eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

''ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...''

''ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...''
Αντάρτες τις πορδής - Νίκος Πορτοκάλογλου

Ο Πάνος σήμερα αφιερώνει μαζί μ΄ένα κειμενάκι στον <<Σκουπιδάρχη>> Επαναστάτη της Πορδής όπως λέει κι ο Νίκος Πορτοκάλογλου...
''Δυστύχως άλλα η αλήθεια δεν θέλει λόγια..Την μυρίζουν κάθε μέρα οι Δημότες..Και το πιο λυπηρό απ΄όλα...Άλλα τάξατε στον κοσμάκι προεκλογικά κι αλλιώς σας ήρθαν!Μπαστούνια!!!Αφού δεν πρόκειται να τα κάνεις, τι λές λόγια ; Η πολιτική είναι έργα όχι λόγια!Μόνο που τα έργα δεν υπάρχουν ούτε πρόκειται να υπάρξουν στο εγγύς Μέλλον..Αυτή είναι η αλήθεια κύριοι.Να μας λείπουν οι κουβέντες και οι προοπτικές ...Στο 1930 μας γυρίσατε.Έχετε πάρει χαμπάρι τι γίνεται;;;Αν έχετε πάρει χαμπάρι και δεν έχετε λεφτά ή δεν βρίσκετε λύση στη Βρώμα........... παραιτηθείτε ,σεβαστείτε τον εαυτό σας τουλάχιστον εφόσον άλλα υποσχεθήκατε!!! 

Είναι δυνατόν το 2011 να Βρωμάει η Ερμιονίδα και να βρίσκεται σ΄αυτήν την τριτοκοσμική κατάσταση για πρώτη φορά στα χρονικά; Έχει σπάσει το κοντερ η φετινή βρώμα! 

Αφήστε τα πρόστιμα, τις ευρωπαικές πόλεις και τα λόγια της καραβάνας και προσγειωθείτε στην πραγματικότητα και στο σκουπιδαριό που έχει δημιουργηθεί.
 

Κοιτάχτε να μαζέψετε κανενα σκουπίδι γιατι είναι καλοκαίρι κι ούτε παράθυρο δεν ανοίγει!!!

Οι πολίτες δεν αντέχουν άλλο.
ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ..


Αφιερωμένο στις Προεκλογικές επαναστάσεις και στις μετεκλογικές Φέντες ...

Υ.Γ:κ. Δήμαρχε σας ψήφισα γιατι μας είχατε τάξει το ΚΑΜΕΛΙΑ! Πότε θα μας το φέρετε με το καλό στην Ερμιονίδα;Μήπως σκέφτεστε να φέρετε και το ΝΕΡΑ'Ι'ΔΑ λόγω οικονομικής κρίσης ;;;Ή μήπως σκέφτεστε να φέρετε το ΠΙΝΔΟΣ;
ΠΑΝΟΣ 

Τώρα τα τραγούδια μας τους πέφτουνε λίγα
και κάτω απ' τα μουστάκια τους γελάν οι παλιοί
έχουν βλέπεις πίσω τους την λάμψη του εξήντα
καθάρισαν αυτοί