eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

ΠΟΤΑΜΙΑ ΟΡΓΗΣ........

Είμασταν και εμείς από το εικονοσκόπιο μέσα στο μεγάλο πλήθος στην πρώτη γραμμή της χθεσινής μεγάλης διαδήλωσης στην Αθήνα. Τόνους δακρυγόνων και χημικών έπεσαν από τα ΜΑΤ και ''αναπνεύσαμε'' και εμείς όπως και άλλοι συμμετέχοντες που είμασταν στα σκαλοπάτια της Βουλής, μπροστά στον Άγνωστο στρατιώτη.
Το προσωπικό μας υλικό άφθονο, αλλά είναι απόφαση μας να μην παρουσιάσουμε τίποτα διότι στην συγκεκριμένη διαδήλωση θα παρουσιάσουμε μια σταγόνα στον ωκεανό μπροστά σ'αυτά που έχουν ήδη παρουσιαστεί στην μικρή μας οθόνη, από το σύνολο των συναδέλφων μας όπου έχουν και πολλές διαφορετικές γωνίες λήψεις και ήταν διεσπαρμένοι σε πολλά διαφορετικά σημεία για πλήρες ρεπορταζ....
Για τους τρείς αδικοχαμένους νεκρούς συνανθρώπους μας, δεν θα πούμε τίποτα.Οι εικόνες που είδαμε από την τηλεόραση στις οθόνες μας τα λένε όλα. Κατά την άποψη μας, πρόκειται για μια δολοφονία.
Πάντως ένα είναι σίγουρο! Κάτι έχει αλλάξει στο πολιτικό σκηνικό της χώρας και κάποιοι το μήνυμα αυτό θα πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπόψιν τους, στις αποφάσεις που θα παίρνουν από εδώ και πέρα για τον λαό και το μέλλον της χώρας.


 ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΟΓΛΗΣ-ΘΩΜΑΣ Ι.ΣΚΟΥΡΤΗΣ