eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

''Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ του τέως Δήμου Ερμιόνης ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ''

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ: 
''Δημήτρη Καμιζή σε προκαλώ για άλλη μια φορά αν έχεις τα κότσια, άφησε το κρυφτούλι πίσω από τον Ψαρο-blogger, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά προσωπικά σ’ εμένα, στην κυρία Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου για όποια υπόθεση εσύ θέλεις!
Όχι αυτά στον Λεμπέση!!!


Αγαπητοί συνδημότες, 
δεν θα απαντούσα ποτέ στα σοβαρά σ΄ αυτόν τον ψαροblogger...Στη πολύχρονη θητεία μου δεν τον πήρα ποτέ στα σοβαρά.  

Ήταν πάντα για μένα ο Μάκης το Γούρι μου...Όποιον υποψήφιο αντίπαλο μου στήριζε με το ψαρο-μολύβι του τον έστελνε με επιτυχία στην αντιπολίτευση!
κάντε κλικ
Σήμερα όμως ο κύριος Καμιζής έχει επιλέξει αυτόν τον ψαρο-blogger γραφείο τύπου και μέσα από αυτόν περνάει την πολιτική του.  

Δηλαδή τον βάζει και του λέει  με τον τρόπο του να γράφει για έγγραφα-εντάλματα-προσφωνήσεις και οφειλές.

Απαντώ λοιπόν στον κ. Δήμαρχο και Ψαρο-blogger,

Στον ψαρο-blogger και κύριο Δήμαρχο καθαρά και ξάστερα!

 Εγώ δεν έχω ανάγκη από προσφώνηση του κυρίου Δημάρχου.. Με έχουν προσφωνήσει στην πολύχρονη πορεία μου ως Δήμαρχο Ερμιόνης μεγάλες προσωπικότητες απ΄ τον ελλαδικό και από τον έξω χώρο..

κ. Δήμαρχε και Ψαρο-blogger εμείς οι Ερμιονίτες την κοινωνική μόρφωση και την φιλοξενία την έχουμε μέσα μας ! Οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Ερμιόνης κι εγώ όταν ο κύριος Καμιζής ήταν Νικημένος, τον προσκαλούσαμε σε όλες μας τις εκδηλώσεις.

Τον προσφωνούσαμε σαν τέως Δήμαρχο Κρανιδίου τον βάζαμε στην πρώτη σειρά των επισήμων και του δίναμε πάντα τον λόγο..
Για να τους φρεσκάρω την μνήμη δημοσιεύω φωτογραφίες από την μεγαλύτερη εκδήλωση που έγινε ποτέ στην Ερμιονίδα. Η τελετή λήξης της εκστρατείας για τον σύλλογο Ελπίδα από τον Δήμο Ερμιόνης παρουσία της συμπατριώτισσας μας κυρίας Μαριάννας Βαρδή Βαρδινογιάννη και της κυρίας Έθελ Ρομπερτ Κέννεντυ ΙΟΥΝΙΟΣ 2009...

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ
κάντε κλικ (Video)

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΝΙΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΕΜΠΕΣΗ



Όποτε παραβρεθώ σε λειτουργία - μυστήριο ή σε πολιτιστική εκδήλωση στον Άγιο Γεράσιμο καμαρώνοντας από ψηλά την όμορφη Ερμιόνη. Θυμάμαι τα λόγια από το τηλέφωνο της αείμνηστης Βασιλικής Μάγκου.
Πάντα ευχαριστώ το Δημοτικό Συμβούλιο Ερμιόνης που παραχώρησε αυτή την πανοραμική τοποθεσία με την 130/96 ΑΔΣ και 2501/97 συμβόλαιο στον Ιερό Ναό της Παναγίας.
Από εκεί και από το Μύλο Κρόθι ο επισκέπτης βλέπει την ομορφιά της Ερμιόνης.
Κύριε Δημαρχε Ψαρο-blogger
διαβάστε το λεύκωμα που έξέδωσε ο κ. Μάγκος, αναδημοσιεύω ξανά τη δήλωσή μου που ισχύει και για σας. 




Όσο για το αναμεταξύ κρυφτούλι κύριε Δήμαρχε και Ψαρο-blogger περί οφειλών – ενταλμάτων – σκουπιδιάρες που βρήκατε στον Δήμο Ερμιόνης θα σας απαντήσω όπως πάντα με τον τρόπο που έχω μάθει ξεκάθαρα – απλά – ειλικρινά – Το κούτελό μου σπάει κολώνες – καβοκολώνες, αυτό το έλεγα το φώναζα και το ξαναφωνάζω δεκαέξι συνεχόμενα χρόνια Δήμαρχος, 66 ετών με μηδέν ποινικό μητρώο.

Απολογούμαι μόνο στη Δικαιοσύνη και στους Δημότες της Ερμιονίδας πάντα δημόσια στο λιμάνι, σε πλατείες παντού μόνο σ’ αυτούς κ. Καμιζή.

Γι αυτό Δημήτρη Καμιζή σε προκαλώ για άλλη μια φορά αν έχεις τα κότσια, άφησε το κρυφτούλι πίσω από τον Ψαρο-blogger, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά προσωπικά σ’ εμένα, στην κυρία Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου για όποια υπόθεση εσύ θέλεις και αφορά το Δήμο Ερμιόνης.

Άσε πια τα παιχνιδίσματα και τις υπεκφυγές, δείχνουν την αδυναμία σου.

Όχι αυτά στον Λεμπέση!!! 

Γνωρίζεις πολύ καλά Δημήτρη Καμιζή ότι τον Λεμπέση δεν τον τιμώρησαν ποτέ οι Δημότες του ως Δήμαρχο, τον ενέκριναν και αποδέχτηκαν τα πεπραγμένα με την ψήφο τους από την δημιουργία του Δήμου Ερμιόνης μέχρι το τέλος του.
Ποτέ δεν άλλαξε χέρια ο Δήμος Ερμιόνης κ. Δήμαρχε Ερμιονίδας.

Υστερόγραφο
Μέχρι σήμερα με καλείτε και σας υπογράφω εντάλματα, θέλω να πιστεύω πως δεν κάνετε εξαιρέσεις. Θα τους πληρώσετε όλους. Ο Δήμος Ερμιονίδας δεν είναι στη λίστα των 100 υπερχρεωμένων Δήμων της Ελλάδας.


ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ
 ΔΗΜΑΡΧΟΣ 
του τέως Δήμου Ερμιόνης