eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

"Πορεία απο τους μαθητές στους δρόμους της Ερμιόνης και διαμαρτυρία στο κτίριο της Κοινότητας του Δήμου Ερμιονίδας"

Συνεχίζεται και σήμερα η κατάληψη στο Γυμνάσιο-Λύκειο Ερμιόνης:
"Θέλουμε καθηγητές φώναζαν με μια φωνή. Όχι στην παραπαιδεία. Ναι στους καθηγητές στα σχολεία έγραφε το πανό. Υποστηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα των παιδιών μας τονίζουν απο τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων..."

Ρεπορτάζ-Φώτο για το eikonoskopionews:  Μίλτος Ιωαννίδης
Συνεχίζουν και σήμερα δυναμικά τις κινητοποιήσεις τους οι μαθητές του γυμνασίου και λυκείου Ερμιόνης μια και η κατάληψη που ξεκίνησε απο προχθές Τρίτη 9/10 συνεχίζεται και σήμερα για 3η συνεχόμενη μέρα. Αίτημα τους να καλυφθούν άμεσα τα κενά σε καθηγητικό προσωπικό ώστε να αναπληρωθούν οι πολλές χαμένες ώρες διδασκαλίας σε βασικά μαθήματα προκειμένου να.......
........ συνεχιστεί απρόσκοπτα και με τον ενδεδειγμένο τρόπο η εκπαιδευτική διαδικασία της σχολικής χρονιάς 2012-13.
Έτσι σήμερα αποφάσισαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους ακόμα πιο δυναμικά κάνοντας πορεία στους δρόμους της πόλης  που κατέληξε στο κτίριο του τέως δήμου Ερμιόνης οπού και συναντήθηκαν με τους αντιδημάρχους του δήμου Ερμιονίδας κκ. Σταύρο Κούστα και Παντελή Κολυμπάδη οι οποίοι εξέφρασαν την στήριξή τους στον δίκαιο αγώνα τους ενώ είπαν στα παιδιά οτι δεν ήταν ενημερωμένοι μέχρι τη στιγμή που έγινε η κατάληψη για το εν λόγω θέμα.
Οι μαθητές κατά τη διάρκεια της πορείας φώναζαν "θέλουμε καθηγητές" και κρατούσαν πανό που είχε κεντρικό σύνθημα "όχι στην παραπαιδεία. Ναι στους καθηγητές στα σχολεία". 
Απο την πλευρά του ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων τάσσεται στο πλευρό των μαθητών, στηρίζει τις κινητοποιήσεις τους και αναμένεται να ασκήσει πιέσεις προς πάσα κατεύθυνση ώστε να βρεθεί άμεσα μια οριστική λύση στο πρόβλημα που ταλανίζει απο την έναρξη της σχολικής χρονιάς όχι μόνο το γυμνάσιο και το λύκειο της Ερμιόνης αλλά και συνολικά τα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Ερμιονίδας.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι απο σήμερα τα λεωφορεία που μεταφέρουν τους μαθητές από και πρός το σχολείο τους, εκτελούν κανονικά τα προγραμματισμένα δρομολόγια.


Μίλτος Ιωαννίδης
    eikonoskopionews