eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

''Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ''

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μπορεί η μεταμεσονύκτια περιπέτεια του ανασχηματισμού να έληξε χθες στις 2 η ώρα το πρωί, το θρίλερ όμως που ζουν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες συνεχίζεται.

Ο κ. Παπανδρέου υποσχόταν....

...... μικρό και ευέλικτο υπουργικό συμβούλιο. Φτάσαμε να έχουμε 48 υπουργούς, αναπληρωτές κι υφυπουργούς. Ένα χρόνο πριν, κατάργησε το Υπουργείο Ναυτιλίας και το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης. Σήμερα, επαναφέρει μεν το πρώτο με άλλο όνομα, αλλά δεν παραδέχεται το λάθος του να καταργήσει το δεύτερο - ένα λάθος με σοβαρές αρνητικές συνέπειες που πληρώνει βαριά ο τουριστικός κλάδος και η εθνική οικονόμία.


Σε κάθε περίπτωση, ο ανασχηματισμός από μόνος του δεν λέει τίποτα. Η Κυβέρνηση που εγκλώβισε τη χώρα στο ανισοβαρές μνημόνιο, η Κυβέρνηση που σπεύδει όταν πρόκειται να φορολογήσει, να αφαιμάξει, να αλλάξει οικογενειακούς προγραμματισμούς δεκαετιών, αλλά πάει με το πάσο της όταν χρειάζεται να πάρει μέτρα για την ανάπτυξη, την απασχόληση, την κοινωνική συνοχή, δεν πρόκειται να αλλάξει με έναν ανασχηματισμό. Χρειάζεται ριζική αναθεώρηση πολιτικής, στρατηγική ελπίδας και απεγκλωβισμού από το μνημόνιο, προοπτικής και ενίσχυσης των δημιουργικών δυνάμεων της πατρίδας μας. Χρειάζεται η πολιτική που με συνέπεια και σοβαρότητα προτείνει η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρός μας Αντώνης Σαμαράς».