eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

''ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΑΕΕ ΑΡΓΟΥΣ ''


ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ
 
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γ. Βρούτση με θέμα την ανάγκη διασφάλισης της συνέχισης λειτουργίας του Περιφερειακού Τμήματος Άργους του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ)»

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:


«Τις τελευταίες μέρες είναι έντονη η φημολογία ότι εξετάζεται από τον ΟΑΕΕ η αναστολή λειτουργίας του Περιφερειακού Τμήματος Άργους.

Μια τέτοια εξέλιξη θα επιβαρύνει σημαντικά τους ασφαλισμένους της περιοχής υποβάλλοντάς τους σε περαιτέρω γραφειοκρατική ταλαιπωρία αλλά και σε οικονομική επιβάρυνση, καθώς οι οριζόντιες αποφάσεις, χωρίς να λαμβάνονται υπόψη τα κατά περίπτωση χαρακτηριστικά των μεγάλων Καλλικρατικών Δήμων, δημιουργούν περισσότερα προβλήματα απ’ αυτά που υποτίθεται πως λύνουν.



ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:

1.     Αν είναι στους σχεδιασμούς του ΟΑΕΕ η αναστολή λειτουργίας του Περιφερειακού Τμήματος Άργους, παρά τη σημαντική ταλαιπωρία και την οικονομική επιβάρυνση που θα συνεπάγεται αυτή η εξέλιξη για τους ασφαλισμένους της περιοχής».