eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

''Ρεπορτάζ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ: Η παρουσίαση των ομάδων της Ένωσης Ερμιονίδας για την ποδοσφαιρική season 2012-13 - Χορηγός επικοινωνίας το eikonoskopiotv.

"Οι επίσημες φανέλες της ομάδας. 
1)Ο Στόχος για πρωταθλητισμό και το μεγάλο όνειρο της ανόδου στη Γ Εθνική κατηγορία. 
2)Η διοίκηση  το ποιοτικό ρόστερ -μαζί με τις ακαδημίες του συλλόγου - αποτελούν τις βάσεις για την πετυχημένη πορεία της ομάδας στο "σήμερα" και στο "αύριο...''
"Υποδειγματική και άκρως επαγγελματική παρουσίαση απο τον γνωστό δημοσιογράφο - αθλητικό συντάκτη Άρη Γάτα. 
Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών που ανέδειξε ποτέ το Ελληνικό ποδόσφαιρο ο Τότης Φυλακούρης με την τεράστια καριέρα στον Παναθηναϊκό και στην Εθνική μας ομάδα.

 
Ρεπορτάζ για το eikonoskopionews: Μίλτος Ιωαννίδης

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 13/10 (στο ξενοδοχείο COSMOS στο Πορτοχέλι) η επίσημη παρουσίαση των ομάδων της Ένωσης Ερμιονίδας για τη season 2012-2013.
Ο στόχος της Ένωσης Ερμιονίδας για τη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά στο περιφερειακό πρωτάθλημα (Δ Εθνική) είναι υψηλός και τέθηκε απο το νέο πρόεδρο της ομάδας κ. Δημήτρη Πάλλη: "Στο τέλος της περιόδου η Ένωση Ερμιονίδας θα είναι πρωταθλήτρια. Το θέλουμε εμείς το θέλετε κι εσείς" είπε χαρακτηριστικά εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων.

Άρεσαν οι νέες φανέλες. Σιγουριά για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου.
Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν και οι νέες φανέλες που θα φοράνε οι παίχτες της πρώτης ομάδας (σχεδιασμένες απο την εταιρία lotto) που άρεσαν στους παρευρισκόμενους με την 2η εμφάνιση μάλιστα (με κυρίαρχο χρώμα το σκούρο μπλε) να κερδίζει τα περισσότερα εγκωμιαστικά σχόλια.
Παράλληλα είναι ορατή η πρόθεση τόσο της προηγούμενης διοίκησης του κ. Δημαράκη όσο και της φετινής διοίκησης του κ. Πάλλη να δοθεί βαρύτητα στις ακαδημίες του συλλόγου (τζούνιορ, παίδες, και η ομάδα υποδομής Ερμιονίδα 2012) ώστε οι καταρτισμένοι νέοι προπονητές που ανήκουν στο δυναμικό της Ένωσης να δουλέψουν με τους νέους αθλητές απο μικρή ηλικία με σκοπό οι καλύτεροι εξ αυτών να στελεχώσουν σταδιακά την πρώτη ομάδα διασφαλίζοντας έτσι το μέλλον του συλλόγου και αξιοποιώντας το ντόπιο ταλέντο.
Εφόσον βέβαια ευοδωθούν οι προσπάθειες που γίνονται προς αυτή την κατεύθυνση από τους ιθύνοντες του συλλόγου όφελος δεν θα έχει μόνον η ομάδα αλλά και ευρύτερα το ποδόσφαιρο μια και όπως άπαντες οι ποδοσφαιρικοί παράγοντες υποστηρίζουν: "Το επαρχιακό ποδόσφαιρο αποτελούσε πάντα τον βασικότερο αιμοδότη του Ελληνικού ποδοσφαίρου".

Ο Δημοσιογράφος και σπίκερ των μεγάλων αγώνων Άρης Γάτας παρουσίασε την εκδήλωση. Τα λόγια καρδιάς του Τότη Φυλακούρη 
Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε ο δημοσιογράφος Άρης Γάτας. Ο οποίος κέρδισε τις εντυπώσεις με την άψογη και άκρως επαγγελματική του παρουσία. Μετά το τέλος της οποίας δεν ήσαν λίγοι εκείνοι οι οποίοι του έσφιξαν το χέρι δίνοντας του πολλά συγχαρητήρια-μεταξύ άλλων και για την περιγραφή που έκανε στον αγώνα Ελλάδα-Βοσνία για την ΕΡΑ ΣΠΟΡ- αλλά και ρωτώντας τον τόσο για την πορεία της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά για το μουντιάλ του 2014 στα γήπεδα της Βραζιλίας όσο και για τον αγαπημένο τους Παναθηναϊκό αλλά και για τα δρώμενα του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Παράλληλα αυτός που κέρδισε το θερμό χειροκρότημα ήταν ο Τότης Φυλακούρης. Ο μεγάλος παίχτης του παρελθόντος με την τεράστια καριέρα στον Παναθηναϊκό και στην Εθνική Ελλάδος.
Στην σύντομη ομιλία του ο Τότης Φυλακούρης αναφέρθηκε στο δικό του ξεκίνημα στον χώρο του ποδοσφαίρου και διηγήθηκε ορισμένα περιστατικά που έχουν γραφτεί στην (ποδοσφαιρική) μας ιστορία αναπόσπαστο κομμάτι της οποίας είναι και ο ίδιος. Αξίζει να σημειωθεί ότι όσα έλεγε ο Τότης Φυλακούρης τα παρακολουθούσαν με αμείωτο ενδιαφέρον οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου ενώ οι συμβουλές που τους έδωσε για την ποδοσφαιρική τους καριέρα και εξέλιξη κρατήθηκαν απο τους αθλητές ως σημαντική (ποδοσφαιρική) παρακαταθήκη. 
Μετά το τέλος της εκδήλωσης μάλιστα ο Τότης Φυλακούρης βρέθηκε εκ νέου στο επίκεντρο. Τόσο οι παλαιότεροι όσο και οι νεότεροι έσπευσαν να του μιλήσουν, να φωτογραφηθούν μαζί του, αλλά και να προμηθευτούν το βιβλίο του το οποίο και συνέγραψε ο Άρης Γάτας.

Τόσο ο Άρης Γάτας όσο και ο Τότης Φυλακούρης είναι προσωπικοί φίλοι του διευθυντή του eikonoskopionews και eikonoskopiotv Θωμά Ι. Σκούρτη οι οποίοι και ανταποκρίθηκαν άμεσα στην πρόσκληση που τους απηύθυνε και παρέστησαν στην εκδήλωση.


Οι ομιλητές

Στην εκδήλωση τοποθετήθηκαν ο πρόεδρος της Ένωσης Ερμιονίδας κ. Δημήτρης Πάλλης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Άρης Δημαράκης (διάβασε το μήνυμα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης του δήμου Ερμιονίδας κου. Δημήτρη Σφυρή), ο αντιπρόεδρος της Ένωσης κ. Αργύρης Λυμπερόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας κ. Γιάννης Αποστολόπουλος, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑ κ. Βασίλης Σιδέρης, ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Αργολίδας κ. Σταύρος Κρεμαστιώτης,o πρώην πρόεδρος της Ένωσης Ερμιονίδας κ. Βαγγέλης Δημαράκης, ο Αργολιδέας διαιτητής της Super League κ. Κώστας Ιωαννίδης και ο πρώην πρόεδρος των ομάδων της Κορωνίδας Κοιλάδας και του Πορτοχελιακού κ. Νίκος Καλλιάνος.

Παραβρέθηκαν ακόμη , ο δήμαρχος του τέως δήμου Ερμιόνης κ. Ανάργυρος Λεμπέσης, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Θερμησίας κ. Ηλίας Κατσάβελας,  ο πρόεδρος του Πανελευσινιακού κ. Νίκος Παπαδάκης καθώς και εκπρόσωποι αθλητικών σωματείων της Ερμιονίδας.

Επίσης παρευρεύθησαν με καθυστέρηση(λόγω άλλης εκδήλωσης) οι αντιδήμαρχοι Ερμιονίδας κκ Ευάγγελος Γουζούασης και Παντελής Κολυμπάδης, η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Κρανιδίου κα. Δήμητρα Μονά ο αντιπρόεδρος του ΔΛΤΕ και δημοτικός σύμβουλος Ερμιονίδας κ. Μανώλης Φλωρής, ο κοινοτικός σύμβουλος Ερμιόνης κ. Μιχάλης Δρουγκάνης.......
........

Το eikonoskopiotv ως χορηγός επικοινωνίας

Το eikonoskopiotv-Η 1η διαδικτυακή τηλεόραση της Ερμιονίδας που δημιουργήθηκε απο τον διευθυντή του εικονοσκοπίου Θωμά Ι. Σκούρτη και τον Γιώργο Καλλιάνο- ήταν εκεί ως χορηγός επικοινωνίας με πλούσιο τηλεοπτικό υλικό με πολλά πλάνα και συνεντεύξεις.
Γιατί το κύρος η εντιμότητα και η αισθητική είναι συνυφασμένα με το eikonoskopio news και το eikonoskopio tv!!!!


Ρεπορτάζ για το eikonoskopionews: Μίλτος Ιωαννίδης