eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

''ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΗΝ ALPHA BANK ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ''

 Ρεπορταζ για το Εικονοσκόπιο:Μίλτος Ιωαννίδης

«Γερή μπάζα» φαίνεται πως έκαναν πρωί – πρωί οι αδίστακτοι ληστές που «χτύπησαν» μεταξύ και 10.30 και 11 το υποκατάστημα της  Alpha Bank στο Πόρτο Χέλι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε μέχρι στιγμής οι τρεις ληστές, άρπαξαν 30.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν μέσα σε διάστημα λίγων λεπτών, με ένα λευκό αυτοκίνητο μάρκας Almera, το οποίο είχε κλαπεί προ καιρού από την περιοχή του Λεκανοπεδίου Αττικής. 
Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι οι τρεις ληστές, φορούσαν περούκες, γυαλιά ηλίου και έφεραν μαντήλια που κάλυπταν το πρόσωπο τους, ενώ μόνον οι δυο εισέβαλαν  στην τράπεζα. 

Ο συνεργός τους  παρέμεινε στο αυτοκίνητο, με αναμμένη τη μηχανή, χωρίς ωστόσο να γίνει αντιληπτός ο σκοπός τους από τους καταστηματάρχες της περιοχής που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στην επιχείρηση τους. 
Με κινηματογραφική ταχύτητα οι δυο ληστές ακινητοποίησαν το προσωπικό της τράπεζας, σκορπώντας τον τρόμο στους πελάτες της τράπεζας που βρίσκονταν στο υποκατάστημα και διέφυγαν με τη λεία τους και το κλεμμένο αυτοκίνητο. Στο σημείο κατέφθασαν άμεσα η Σήμανση για τα αποτυπώματα καθώς και άνδρες του Α/Τ Κρανιδίου με το Διοικητή του Τμήματος ενώ το παρoν έδωσε και  ο υποδιευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας κος Σιαχάμης. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο ένας εκ των ληστών φέρεται να είναι Αλβανικής καταγωγής σεσημασμένος κακοποιός.