eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

'' Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΖΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ''

 <<Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΤΖΑΝΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΗΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ  ΜΠΑΣΚΕΤ>>
 ''στη φωτο διακρίνεται ο κ. Καμπόσος Δήμαρχος Άργους να δίνει μετάλειο στον Αντώνη τζανή παίχτη της Εθνικής Παμπαίδων''
Επιμέλεια - ρεπορτάζ: Εikonoskopio
Ο Αντώνης Τζανής παίχτης του Α. Ο. Ερμιόνης (και γιος του δημοτικού συμβούλου Αναστάσιου Τζανή), επιλέχθηκε στην Εθνική παμπαίδων στο άθλημα του Μπάσκετ. Ο 15 χρονος αθλητής του Α.Ο. Ερμιόνης και άλλος ένας αθλητής απο το ξυλόκαστρο ήταν οι 2 αθλητές απο την Πελοπόννησο που ξεχώρισαν και επιλέχθηκαν απ΄τους ομοσπονδιακούς προπονητές της Εθνικής.

Σε υψηλό επίπεδο ο αθλητισμός στην Ερμιονίδα. 

Μεγάλη τιμή για την Ερμιονίδα , για τον μπασκετικό σύλλογο της Ερμιόνης αλλά και προσωπικά για πρόεδρο της ομάδας κύριο Βαγγέλη Δημαράκη, ο οποίος, τα τελευταία χρόνια μαζί με τον προπονητή της ομάδας, κάνει αθόρυβη αλλά σημαντική δουλειά ποντάροντας στις ακαδημίες και στα νέα ταλέντα του συλλόγου. Η επιλογή του Αντώνη Α. Τζανή στο ροστερ της εθνικής παμπαίδων έρχεται να επιβεβαιώσει ότι η ανάπτυξη και σταθεροποίηση του Ελληνικού Μπάσκετ στην κορυφή έρχεται μέσα απο τις ακαδημίες και απο νέους παίχτες που δεν βρίσκονται μόνο στα μεγάλα γήπεδα των αστικών κέντρων αλλά και στις επαρχιακές πόλεις που οι άνθρωποι τους ασχολούνται σοβαρά με ταλέντα σαν τον Αντώνη .

''ο Αντώνης Τζανής δίπλα στον ομοσπονδιακό προπονητή στην καθιερωμένη φωτγραφία πριν την έναρξη του αγώνα''