eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

''Σ΄ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΤΟΥ κ. ΚΑΜΙΖΗ...ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ...ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ''

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ:
''Κρίμα βρε Μάκη, είναι δυνατόν να μην γνωρίζεις και να μην δημοσιεύεις το όνομα και την θέση του υψηλόβαθμου στελέχους της παράταξης Καμιζή που λυμαίνεται τα κοιμητήρια;;;;;;''   

 
Φίλε Μάκη,
σε καταλαβαίνω, έχεις εντολή απο τον Δήμαρχο να υποβαθμίσεις το κοιμητήριο της Ερμιόνης και τα έργα που έγιναν εκει προσπαθώντας να προβάλλεις τα οστεοφυλάκια που ανακοίνωσε ο Δήμαρχος οτι θα!!! γίνουν σε άλλα βέβαια κοιμητήρια.


Βρε Μάκη σε διέψευσε η δαιμονισμένη σου φωτογραφική μηχανή!




Βλέπε το έργο σου σε πινακάκι.


Φίλε Μάκη,

ανέφερε στον κύριο Δήμαρχο με τον τρόπο που συνεννοείστε τώρα τελευταία ψιθυρίζοντας ο ένας στ΄αυτί του άλλου σαν πουλάκια οτι για το κοιμητήριο της Ερμιόνης μας έχουν δώσει συγχαρητήρια δημότες μας και επισκέπτες.

Ψιθύρισε του βρε Μάκη ότι και για τα τέσσερα κοιμητήρια του τέως Δήμου Ερμιόνης υπήρχε καθαρίστρια όλο το χρόνο και γι΄αυτό ήταν πεντακάθαρα .
Για ρωτησε τον κ. Καμιζή, τώρα υπάρχει καθαρίστρια όλο το χρόνο;;;

Φώναξε του δυνατά στ΄αυτί ρε Μάκη του κ. Καμιζή οτι την μελέτη των οστεοφυλακίων που............... εσύ φωτογράφησες την εκπόνησε ο πρ. Δημοτικός Σύμβουλος και πολιτικός Μηχανικός, Γιώργος Μήτσου χωρίς ΕΥΡΩ!!! των δημοτών μας Μάκη. 

Η τεχνική συμβουλή του, ήταν εθελοντική. ΔΩΡΕΑΝ!!! Μάκη...

Βέβαια Μάκη, στο χω πει, στο ξαναλέω και θα στο ξαναπώ ο επαγγελματίας δημοσιογράφος για να πάρει το Πτυχίο του και να αποδώσει σωστά,  πρέπει να έχει μόρφωση και να έχει βγάλει την αντίστοιχη σχολή.

Ένας επαγγελματίας δημοσιογράφος με πτυχίο βρε Μάκη θα έψαχνε σε βάθος και θα δημοσίευε τα φορο-μπηχτικά τέλη που επέβαλε ο κ. Καμιζής στα Κοιμητήρια αυτή την δύσκολη εποχή.

Ρε Μάκη, δεν γνωρίζεις οτι αυτός που λυμαινότανε το Κοιμητήριο τότε, συνεχίζει να το λυμαίνεται και σήμερα απο τη θέση του υψηλόβαθμου στελέχους της τοπικής αυτοδιοίκησης στην Ερμιόνη και με τη Βούλα του Δημάρχου;;

Κρίμα βρε Μάκη  είναι δυνατόν εσύ γραφείο τύπου του Δημάρχου να μην γνωρίζεις ποιο εκλεγμένο μέλος της παράταξης Καμιζή έχει άμεση σχέση με τα Κοιμητήρια;

Αφού βρε Μάκη αναφέρεις <<για την ιστορία κα μόνο ....>> είναι δυνατόν να μην γνωρίζεις και να μην δημοσιεύεις το όνομα και την θέση του υψηλόβαθμου στελέχους της παράταξης Καμιζή που λυμαίνεται τα κοιμητήρια;;;;;;;;;;;;;;;;   

Πάντως βρε Μάκη Μπράβο σου , τα κατάφερες έκλεψες την καρδιά του Δημάρχου!Σε προσέλαβε στο γραφείο τύπου, Δεν εξέτασε το Πτυχίο σου!!!!Ενώ οι άλλοι επαγγελματίες εκδότες υποστηρικτές του κ. Καμιζή με πτυχίο χάθηκαν,εξαφανίσθηκαν, πήραν Μαύρο δρόμο!!

Πάντως εμείς δεν λογαριάσαμε τα γραφόμενα σου ποτέ Μάκη, γιατί γνωρίζουμε 16 χρόνια στη Δημοτική αρχή οτι άλλος σου πιάνει το χέρι με το μολύβι κάθε τόσο και τον λόγο που σου πιάνει το χέρι κάθε τόσο.

Λογαριάζαμε μόνο τα συγχαρητήρια που παίρναμε απο τους δημότες μας και τους επισκέπτες μας για το πεντακάθαρο Κοιμητήριο της Ερμιόνης μας!

Ανάργυρος Λεμπέσης 
ΔΗΜΑΡΧΟΣ
του τέως Δήμου Ερμιόνης