eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

''Η δημοτική κοινότητα Ερμιόνης για τον καθαρισμό στο Λιμάνι και τα Μαντράκια της πόλης ''



ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ
 Η Δημοτική Κοινότητα Ερμιόνης με τη συνεργασία του Δήμου Ερμιονίδας, την Κυριακή του Θωμά 12 Μαΐου 2013 διοργάνωσε τον καθαρισμό του βυθού του κεντρικού λιμένος Ερμιόνης και των Μαντρακίων.....
.... με τη στήριξη του Ναυταθλητικού Ομίλου Ερμιόνης και του Εμπορικού & Επαγγελματικού Συλλόγου. Στη δράση μας συμμετείχαν 11 εθελοντές  επαγγελματίες δύτες, 7μελής ομάδα από τη Λέσχη ΟΥΚ  Ν. Αργολίδας και εθελοντές πολίτες. Ο Δήμος Ερμιονίδας διέθεσε τον απαραίτητο εξοπλισμό (φορτηγό, σάκους) για τη συγκέντρωση και μεταφορά των υλικών που αποσύρθηκαν από το βυθό, το δε Λιμεναρχείο Ερμιόνης είχε την εποπτεία της όλης επιχείρησης. Συμμετείχε επίσης ιδιωτικό γερανοφόρο όχημα για την ανέλκυση βαρέων αντικειμένων.
Η δράση μας αυτή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού καταφέραμε να καθαρίσουμε το βυθό των λιμανιών γεμίζοντας 2 μικρά φορτηγά με μικρά αντικείμενα (μπουκάλια, κουτάκια, σακούλες, σχοινιά, δίχτυα κ. ά.) κι ένα φορτηγό με μεγάλα αντικείμενα (ελαστικά αυτοκινήτων και εκσκαφέων, θερμοσίφωνο, καρέκλες, σίδερα, σωλήνες, μπαταρίες αυτοκινήτου κ. ά.).  Στο τέλος το εστιατόριο «Σπυραντρέας» παράθεσε γεύμα σ` όλους τους συντελεστές. 
Παρόντες καθ` όλη τη διάρκεια της επιχείρησης ήταν ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας του δήμου κ. Γιάννης Τσαμαδός ο οποίος συνέβαλε σημαντικά στην επιτυχή έκβαση της όλης επιχείρησης με τις  πολύτιμες υπηρεσίες που πρόσφερε, καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημαράκης Άρης, ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα για την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης δράσης.
Ευχαριστώ όλους τους συμμετέχοντες για τη σημαντική τους αυτή συνεισφορά και ιδιαίτερα τους επαγγελματίες δύτες: Καλλιάνο Γιώργο, Μπατίκα Νίκο, Αγρίμη Βασίλη, Βερόπουλο Δαμιανό, Αλεξίου Κώστα, Κουράμπελη Γιάννη, Σκαρβέλη Δημήτρη, Παπαϊωάννου Αλέξη, Χέλμη Πέτρο, Παπαδόπουλο Παύλο, Μουτζουρίδη Τάσο και τους επιχειρηματίες Άρη Σκούρτη και Δημαράκη Δημήτρη για τη σημαντική ανιδιοτελή προσφορά τους για ένα καλύτερο θαλάσσιο περιβάλλον.






Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ


                                           ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΡΗΤΣΩΤΑΚΗΣ