eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

''ΔΕΠΟΣ: Ο ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ''

''Κατόπιν επίμονης προσπάθειας του Δημάρχου Κρανιδίου κ. Δημήτρη Σφυρή και την συνεργασία που είχε με την ηγεσία του Υπουργείου  Π.Ε.Κ.Α την υπουργό κ. Τίνα Μπιρμπίλη και τον υφυπουργό κ. Γ. Μανιάτη, απεφεύχθει ο Πλειστηριασμός'' 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Άμεσες ήταν οι ενέργειες του Δημάρχου Κρανιδίου κ. Δημήτρη Σφυρή προς την κεντρική διοίκηση (Υπουργό Π.Ε.Κ.Α. κ, Μπιρμπίλη Τίνα, υφυπουργό Π.Ε.Κ.Α. κ. Μανιάτη Γιάννη και άλλα στελέχη της κυβέρνησης), όταν ενημερώθηκε ότι η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ναυπλίου 993/2010 ΑΦ/941/2010 της 27/09/2010, απέρριψε την αίτηση της ΔΕΠΟΣ Α.Ε.


Οι ενέργειες αυτές είχαν άμεσο αποτέλεσμα και.......
........ σήμερα 28/09/2010, το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, προχώρησε στην εξόφληση της οφειλής της ΔΕΠΟΣ Α.Ε. με αποτέλεσμα να μην γίνει ο πλειστηριασμός της έκτασης των 342 στρεμμάτων της 29ης Σεπτεμβρίου 2010 στο Ειρηνοδικείο Κρανιδίου.


Σε μόνιμη επιφυλακή ο Δήμαρχος Κρανιδίου κ. Δημήτρης Σφυρής, διαπιστώνει ότι δεν πρέπει να επαναπαυθούμε, διότι υπάρχουν και άλλες οφειλές της ΔΕΠΟΣ Α.Ε. προς τρίτους με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η έκταση στο μέλλον.

Παρακάτω ακολουθεί η ΕΠΙΣΤΟΛΗ του Δημάρχου Κρανιδίου προς την Υπουργό Π.Ε.Κ.Α