eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Άσχημο ξεκίνημα για την Εθνική Beach Soccer στα προκριματικά του EURO.......

Ηττήθηκε στη Μόσχα από το Ισραήλ με 9-5



Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα φανέρωσε αδυναμίες στην άμυνα, ενώ αντιμετώπισε και την εχθρική διαιτησία του Πορτογάλου Αλμέιδα
Άσχημο ήταν το ξεκίνημα της Εθνικής ομάδας Beach Soccer στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που διεξάγονται στη Μόσχα. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα γνώρισε την ήττα με 9-5 από το Ισραήλ και η υπόθεση πρόκριση στα τελικά της Πορτογαλίας μοιάζει πλέον με θαύμα.
Η Εθνική μας ομάδα έδειξε αδυναμίες κυρίως στον αμυντικό τομέα, ενώ είχε...........
........... απέναντί της και την εχθρική διαιτησία του Πορτογάλου ρέφερι Αλμέϊδα, ο οποίος όταν το σκορ ήταν 2-4 σε βάρος της ελληνικής ομάδας και οι παίκτες της Εθνικής είχαν ισορροπήσει τον αγώνα και πάλευαν για την ανατροπή του σκορ, ακύρωσε πεντακάθαρο γκολ. Σε γύρισμα αμυντικού της ισραηλινής ομάδας η μπάλα ανέπτυξε ταχύτητα και ο τερματοφύλακας την έβγαλε αφού είχε περάσει την γραμμή του τέρματος. Δυστυχώς το γκολ αυτό δεν μέτρησε.

Βέβαια και η εμφάνιση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Μπήκε νωθρά στο παιχνίδι και δεν κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της. Παράλληλα παρουσίασε και πολλά κενά στον αμυντικό τομέα. Ένας μόνο παίκτης του Ισραήλ ο ILOZ σημείωσε έξι τέρματα, δίχως να καταφέρει ο ελληνικός πάγκος να βρει ισχυρό ‘αντίδοτο’.


Τα υπόλοιπα ισραηλινά γκολ πέτυχαν οι: Yatim, Fartok και Nakash, ενώ από την ελληνική ομάδα τέσσερα τέρματα πέτυχε ο Καβαλάρης κι ένα ο Τριανταφυλλίδης. Καλή εμφάνιση είχε ο τερματοφύλακας Νικολάου, ενώ ο Λουτσιάνο, αν και έδειξε κάποια καλά στοιχεία χρειάζεται ένα στάδιο προσαρμογής.


Η σύνθεση της Εθνικής ομάδας ήταν η εξής: Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, Κώστας Καβαλάρης, Θεόφιλος Τριανταφυλλίδης, Δημήτρης Νίκας, Πάρης Πανταζόπουλος, Δημήτρης Νικολάου, Παναγιώτης Πετράκης, Γιάννης Γκούμας, Γιάννης Χαραλαμπίδης, Δημήτρης Καραμπέτσος, Σταύρος Κομιώτης, Παναγιώτης Μπερτσιάς, Βαγγέλης Αποστολόπουλος, Βασίλης Μαυρογιάννης και Θανάσης Ζάχος.


Το δεύτερο παιχνίδι για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος η Εθνική ομάδα Beach Soccer θα το δώσει την Κυριακή 30 Μαΐου με αντίπαλο την Γερμανία.