eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Πρωτομαγιά εν αναμονή των νέων μέτρων...

Κλειστά θα παραμείνουν τα καταστήματα
Με απεργιακές συγκεντρώσεις και εν αναμονή της ανακοίνωσης των νέων επώδυνων μέτρων από την κυβέρνηση, τα σωματεία και συνδικάτα εργαζομένων της χώρας σχεδιάζουν να γιορτάσουν την Εργατική Πρωτομαγιά.

Στην Αθήνα ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση 11.00 π.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ θα ακολουθήσει συναυλία με τον Λάκη Χαλκιά και τα "Κίτρινα Ποδήλατα". Ξεχωριστή συγκέντρωση θα πραγματοποιήσει το ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα, ενώ αντίστοιχες κινητοποιήσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλη τη χώρα.

Στη Θεσσαλονίκη, το ΕΚΘ και η ΕΔΟΘ οργανώνουν απεργιακή συγκέντρωση αύριο στις 10.30 το πρωί, στην πλατεία Αριστοτέλους, ενώ η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ θα γίνει στις 10.30 το πρωί, στο άγαλμα του Βενιζέλου.
Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα εμπορικά καταστήματα της χώρας, προκειμένου.....
.... οι εργαζόμενοι να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις.
Όσον αφορά στα μέσα μεταφοράς, στην Αθήνα, οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 7 το πρωί, ενώ χωρίς αστικά λεωφορεία θα μείνει η Θεσσαλονίκη, λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ. Θα κινηθούν μόνο λίγα λεωφορεία με προσωπικό ασφαλείας.

Ακινητοποιημένες θα παραμείνουν όλες οι αμαξοστοιχίες των τρένων του ΟΣΕ και του Προαστιακού, ενώ δεμένα θα είναι τα πλοία στα λιμάνια, λόγω της απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.

Κλειστά θα παραμείνουν και τα καταστήματα των ΕΛΤΑ, εκτός από εκείνο του "Ελευθέριος Βενιζέλος".



enet.gr