eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΗ!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ ΚΑΙ LUCIANO MAZI ME THN EΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ BEACH SOCCER EΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΗ! 
FOTO:ΕΙΚΟΝΟSKOPIO NEWS


Χθές πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου για την γιορτή του ποδοσφαίρου της άμμου(beach soccer) που θα γίνει κατα την διάρκεια του καλοκαιριού σε 7 πόλεις της Ελλάδας.Μέσα σ'αυτές και η όμορφη Ερμιόνη που θα γεμίσει το λιμάνι της απο αστέρια του ποδοσφαίρου και θα δώσει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους Ερμιονιδείς και όχι μόνο, φίλους της στρογγυλής θεάς να απολαύσουν αυτή την γιορτή.
Η Ερμιόνη έδωσε βροντερό παρών στην συνέντευξη τύπου που έγινε στην Νομαρχία Αθηνών με την παρουσία και τις συνεντεύξεις που είχαν ο Δήμαρχος Ερμιόνης κ. Ανάργυρος Λεμπέσης και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ερμιόνης κ. Ιωάννης Κρητσωτάκης.
Απο το EIKONOSKOPIO NEWS στη συνέντευξη τύπου παρευρέθησαν οι Θωμάς Σκούρτης και Νίκος Οικονομόπουλος!
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:ΘΩΜΑΣ Ι. ΣΚΟΥΡΤΗΣ
                       ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΣΤΙΣ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ «ΚΑΡΑΒΙ CLUB» ΤΟΥ ΣΧΟΙΝΙΑ Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ 10ου.........
......... ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ BEACH SOCCER 2010

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΓΙΑ 3η ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH SOCCER


Ο ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ ΝΟΥΝΕΣ ΝΤΕ ΣΟΟΥΖΑ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΕΡΜΑΝΟΣ BEACH SOCCER 2010

ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ

ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 27 ΜΑΙΟΥ Η ΕΘΝΙΚΗ BEACH SOCCER ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ EURO



Από τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του «Καράβι CLUB» στο Σχινιά Μαραθώνα, θα ξεκινήσει στις 3 Ιουνίου, το συναρπαστικό ταξίδι του στις όμορφες ελληνικές παραλίες, το 10ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ BEACH SOCCER 2010, το οποίο για 3η συνεχή χρονιά θα έχει την υποστήριξη του δικτύου καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ενώ τις προσπάθειες των αθλητών για την καλύτερη διεξαγωγή των αγώνων θα ενισχύσει και η εταιρία LG Electronics. Διοργανωτής είναι η Πανελλήνια Ένωση Beach Soccer.

Την Τετάρτη 26 Μαΐου στην αίθουσα συνεδριάσεων της Νομαρχίας Αθηνών παραχωρήθηκε συνέντευξη Τύπου για την μεγάλη αυτή γιορτή του ποδοσφαίρου της άμμου που θα λάβει χώρα σε επτά περιοχές της Ελλάδας.

Κατά την ομιλία του ο Νομάρχης Αθηνών κ. Γιάννης Σγουρός, επισήμανε την ανάγκη της επικράτησης του αθλητικού πνεύματος σ’ αυτή τη δύσκολη εποχή που διανύουμε, ενώ συνεχάρη την Πανελλήνια Ένωση Beach Soccer για την διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ BEACH SOCCER 2010, καθώς και το δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ που για 3η συνεχή χρονιά υποστηρίζει την ανάπτυξη και βελτίωση του αθλήματος.

Σγουρός: «Το αθλητικό πνεύμα πρέπει να δεσπόζει στην κρίσιμη καμπή που περνάμε»

Μεταξύ άλλων ο κ. Σγουρός, ανέφερε: «Με μεγάλη μας χαρά αποδεχτήκαμε την πρόσκληση της Πανελλήνιας Ένωσης Beach Soccer, να φιλοξενήσουμε τη σημερινή συνέντευξη Τύπου. Ο Αθλητισμός σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάμε μπορεί να δώσει λύσεις. Είμαστε σε μία κρίσιμη καμπή και θα πρέπει να αγωνιστούμε. Εύχομαι να γίνουν ωραίοι αγώνες Beach Soccer και όλο και περισσότεροι παίκτες να ασχοληθούνε με το όμορφο όσο και επίπονο ποδόσφαιρο της άμμου. Εδώ θα πρέπει να πω ότι είμαι θαυμαστής του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα του οποίου την πορεία στο ελληνικό Πρωτάθλημα παρακολουθώ εδώ και 15 χρόνια».


Ακόμη ο κ. Σγουρός παρότρυνε τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να βοηθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις τον Αθλητισμό, ενώ υποσχέθηκε ότι θα παλέψει και ο ίδιος ώστε οι Δήμοι που θα προκύψουν μετά την ψήφιση του σχεδίου «Καλλικράτης» να έχουν αυξημένες αρμοδιότητες σε θέματα Αθλητισμού»¨.



Κ. Μότσης: «Μπορούμε να ανέβουμε στην ελίτ του Beach Soccer»

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Beach Soccer, κ. Κώστας Μότσης, αφού ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του Τύπου για την παρουσία τους στην συνέντευξη Τύπου, σημείωσε: «Ευχαριστώ το Νομάρχη κ. Γιάννη Σγουρό, που είναι διαρκώς δίπλα στον Αθλητισμό, καθώς και το δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ που είναι κοντά στον Αθλητισμό και για 3η συνεχή χρονιά κοντά στους αθλητές του Beach Soccer.

Η Εθνική Ομάδα Beach Soccer έχει προετοιμαστεί κατάλληλα και τις επόμενες ημέρες θα πάρει μέρος στα προκριματικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με στόχο την άνοδο στην ελίτ του ευρωπαϊκού Beach Soccer. Φέτος έχουμε κοντά μας στην Εθνική Ομάδα αλλά και το Πρωτάθλημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ Beach Soccer 2010, τον Λουτσιάνο Ντε Σόουζα. Με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω τον διοικητή του 10ου Συντάγματος κ. Σωτήρη Παπαδέα για τις διευκολύνσεις που παρέχει στον στρατευμένο Λουτσιάνο, ώστε να παίρνει μέρος στις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας. Πιστεύω ότι η Εθνική μπορεί να ανέβει στο Α’ γκρουπ δυναμικότητας στην Ευρώπη αλλά και να προκριθεί στο Μουντιάλ στα προκριματικά που θα γίνουν τον Ιούλιο στην πόλη Μπιμπιόνε της Ιταλίας. Κοντά μας στις εσωτερικές διοργανώσεις θα είναι ο αρχηγός «μεγάλος -μικρός» του ελληνικού ποδοσφαίρου και του Beach Soccer, Δημήτρης Σαραβάκος».

Κρητσοτάκης: «Η Ερμιόνη είναι έτοιμη να συμμετάσχει στη μεγάλη γιορτή»


Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ερμιόνης, όπου θα διεξαχθεί η 4η φάση της προκριματικής φάσης από 1 έως 4 Ιουλίου, κ. Γιάννης Κητσοτάκης, δήλωσε: «Η χαρά μας είναι μεγάλη που θα συμμετάσχουμε σ’ αυτή τη μεγάλη γιορτή. Δεχτήκαμε την πρόσκληση να συμμετάσχουμε στο τουρνουά με ιδιαίτερη χαρά. Αν και η Ερμιόνη είναι ένας μικρός Δήμος στο νοτιοανατολικό άκρο του Ναυπλίου, ωστόσο είμαστε πάντα κοντά στον Αθλητισμό. Εμείς κάνουμε πράξη την παρότρυνση του Νομάρχη για στήριξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στον Αθλητισμό. Θα μεταφέρουμε το γήπεδο Beach Soccer στο λιμάνι της Ερμιόνης και ελπίζουμε ότι στη διάρκεια των αγώνων θα κατακλυστεί από φίλους του αθλήματος και πολλούς νέους. Εύχομαι να έχει μεγάλη επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ Beach Soccer 2010”.


Λουτσιάνο: «Μεγάλη μου τιμή που θα φορέσω τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας»

Ο Λουτσιάνο Νούνες Ντε Σόουζα, μιλώντας για την συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα Beach Soccer, καθότι από πέρσι έχει αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα, τόνισε: «Θέλω κι εγώ από την πλευρά μου να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Beach Soccer κ. Κώστα Μότση, τον Νομάρχη κ. Γιάννη Σγουρό και την εταιρία ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Είναι μεγάλη μου τιμή που θα φορέσω τη φανέλα της Εθνικής ομάδας Beach Soccer. Δεν κατάφερα παλαιότερα να φορέσω τη φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας και τώρα είμαι πολύ χαρούμενος που θα φορέσω τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας. Θα προσπαθήσω μαζί με όλα τα παιδιά, να πάμε καλά, όχι μόνο στην Ελλάδα και στις διεθνείς διοργανώσεις. Εύχομαι να έχουμε καλή επιτυχία».


Γιαλεσάκης: «Θέλουμε να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρά μας»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Beach Soccer, Νίκος Γιαλεσάκης, από την πλευρά του σημείωσε: «Ευχαριστώ κι εγώ το Νομάρχη, τον κ. Μότση και τον ΓΕΡΜΑΝΟ. Στην Εθνική πέρα από τον Λουτσιάνο που όλοι γνωρίζετε, προστέθηκαν και άλλα νέα παιδιά, που θα βοηθήσουν τις προσπάθειες μας. Αυτοί είναι οι Γιάννης Πετράκης και Γιάννης Γκούμας. Θα προσπαθήσουμε μαζί και με τα άλλα παιδιά της Εθνικής να ανεβάσουμε το άθλημα. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να μπούμε στην ελίτ του Ευρωπαϊκού Beach Soccer. Για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει να προκριθούμε στην τελική φάση του Πενευρωπαϊκού. Μετά θα επιδιώξουμε την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρά μας». Στη συνέχεια αφού έκανε αναφορά σε κάθε παίκτη της Εθνικής ξεχωριστά ο ομοσπονδιακός τεχνικός κατέληξε: «Έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία εδώ και ενάμισι μήνα και είμαι σίγουρος ότι θα πάμε καλά. Στην Ελλάδα ο στόχος μας είναι η διάδοση και ανάδειξη του αθλήματος».
Ταξιδέψτε με το Destinationsbycar.gr.
Πρέπει να σημειωθεί ότι μεταξύ των υποστηρικτών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ Beach Soccer θα είναι και η ιστοσελίδα: Destinationsbycar.gr.
Μέσω του website ο χρήστης μπορεί να πάρει πληροφορίες για:
Διαμονή, αξιοθέατα, δραστηριότητες.
Πώς να πάτε στον προορισμό που θέλετε και να εξοπλίσετε το αυτοκίνητό σας.
Top προορισμούς και CarFriendly Hotels
Trip Planningk, GPS POIs (points of interest)
Ειδικές διαδρομές, τα Drives.
Events και χρήσιμες πληροφορίες
Προτάσεις για διάφορες δραστηριότητες
Το πρόγραμμα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ BEACH SOCCER 2010


Αναλυτικά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ BEACH SOCCER 2010, θα διεξαχθεί τις παρακάτω ημερομηνίες, στις εξής περιοχές:
1η προκριματική φάση: 3-6 Ιουνίου Σχινιά Μαραθώνα (Καράβι CLUB)

2η προκριματική φάση: 17-20 Ιουνίου: Μύκονος (Παραλία Καλό Λιβάδι)

3η προκριματική φάση: 24-27 Ιουνίου: Σκιάθος (Παραλία Κουκουναριές)

4η προκριματική φάση: 1-4 Ιουλίου: Ερμιόνη (Κεντρική Πλατεία)

5η προκριματική φάση: 22-25 Ιουλίου: Κέρκυρα

6η προκριματική φάση: 29/7/10 -1/8/10: Εύβοια (Παραλία Πετριές)

Τελική φάση: 3-8 Αυγούστου: Επανομή (Παραλία Beach Bar Αλάτι).




Η «χρυσή βίβλος» των πρωταθλητών


Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Soccer έχουν κατακτήσει οι εξής ομάδες (Σε παρένθεση είναι οι πόλεις από τις οποίες προέρχονται οι ομάδες):


2001: Άτταλος (Αθήνα)


2002: Ρόδος ( Ρόδος)


2003: Tango ( Πάργα)


2004: Fair Play (Αθήνα)


2005: Oranie (Κρήτη)


2006: Santat café (Αθήνα)


2007: Dimello (Κατερίνη)


2008: Gaspar Boys (Πάτρα)


2009: Novelty (Αθήνα)


Στη μάχη για τα τελικά του EURO η Εθνική


Στη Ρωσία θα ταξιδέψει αύριο (Πέμπτη 27 Μαΐου) η αποστολή της Εθνικής ομάδας Beach Soccer η οποία από 28 έως 30 Μαΐου θα πάρει μέρος στους αγώνες της προκριματικής φάσης του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Στις 28 Μαΐου θ’ αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα του Ισραήλ και την Κυριακή 30 Μαΐου τη Γερμανία.


Και οι δύο αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 4.00 μ.μ. (τοπική ώρα) και θα μεταδοθούν απ’ ευθείας από το EUROSPORT-2.






Μοναδικός στόχος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης που οδηγεί απευθείας στην τελική φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί από 26 έως 29 Αυγούστου στην Πορτογαλία.


Στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού βρίσκονται οι εξής παίκτες: Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, Κώστας Καβαλάρης, Θεόφιλος Τριανταφυλλίδης, Δημήτρης Νίκας, Πάρης Πανταζόπουλος, Δημήτρης Νικολάου, Παναγιώτης Πετράκης, Γιάννης Γκούμας, Γιάννης Χαραλαμπίδης, Δημήτρης Καραμπέτσος, Σταύρος Κομιώτης, Παναγιώτης Μπερτσιάς, Βαγγέλης Αποστολόπουλος, Βασίλης Μαυρογιάννης και Θανάσης Ζάχος.


Επικεφαλής της αποστολής στη Μόσχα θα είναι ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Beach Soccer, κ. Κώστας Μότσης.


Επόμενος στόχος το Μουντιάλ 2011


Επόμενος σταθμός της Εθνικής ομάδας Beach Soccer θα είναι τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2011. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα πάρει συμμετάσχει στους αγώνες της προκριματικής φάσης που θα διεξαχθούν από 10 έως 18 Ιουλίου στην πόλη Μπιμπιόνε της Ιταλίας.


Σημειώνεται ότι κάθε Κυριακή του αγωνιστικού προγράμματος θα γίνεται και παιχνίδι επίδειξης, ανάμεσα στους παίκτες της Εθνικής και ομάδα επίλεκτων της κάθε διοργάνωσης.