eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

''ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...''

 ''ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...''

Έχω ένα μυστικό - Αλίκη Βουγιουκλάκη - Από την ταινία: Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο - 1959

 Σήμερα μια ενδιαφέρουσα αφιέρωση απο το Εικονοσκόπιο :

Με έκπληξη είδαμε να γίνεται αναφορά στον αρχαίο αμφορέα εδώ απο τα επίσημα  χείλη του (υπο παραίτηση) Αντιδημάρχου της καθαριότητας.
Η έκπληξη προκύπτει διότι ακόμα δεν έχει απαντήσει με ντοκουμέντα και παραστατικά ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Καμιζής στο ρεπορτάζ - καταγγελία για τον αρχαίο αμφορέα που έκανε ο ηλεκτρονικός Παρατηρητής εδώ...

Ο κ. Κούστας προσπάθησε(ανεπιτυχώς βέβαια) και επέλεξε να απαντήσει στο Εικονοσκόπιο χθές το βράδυ Τετάρτη 3 Οκτωβρίου με κραυγές αγωνίας και με αποστροφές παραμυθιών (που διαβάζονται απο ανήλικα παιδιά) , αντί να απαντήσουν 1 μήνα πρίν στον ηλεκτρονικό Παρατηρητή και στην σοβαρή αυτή καταγγελία!

Ποιός ξέρει ;Του αρέσει το Εικονοσκόπιο...Ενδεχομένως να ενημερώνεται απ΄τον υπολογιστή του για τα σημεία που κάνουν παρέλαση τα σκουπίδια που ξεχειλίζουν απ΄τους κάδους και ν΄ακούει τα παράπονα που κάνουν οι δημότες στο Εικονοσκόπιο. Έτσι ίσως να διευκολύνεται στην διαδικασία της αποκομιδής των σκουπιδιών και λογικό είναι να έχει αδυναμία στο Εικονοσκόπιο αφού τον βοηθάει στο έργο του...Εφόσον η τεχνολογία εξελίσσεται ενδεχομένως και να μαζεύει τα σκουπίδια μέσω  του υπολογιστή του...

Ας πάμε στα σοβαρά όμως....
Ο κύριος Κούστας αν έχει την στοιχειώδη πολιτική <<τσίπα>> καλό θα είναι να απαντήσει με ουσιαστική εργασία, όπως με πομπώδεις χαρακτηρισμούς υποσχόταν προεκλογικά καθαρίζοντας εν τέλει την Ερμιονίδα η οποία έχει μετατραπεί τον τελευταίο καιρό σε περιβαλλοντική βόμβα μεγατόνων και όλοι οι άλλοι δήμοι έχουν φθάσει σε σημείο να την αποκαλούν ως το Σκουπιδιστάν της Πελοποννήσου!

Γι΄αυτή την δουλειά τον πληρώνουν οι δημότες της Ερμιονίδας και όχι για να σχολιάζει ως άλλος δημοσιογράφος - φωτορεπόρτερ το τι θα δημοσιεύσει το Εικονοσκόπιο.Ας μην εκδηλώνεται και δημιουργεί σκηνές ενημερωτικής <<ζηλοτυπίας>> προς το Εικονοσκόπιο ο κ. Κούστας .

Πάντως εμέις του λέμε πως ο κύριος Κούστας είναι παντελώς ΑΣΧΕΤΟΣ με την ενημέρωση , την επικοινωνία και το ρεπορτάζ ..
Μην ασχολείται μ΄ αυτά. Δεν τα γνωρίζει.

Ας ασχοληθεί με τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου Καθαριότητας που τον διόρισε ο κ. Δήμαρχος και πληρώνεται απ΄τον λαό της Ερμιονίδας..Ας αφήσει τα πολιτικά <<Μπανιστήρια>> και τις κριτικές για τον τρόπο με τον οποίο θα διαχειριστεί το Εικονοσκόπιο την ενημέρωση. 

Το Εικονοσκόπιο να είναι σίγουρος οτι έχει και θα συνεχίσει να έχει μεγάλη επιτυχία και αναγνωσιμότητα γιατί είναι καθαρό και έντιμο στις συναλλαγές του με όλους και ιδιαίτερα με τους αναγνώστες του. Ο κυριότερος λόγος όμως είναι γιατί έχει νόμιμους επαγγελματίες στην ενημέρωση, καταξιωμένους στο χώρο τους, οι οποίοι εργάζονται επώνυμα και ανοιχτά!
Δεν κρύβονται μέσα σε κρυφές γιάφκες για να κάνουν το επάγγελμα τους παράνομα. Ο νοών νοείτω!

Το Εικονοσκόπιο κρίνεται καθημερινά απ΄τους αναγνώστες του ...
Τώρα βέβαια για τον αμφορέα και το ρεπορταζ του Παρατηρητή πριν ενα μήνα  ο κ. Κούστας θέλησε να απαντήσει αντί του Δημάρχου σαν το πολιτικό <<σαλιγκάρι>> που γλείφει για γνωστούς-άγνωστους λόγους με τυχόν πολιτικά ανταλλάγματα.. 

Και τώρα μετά απο ένα μήνα του φταίει το Εικονοσκόπιο. Περίεργο;;Γιατί άραγε απαντάει ο κ. Κούστας;Γιατί άραγε τόσο μεγάλο ενδιαφέρον απ΄τον κ. Κούστα σ΄ ένα ρεπορταζ που αναφέρεται στον κ. Δήμαρχο για τυχόν περίπτωση αρχαιοκαπηλίας όπως γράφει ο Παρατηρητής εδώ; Ποίος ξέρει;Φαίνεται του αρέσει να απαντάει στο Εικονοσκόπιο.Αφού του αρέσει τόσο πολύ λοιπόν θα το ακούσει το τραγουδάκι του για να του φύγουν τα φαρμάκια....  

Ακόμα κι ο Μιχαλάκης απ΄τον Κάμπο και όλοι οι άλλοι επώνυμοι κι ανώνυμοι που φιλοξενούνται στην αγαπημένη αυτή ελέυθερη στήλη του Εικονοσκοπίου η οποία έχει και μεγάλη απήχηση, δεν θα φιμωθούν ποτέ απ΄το Εικονοσκόπιο κ. Κούστα...  

Μέσα στους ανώνυμους που επικαλείται ο κ. Κούστας και κυκλοφορούν στο διαδίκτυο είναι και η Ιουλία Παπαδοπούλου , ένας Φίλος απο τα παλιά , Το Κρανίδι city , η Μαρία η Πολυκάρπου και ο Μπαρδουνιώτης με Ω... 
Ενδεχομένως για να μην τους αναφέρει αυτούς ενδεχομένως να τους γνωρίζει καλά...

Προφανώς κι ενδεχομένως ξέρει αυτός απο ανώνυμες πολιτικές <<Φιορινιές>>, γι΄αυτό τον ενόχλησαν (ο Μιχάλης από τον κάμπο, ο ανώνυμος αγανακτισμένος που κατοικεί στο Πλέπι, ο Μανώλης) και δεν αναφέρει τα άλλα ονόματα της Ιουλίας Παπαδοπούλου , ένας Φίλος απο τα παλιά , Το Κρανίδι city , η Μαρία η Πολυκάρπου και ο Μπαρδουνιώτης με Ω...!

Επείδη το Εικονοσκόπιο δεν υιοθέτησε καμία λογική και για κανενός την πάρτη,

Ας μην δημιουργεί φαντασιώσεις και μην προσπαθεί ο κ. Κούστας να ειρωνεύεται το Εικονοσκόπιο γιατί αυτά εδώ δεν περνάνε..

Μην ξύνεται στα αγκάθια της Δράκαινας γιατί αν αρχίσουμε τις ειρωνίες τότε δεν θα πάμε στη Δοκό για κατάδυση αλλά θα <<τσουρμάρουμε>> με οδοιπορικά απο Ερμιόνη - Πάτρα!

Ας τα αφήσει λοιπόν αυτά , κι όταν αναφέρεται στο Εικονοσκόπιο να είναι κατ΄αρχήν ενημερωμένος για την επικαιρότητα και τα ρεπορταζ που φέρουν την υπογραφή του,αλλά και κατ΄επέκταση πολύ προσεκτικός γιατί αν μη τι άλλο το Εικονοσκόπιο και οι άνθρωποι(δημοσιογράφοι - φωτορεπόρτερ) που το αντιπροσωπεύουν είναι και ΝΟΜΙΜΟΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΙ!   
Γίναμε κατανοητοί κύριε Κούστα;  

Και για να πάμε στα σοβαρά πολιτικά ερωτήματα κύριε Κούστα. 

Αντί λοιπόν να ασχολείστε με το τι και πως θα δημοσιεύει το Εικονοσκόπιο ένα θέμα, είναι καιρός να απαντήσετε και να λογοδοτήσετε στους δημότες της Ερμιονίδας που σας πληρώνουν για τα δημοσιεύματα που έχουν δεί το φώς της δημοσιότητας και εγείρουν πολύ σοβαρά ερωτηματικά για εσάς, τα οποία τα έχετε αφήσει κατά έναν περίεργο τρόπο αναπάντητα!Για τον αμφορέα όμως ρεπορτάζ που αφορά τον Δήμαρχο απαντήσατε...
Όταν αποκτήσετε λοιπόν την σοβαρή πολιτική <<τσίπα>> , τότε ίσως να απαντήσετε σε όλα αυτά που σας καταμαρτυρούν δημοσίως πολιτικοί σας αντίπαλοι.

Όταν βρείτε λοιπόν την δύναμη να απαντήσετε με ντοκουμέντα και όχι με λόγια σε όλα αυτά παρακάτω, τότε να είστε σίγουρος ότι δεν θα σας φταίνε τα δημοσιεύματα του Εικονοσκοπίου για αυτή την πρωτοφανή(κατα κοινή ομολογία) κατηφόρα του Δήμου Ερμιονίδας!

Θα θέλαμε να απαντήσετε κατ΄αρχήν καρέ - καρέ(τηλεοπτική διάλεκτος αφού σας αρέσει), σημείο προς σημείο δηλαδή, για τρία δημοσιεύματα.




3)Τάσος Τζανής προς Σταύρο Κούστα

Αυτά για την αρχή. Ποιός ξέρει;Ίσως αρχίσει να σας αρέσει αυτό το οδοιπορικό που θα σας ξεναγήσουμε και έτσι να συνεχίσουμε και με άλλα...

Τον πείραξε το Εικονοσκόπιο τον κ. Κούστα και δεν τον πειράζει (καθώς είναι και αντιδήμαρχος των σκουπιδιών) που δεν κάνει καλά την δουλειά για την οποία πληρώνεται απο τους δημότες,δεν τον πειράζει δλδ η μη αποκομιδή των σκουπιδιών καθε τρίμηνο εδώ , εδώ παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος, εδώ κι εδώ.... Δεν τον πειράζει η παράνομη χωματερή στο Σταυρό Διδύμων που είναι τόσο βλαβερή για την υγεία των Ερμιονιδέων..

Αντί λοιπόν ο κ. Κούστας να κάνει πράξη αυτά που υποσχόταν προεκλογικά , αντί να κάνει την επανάσταση και να αλλάξει τον Δήμο, του φταίει τώρα το Εικονοσκόπιο.

Δυστυχώς κύριε Κούστα για εσάς, 
Τα γεγονότα και η θλιβερή καθημερινότητα στον Δήμο Ερμιονίδας  <<καβάλησαν>> τα οράματα σας... και διέψευσαν τα <<παιδιαρίστικα>> σλόγκαν και τα παλαιάς κοπής (κακέκτυπα)συνθήματα σας!

Χρόνια στο μάχιμο ρεπορταζ ,μέσα κι έξω απ ΄τα στενά όρια της Ερμιονίδας.... Να ξέρετε καλά οτι επειδή το κύρος η εντιμότητα και η αισθητική είναι συνυφασμένα με το Εικονοσκόπιο news και το Εικονοσκόπιο TV, εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε σωστά την δουλειά μας!Έτσι όπως μας την έμαθαν μεγάλοι δημοσιογράφοι , μεγάλοι φωτορεπόρτερ , μεγάλοι άνθρωποι της έντυπης και ηλεκτρονικής ενημέρωσης...
Όταν ο Δήμος αλλα κι εσείς προσωπικά κ. Κούστα φέρετε θετικά αποτελέσματα για την ανάπτυξη της Ερμιονίδας εμείς να είστε σίγουροι ότι θα το καταγράψουμε με χαρά όπως έχουμε κάνει μέχρι σήμερα σε όλα τα ρεπορταζ(γιορτη ροδιού - ελιάς-εκδηλώσεις κ.α) που φέρουν την υπογραφή μας...
Κι όλα αυτά γιατί;
Γιατί το Εικονοσκόπιο δεν διακατέχεται απο εμπάθειες και κόμπλεξ πολιτικού και ενημερωτικού παλιμπαιδισμού, κύριε Κούστα!!!
eikonoskopionews

καλή σας ημέρα και καλή σας ακρόαση...

 Έχω ένα μυστικό που στην καρδιά μου μέσα λάμπει
το ξέρουνε οι κάμποι, το 'χει μάθει το βουνό