδας , ο όποιος ήταν και επίσημος καλεσμένος από την διοργάνωση μαζί με την Σοφία Κασίμη για την Ελλάδα. Ο Γιώργος Βλάχος και ο Δημήτρης Πετρολιάγκης τερμάτισαν μαζί στη 11η και 12η θέση με χρόνο 8:27:37, ενώ ακολούθησε στην 24η θέση ο Γιώργος Κουτσιούκος με 9:19:25 , η Σοφία Κασίμη δυστυχώς  εγκατέλειψε στο 30χλμ............
Ο αγώνας διεξήχθη σε  κυκλική διαδρομη  των 20χλμ και 5 στροφών μεταξύ των πόλεων    Torrhout   και το Lichtervelde , η   ώρα εκκίνησης  ήταν 8:00μ.μ.  Η διαδρομή ήταν  επίπεδη , η θερμοκρασία χαμηλή για την εποχή με διαστήματα βροχής και  δυνατών ανέμων .
Το κλίμα ήταν γιορτινό καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα καθώς οι αθλητές περνούσαν  μέσα από χωριά όπου η  συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη. Στις δυο κεντρικές πλατειές μάλιστα  είχαν στηθεί εορταστικές εκδηλώσεις για τον κόσμο με συναυλίες , παιχνίδια , υπαίθρια μπάρμπεκιου  και πολύ μπύρα. Σε όλες τις γειτονιές στα περίχωρα   των πόλεων , από όπου περνούσαν οι αθλητές  οι περισσότερες  οικογένειες ήταν στις αυλές των σπιτιών  τους  περιμένοντας τους αθλητές να περάσουν ,  συμπληρώνοντας το εορταστικό κλίμα που επικρατούσε για την διοργάνωση .