eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

''Τα «έχωσε» στον Δήμαρχο Δ. Καμιζή ο νέος λογιστής Βαγγέλης Χατζής...Δυναμική και ουσιαστική η παρέμβαση του νέου λογιστή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Κρανίδι καταθέτοντας πρόταση. ''

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣ:
"Καλή η πρόταση του κ. Καμιζή να πάμε με πούλμαν στο Ναύπλιο για να κάνουμε κατάληψη της Δ.Ο.Υ. αλλά Δυστυχώς έτσι δεν κάνουμε τίποτα!''
Ένα ακόμα θετικό στοιχείο που προέκυψε απο την χθεσινή συγκέντρωση (πέραν απο της συνολικής απαίτησης για ενότητα μπροστά στον κίνδυνο της υποβάθμισης της Ερμιονίδας), είναι ότι η νέα γενιά προσπαθεί να διεκδικεί σε μια Ελλάδα που δείχνει να έχει ένα αβέβαιο μέλλον. 

Κάτι που -το δίχως άλλο- δημιουργεί εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες για τους νέους ανθρώπους προκειμένου να θέσουν στόχους και να τους πραγματοποιήσουν μέσω της επαγγελματικής και παραγωγικής διαδικασίας. Και ειδικά για τους νέους που έχουν αποφασίσει να δραστηριοποιηθούν μετά το πέρας των σπουδών τους στον τόπο τους, είναι ζήτημα πρωταρχικής σημασίας να ασκήσουν το επάγγελμά τους σε έναν τόπο που τουλάχιστον δεν θα στερείται τα αυτονόητα: Τις υπηρεσίες.
Ένας απο αυτούς τους νέους είναι και ο Ερμιονίτης λογιστής Βαγγέλης Χατζής o οποίος είχε κάνει αισθητή παρέμβαση στο δημοτικό συμβούλιο της Τρίτης και συνέχισε μιλώντας στην προχθεσινή συγκέντρωση στο Κρανίδι. 
Αίσθηση έκανε η εκ νέου παρέμβαση του στην πάνω πλατεία και το σχόλιο του πάνω στην πρόταση του δημάρχου Ερμιονίδας κ. Καμιζή (να γίνει κατάληψη της Δ.Ο.Υ. Ναυπλίου την ερχόμενη Δευτέρα) λέγοντας: "...πολύ σωστή η πρόταση του κ. δημάρχου να πάμε με πούλμαν στο Ναύπλιο για να γίνει κατάληψη της εκεί Δ.Ο.Υ. Αυτό το πούλμαν όμως απο ποιους θα αποτελείται; απο απλούς Έλληνες πολίτες του δήμου Ερμιονίδας; απο 50-60 άτομα; δυστυχώς έτσι δεν κάνουμε τίποτα. Χρειάζεται μια συντονισμένη κινητοποίηση. Πρέπει πρώτα απ όλα να ευαισθητοποιηθούν όλοι οι πολίτες. Πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι πολίτες ποιες θα είναι οι επιπτώσεις αν κλείσει η Δ.Ο.Υ. η και ενδεχομένως και άλλες υπηρεσίες απο τον τόπο μας..." 

είπε και στη συνέχεια κατέθεσε την πρότασή του:...

...
"Θα πρέπει να γίνουν άμεσα συναντήσεις απ όλους τους επαγγελματίες σε όποιον κλάδο και αν ανήκουν και τους Έλληνες πολίτες. Να γίνει μια ημερίδα να βρεθούμε όλοι μαζί και να συζητήσουμε ώστε η αντίσταση η η κινητοποίησή μας να είναι δυναμική και πιο οργανωμένη..."
Προφανώς μετά απ΄αυτές τις παρεμβάσεις του νεαρού λογιστή ακολούθησε και η χθεσινή ανακοίνωση του δήμου εδώ

Τίτλος & επιμέλεια κειμένου - eikonoskopionews