eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

''ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ - ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΠ΄ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ''

 ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ:
''ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ!!! ΤΑ  ΠΑΙΧΝΙΔΙΣΜΑΤΑ-ΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΤΟΠ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΙΖΗ...''


Ρε φίλε Μάκη σε καταλαβαίνω δεν έχεις πτυχίο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ δεν έχεις τις απαιτούμενες γνώσεις!!!
Δεν έχεις και την απλή λογική βρε να καταλάβεις ότι ο Δήμαρχος κ Καμιζής σε χρησιμοποιεί για σάκο του μποξ.
Καλά αυτός μέσα από το δικό του Blog προσπαθεί να καλύψει την ανικανότητα του, στα 9 χρόνια Δημαρχίας της ολοκλήρωσης και σωστής λειτουργίας των βιολογικών καθαρισμών που τελικά ποτέ δεν ολοκλήρωσε!


Εσύ βρε ;;;;;;;;;



Βλέπε πινακάκι        




Πες του Δήμαρχου να μας παρουσιάσει σε ποιο προεκλογικό πρόγραμμα του, σε ποια σελίδα βρε και σε ποια παράγραφο ρε αναφέρει την μεταφορα των λυμάτων με Βυτία απο τη Θερμησία;;;
Για ποια λειτουργία του Βιολογικού........... της Θερμησίας μιλάτε εσύ κι ο Δήμαρχος;Για ποια λειτουργία του Βιολογικού σου κουνιέται εσένα αυτός βρε;;;
 Πές του  βρε στο αυτί ότι όλοι οι Δημότες μας γνωρίζουν ότι πάνω από τα 2/3 της αποχέτευσης της πόλης του  Κρανιδίου  είναι εκτός βιολογικού καθαρισμού.
Όλοι βρε Μάκη έχουν μυρίσει την δυσοσμία της παράνομης γούβας με τα βοθρολύματα στο κάμπο του Κρανιδίου.Όλοι ξέρουν,Έλληνες και Ευρωπαίοι αυτή την καραμπινάτη παρανομία που δημιούργησε ο κύριος Καμιζής και οι δήθεν νομιμότητες που βγάζει απ΄το στόμα του, χωρίς ίχνος ντροπής!Εσένα σου έχει φρακάρει ο κύριος Δήμαρχος το δαιμονισμένο σου ρουθούνι για να μην μυρίζεις τα βοθρολύματα!

Ήθελες ψευτο-δημοσιογράφε να καταγγέλεις και τον Δήμο Ερμιόνης, Τρομάρα σου...Δεν σε λογαριάσαμε ποτέ ρε ούτε σε λογαριάζουμε και τώρα, ούτε εγώ, ούτε τα παλικάρια μου ρε.
Δεν ίδρωνε τ΄αυτί μας για τις δικές σου καταγγελίες !

  Εδώ, για τη γούβα με τα βοθρολύματα τεκμηριωμένη η μούγκα σου,Τρομάρα σου !!!
Πες του βρε δυνατά  ότι στο αποχετευτικό της  Κοιλάδας που καμάρωνε ότι έφτιαξε δεν έχει συνδεθεί ούτε ένα σπίτι και δεν κοκκινίζει βρε για αυτή τη κατάντια!!!
Εγώ αγαπητοί συνδημότες όπως πάντα έκανα καθαρά υπεύθυνα  δημοσιεύοντας επίσημα χαρτάκια έτσι και τώρα σας δημοσιεύω την 5/2006 μία από τις 2 αποφάσεις του Τοπικού Συμβουλίου Θερμησίας που επικυρώθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ερμιόνης το 2006 κ’ 2007 την οποία ο κ. Καμιζής με τον ψαρο-blogger γραφείο τύπου του προσπάθησαν να σας αποκρύψουν την αλήθεια ώστε να το εκμεταλευτούν για δήθεν έργα που δήθεν τα είχαν προγραμματίσει...

βλέπε απόφαση

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον τότε Πρόεδρο Νίκο Μέλλο και μέλη Τοπικού Συμβουλίου και στους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Ερμιόνης που μαζί προγραμματίσαμε για την κατασκευή αυτής της παραλλαγής του έργου αφού κατορθώσαμε να ανανεώσουμε τους περιβαλλοντικούς όρους μέχρι 31/12/2012.


Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ όμως και στον νέο πρόεδρο Ηλία Κατσάβελα και τους Τοπικούς Συμβούλους  Θερμησίας  που συνεχίζουν και θα ολοκληρώσουν το έργο προς όφελος των Θερμησιωτών.

ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ!!! ΤΑ  ΠΑΙΧΝΙΔΙΣΜΑΤΑ-ΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΤΟΠ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΙΖΗ...

Στο Επανιδείν...    



ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ 
ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ