eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

'' ΟΞΥΝΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ...Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ! ''

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟ ΚΟΥΣΤΑ:
 
''Όσο γι’αυτά που γράφει ο κ. Κούστας με πρόσχημα τις συζητήσεις που έγιναν για την εκδήλωση της Ένωσης στο ξενοδοχείο COSMOS για να αποφύγει την ουσία πετάει την μπάλα στην Βρυσούλα μιλώντας για δολιοφθορές και άσπρη μαύρη ζάχαρη.''

 

Διαβάζοντας κάποιες θέσεις ,σχόλια και απόψεις που αφορούν το ποδόσφαιρο ( Ένωση Ερμιονίδας,γήπεδο κ.α) δεν πίστευα στα μάτια μου.Όλα στον ίδιο μύλο!!

Αλήθεια είναι μισθοφόροι τα παιδιά από την Λάρισα, από την Μυτιλήνη, από το Λυγουριό, το Κρανίδι,την Ερμιόνη? Όπως γράφει ο κ. Δαμαλίτης. Και τι εννοεί ‘’ ποδοσφαιρομούρηδες’’?

Αλήθεια έχετε περάσει ποτέ απο το γήπεδο? Είστε μέλος στην Ένωση? Πήρατε κάρτα διαρκείας? Μιλάτε στους φίλους σας για την Ένωση? Πήρατε μέρος στις συνελεύσεις και στις εκδηλώσεις της ομάδας? Νομίζω οτι κάνετε κριτική του αέρα!

Όσο γι’αυτά που γράφει ο κ. Κούστας με πρόσχημα τις συζητήσεις που.......

......... έγιναν για την εκδήλωση της Ένωσης στο ξενοδοχείο COSMOS για να αποφύγει την ουσία πετάει την μπάλα στην Βρυσούλα μιλώντας για δολιοφθορές και άσπρη μαύρη ζάχαρη.

Αλήθεια πόσα χρήματα θέλει το γήπεδο για να βλέπετε? Και γιατί φέτος? Πως τα προηγούμενα χρόνια υπήρξε τόσο καλή συνεργασία μεταξύ Δήμου και ομάδων?Θέλω να θυμίσω στον φίλο Σταύρο πως τις ιδέες και τις απόψεις μας τις κουβαλάμε πάντα μαζί ακόμα και στην κερκίδα!

Γι’αυτό λοιπόν την Κυριακή 28 Οκτώβρη (μετά την παρέλαση)ελάτε στο γήπεδο γιατί όλα τα άλλα είναι λόγια περιττά.

Με την ευκαιρία αυτή θέλω να ευχηθώ καλή και πετυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά στον Πορτοχελιακό καθ’ως και στις υπόλοιπες ομάδες του Δήμου μας να πετύχουν το στόχο που έχουν βάλει.

Στον Α.Ο.Κρανιδίου εύχομαι κάθε επιτυχία στην δύσκολη κατηγορία που αγωνίζεται και συγχαρητήρια στους ακούραστους παράγοντες  της ομάδας.
  Γιώργος  Λυμπερόπουλος Μέλος  ΔΣ  Ένωση Ερμιονίδας και  Ένωση 2012 

Ο τίτλος ανήκει στο Εικονοσκόπιο