eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

''NΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ''




Ανανέωση με 30αρηδες επιχειρεί στο Δήμο Πειραιά ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μίχας. Σε μια προσπαθεια να αφουγκραστεί τους νέους του «μεγάλου» λιμανιού, αλλά και να προσδώσει νέες ιδέες και όραμα στο μέλλον της πόλης, επέλεξε συνολικά επτά υποψηφίους συμβούλους ο μέσος όρος ηλικίας των οποίων είναι τα 29 έτη.
Πιο συγκεκριμένα οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του κ. Μίχα είναι οι εξής:







Μιχάλης Δαβάκης






Με επίθετο βαρύ σαν ιστορία, αφού είναι γόνος της γνωστής μανιάτικης οικογένειας του ήρωα της Πίνδου. Δικηγόρος με δραστηριότητα σε θέματα προστασίας περιβάλλοντος και Πράσινης Ανάπτυξης. Πτυχιούχος της νομικής σχολής του Πανεπιστημίου της Ουαλίας, με μεταπτυχιακό τίτλο στο Πανεπιστήμιο του Κάρντιφ.






Γιώργος Κοντάκος






Απόφοιτος Business Management από το Anglia Ruskin University του Cambridge. Νέος οικογενειάρχης με δυο γιούς. Υψηλόβαθμο διοικητικό στέλεχος εταιρείας του εξωτερικού με σημαντικό πολιτιστικό έργο στο Cambridge της Αγγλίας.






Βουράκης Ιωσήφ






Γιος του επί σειρά ετών Δημοτικού Συμβούλου και Αντιδημάρχου Πειραιά Βασίλη Βουράκη (που απεβίωσε πρόσφατα) ο οποίος υπήρξε γνωστός για την προσφορά του στα κοινά του Πειραιά. Απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Πειραιά.






Περάματζης Μηνάς






Ερευνητής – οικονομικός αναλυτής στο Κέντρο Ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιά με μεταπτυχιακές σπουδές στο City University του Λονδίνου. Απόφοιτος του τμήματος ναυτιλιακών σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά.






Κουκουδάκη Μαρία






Τελειόφοιτος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου και απόφοιτος της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Αθηνών. Με μεγάλη εργασιακή εμπειρία παρά το νέο της ηλικίας της.






Πέτρος Σακελλαρίου






Υπεύθυνος κυκλοφορίας της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα». Αποφάσισε να δώσει, τη μάχη στην περιοχή και στην πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε, στον Άγιο Δημήτριο, Πειραιά.






Ελένη Κούβαρη






Καθηγήτρια – Φιλόλογος με μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές. Έχει αναπτύξει πολύπλευρη δραστηριότητα επιστημονική και συγγραφική. Μεγάλος μέρος του επιστημονικού της έργου είναι αφιερωμένο στον τόπο καταγωγής της, τη Μάνη.






Nα σημειωθεί ότι τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κλείσει και η μεγάλη μεταγραφή από το χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς μετά την επιστροφή του από τη Σερβία, αναμένεται η απάντηση του Πέντραγκ Τζόρτζεβιτς, του γνωστού "Τζόλε" του Ολυμπιακού.



aftodioikisi.gr