eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 4 Μαΐου 2010

ΟΙ ΓΚΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ..............

Όπως σας είχαμε υποσχεθεί θα σας ενημερώνουμε για την πορεία και τα γυρίσματα της νέας ταινίας που θα προβληθεί στην Ερμιόνη στα μέσα Οκτωβρίου ''Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΓΚΑΦΑΤΖΗΣ ΤΗΣ ΚΙΤΣΑΡΙΑΣ''.Σας μεταφέρουμε άμεσα το κλίμα που έχει δημιουργηθεί κατα την διάρκεια των γυρισμάτων.Εχει πέσει πολύ γέλιο,η γκάφα πάει σύννεφο και ο πρωταγωνιστής δίνει ρεσιτάλ γκάφας και κιτσαρίας κατα την διάρκεια των σκηνών.Τα γυρίσματα είναι σε εξέλιξη και θα σας ενημερώνουμε άμεσα για ότι νεότερο.....

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ........... 
Επειδή το συντριπτικό μέρος των αναγνωστών μας στο ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ NEWS είναι ευφυείς και σοβαροί αναγνώστες  κι έχουν καταλάβει το παρακάτω κέιμενο στο μεγαλύτερο μερος του απευθύνεται στους λίγους αλλα φανατικούς fast food αναγνώστες του ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟΥ.
ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ......

.............
Όπως και να 'χει, η ιστορία έχει καταγραφεί και καταγράφεται και κάποιους τους έχει κατατάξει ο κόσμος της Ερμιόνης και ΟΧΙ μόνο εκεί που τους πρέπει.Στις κρύπτες τους σαν τα ερπετά στην ΑΦΑΝΕΙΑ.

Αν και δεν θα αναφερθούμε εκτενώς στην σημερινή γκάφα όπως διαβάζουμε στις επιστολές που μας έστειλαν φίλοι γιατί κάποιοι επικίνδυνοι σπέρνουν και γεννούν διαξιφισμους και πεφτουν σε γκάφες με θέματα ανούσια και έχουν κεντρικά τους πρόσωπα σαν αυτό της προέδρου του Ι.Λ.Μ.Ε κ. Ηρας Φραγκούλη-Βελλε με αποτέλεσμα όπως λέει ο ''νόμος''της προβολής προσώπων(που ορισμένοι δεν το διδάχθηκαν και δεν έχουν ιδέα διότι δεν πήγαν στις ανάλογες σχολές) να φθείρουν και να εκθετουν το συγκεκριμένο πρόσωπο.Δεν της ''πρέπει'' πιστεύουμε οτι και η ίδια δεν το θέλει και γι'αυτό δεν θα πλατιάσουμε.

Πάντως για την ιστορία πάλι η ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου Ερμιόνης κ. Α. Λεμπέση μας εστάλει απο τον ίδιο και συνόδευέ το κείμενο του με τις φωτογραφίες που είδατε.Οι φωτογραφίες δηλαδή ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟΥ αλλα βέβαια εμείς έχουμε μιαν αρχή 1) δεν φιμώνουμε κανέναν 2)δεν κρύβουμε τίποτε 3)ούτε κλέβουμε και μοντάρουμε φωτο αλλων blogs χωρίς να το πούμε.ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ blogs.

Aν δεν κάνουμε λάθος μαζί με τις άλλες φωτογραφίες που μας έστειλαν και δημοσιεύσαμε αναρτήσαμε και την παρακάτω:


Κατα την άποψη μας είναι η σημαντικότερη της κ. Ηρας Φραγκούλη.Την ώρα που παίρνει το βραβείο της την ώρα της χαράς της.Στο μεγαλείο της.
Να πούμε οτι αυτοί που τα γράφουν αυτά δεν ήταν παρόντες στην συγκεκριμένη εκδήλωση που διοργανώθηκε και δεν έχουν ούτε μία φωτο απ΄τους συμμετέχοντες του δρώμενου ΓΙΑΛΑ-ΓΙΑΛΑ που έχουν γράψει την δική τους ιστορία και πολλοί απ'αυτούς ήταν και ιδρυτές σε πολλούς πολιτιστικούς συλλόγους της Ερμιονης (ΛΑΣΟΣ,ΧΟΡΩΔΙΑ,ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ,ΚΑΝΤΑΔΟΡΟΙ κ.α)όπως οι ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ,ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ,ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΓΚΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΛΛΗΣ ΠΑΝΟΣ ΜΕΞΗΣ Κ.Α.Βέβαια σ'αυτά θα αναφερθούμε εκτενως στο μέλλον.ΠΡΟΣΟΧΗ:Μη ζηλέψετε και κάνετε το ίδιο.......

Τέλος οσ'αναφορά εμας καλύτερα να μην ασχολούνται γιατι τιμούμε την κ. Φραγκούλη και την συγκεκριμένη προσπάθεια του ΙΛΜΕ και του Δήμου Ερμιόνης με έργα και το δημοσιεύσαμε στο ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ εκτενώς αλλα και σ'όλο τον κόσμο τηλεοπτικά.
Επίσης ο εικονολήπτης μας ΘΩΜΑΣ Ι. ΣΚΟΥΡΤΗΣ ετοιμάζει και εκτενές ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ για την συγκεκριμένη Εκδήλωση και θα το απολαύσετε σύντομα...
ΜΕ ΑΓΑΠΗ  




ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ,Η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ ΝΕWS


Υ.Γ:Επειδή ορισμένοι εκτος απο τα άλλα επαγγέλματα που έχουν και τα γνωρίζουν όλα θέλουν σαν ''ώριμες ντομάτες''να γίνουν και φωτογραφοι-εικονολήπτες εμείς επειδή πάντα βοηθάμε παραδίδουμε και μαθήματα Στατικής και Κινούμενης Εικόνας.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

Τ Ε Λ Ο Σ