eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 11 Μαΐου 2013

''ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...''

Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ Τ΄ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΚΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΟ ΝΟΜΟ - ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΗΤΣΙΑΣ

Σήμερα αφιερώνει τα παρακάτω ο Μιχάλης απο κάμπο στους συντρόφους που θέλουν να φλερτάρουν με τρία κόμματα(ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ - ΣΥΡΙΖΑ):

<<Όπως διάβασα στο διαδίκτυο η 788 του 2010 απόφαση του πρωτοδικείου Ναυπλίου, απο τους 27 δημοτικούς συμβούλους του δήμου Ερμιονίδας οι 16 ανήκουν στην πλειοψηφία, μείον έναν (τον πρώτο σε ψήφους που ξεκαθάρισε την θέση του) έμειναν στον Δήμαρχο και επικεφαλή της Πατριωτικής συμπαράταξης 15 σύμβουλοι.ΥπέρΑρκετοί για την απόλυτη πλειοψηφία!
Δυστυχώς όμως για τον Δήμαρχο. Το πλήγμα(της μη απαρτίας του συνδυασμού του) είναι πολύ μεγάλο και προφανώς κι ενδεχομένως αγγίζει την πολιτική αξιοπίστια του Δημάρχου.  Βλέπουμε μέσω του ψαρο-γραφείου τύπου την προσπάθεια του να θολώσει τα νερά και να να φορτώσει με διάφορους τρόπους την μή απαρτία των συμβούλων στην αντιπολίτευση. 

Η πρώτη κίνηση ήταν να τους βάλει(προφανώς κι ενδεχομένως) να γράψουν ότι η αντιπολίτευση απουσίασε γιατί είχε προσωπικά συμφέροντα για δρόμους και συμβόλαια δήθεν....
Βέβαια όλα αυτά δεν τα τρώει ο απλός κοσμάκις πια.
Αυτά για τις μεταφορές δρόμων , για προσωπικά συμφέροντα κ.α συζητιούνται τετ α τετ στο δημοτικό συμβούλιο και για τις παραβάσεις καθήκοντος αποφαίνεται μόνον η δικαιοσύνη!
Κανένας Δήμαρχος, κανένας πολίτης και κανένας ψαροblogger του δήμου δεν βγάζει καταδικαστικές αποφάσεις για παραβάσεις καθήκοντος και προσωπικά συμφέροντα αιρετών προσώπων.

Παρ΄ότι ο Δήμαρχος είχε τους 15 συμβούλους απο τους 27 στο σύνολο, δεν του παρευρέθηκαν οι 14 του συνδυασμού του για να έχει την απόλυτη πλειοψηφία και την ευκαιρία να αποφασίσει χωρίς την αντιπολίτευση.

Μετα απ΄αυτό το πολιτικό <<χαστούκι>> που έφτασε μέχρι την μεγάλη πολυθρόνα , επιστρατεύσανε το αμόρφωτο γραφείο τύπου και αγράμματο ψαροblogger μπας και θολώσει τα νερά μετά την αποτυχία της μη απαρτίας της πλειοψηφίας του Δήμου.

Του ανέθεσε ο μεγάλος να βρεί το αντίδοτο του αταλάντευτου συνδυασμού και να ξεδιαλύνει την συγκλονιστική υπόθεση της αποχέτευσης που θα σόκαρε την κοινωνία και ύστερα απ΄αυτή την συγκλονιστική υπόθεση δεν θα υπήρχε ύστερα για την αντιπολίτευση.

Αυτός ο γνώριμος , αυτός ο έμπειρος και αρμόδιος ψαρο-εντολοδόχος <<που του τα δίνουν και τ΄αρπάζει>> γι΄αυτές τις υποθέσεις , αυτό το απομόναχο σα'ί'νι με το κάλπικο πτυχίο ολοκλήρωσε την αποστολή που του ανέθεσε ο μεγάλος και το κανε το θαύμα του.Την καθάρισε στο άψε σβήσε την σκοτεινή αποχέτευση.Τι έκανε δηλαδή;<<Συνέλαβε>> και τους παρέδωσε μετά απο 6 χρόνια ο αθεόφοβος τον κύριο Κακουριώτη.
Φαίνεται οτι αυτή την συνέντευξη που του πετάξανε δεν ήξερε να την διαβάσει καλά ο κακομοίρης ο ψαροblogger και ο λαγός που τους έβγαλε; δεν είχε αυτιά!
Καλό πολιτικό <<χαστούκι>> απο τον κύριο Κακουριώτη. Βγήκε δικαιωμένος με εισαγγελική διάταξη ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Σωτήρης Κακουριώτης όπως πληροφορήθηκα. 
Οι νόμιμες και καθαρές πράξεις του στην ΔΕΥΑΚ δικαίωσαν και όλα τα μέλη της σημερινής ΔΕΥΑΕΡ.
Και όλη αυτή την δικαίωση του κυρίου Κακουριώτη την έβγαλε στο ΦΩΣ ο δαιμονισμένος ψαροερευνητής , τρομάρα του...

Πάντως ένας συνδυασμός δεν ταλαντεύται με την παρέμβαση γνωστών αγνώστων και περίεργων και σκοτεινών υποθέσεων όπως έλεγε ο Δήμαρχος μας. 
Ένας συνδυασμός ταλαντεύεται μόνο απο τις κινήσεις και τις πράξεις του Αρχηγού του!Έτσι έχει δείξει η ιστορία.>>


Χριστός Ανέστη

Μιχάλης απο κάμπο

καλή σας ακρόαση...