eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

AΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΡΜΙΟΝΗ ΧΟΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ!

 ''ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙ Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΤΟΥ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ AΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΗ EΛΛΑΔΟΣ BEACH SOCCER!!!''

ΤΟ ΕΙKONOSKOPIO NEWS ΠΑΡΟΝ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΕΡΜΑΝΟΣ BEACH SOCCER 2010

Πρεμιέρα σήμερα (Πέμπτη 1 Ιουλίου) της 4ης φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ BEACH SOCCER 2010
Θα διεξαχθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο λιμάνι της Ερμιόνης
Στο περιθώριο της διοργάνωσης η Εθνική ομάδα Beach Soccer θα δώσει δύο φιλικά προετοιμασίας με την Ρουμανία


Μετά την απόλυτα πετυχημένη διοργάνωση της 3ης φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ Beach Soccer 2010, που διεξήχθη στην πανέμορφη παραλία Κουκουναριές στη Σκιάθο, τη σκυτάλη της διοργάνωσης παραλαμβάνει μία από τις ωραιότερες παραθαλάσσιες περιοχές του Αργοσαρωνικού, η Ερμιόνη. Μία κωμόπολη με έντονο νησιωτικό χρώμα, χτισμένη δίπλα στο πευκόφυτο ακρωτήρι Μπίστι.


Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο πανέμορφο λιμάνι της Ερμιόνης, θα ξεκινήσουν αύριο (Πέμπτη 1 Ιουλίου) οι αγώνες της 4ης φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ Beach Soccer 2010.


Το ενδιαφέρον για τη διοργάνωση είναι τεράστιο. Ήδη έχουν.....
..... δηλώσει συμμετοχή ομάδες από την Πελοπόννησο, την Αθήνα, τις Σπέτσες, και την Εύβοια.


Ο Δήμος Ερμιόνης έχει αγκαλιάσει τη διοργάνωση και κάνει ότι είναι δυνατό, να θέσει τα θεμέλια για την καθιέρωση του beach handball στην περιοχή.

Το πρόγραμμα της πρώτης μέρας έχει ως εξής :


Πέμπτη 2Χ12απ.


17.00

ΕρμήςΦίλοι του Γιώργου

17.30

Αστέρας Άτρωτοι

18.00

ΜύλοςΝτεφορμέ

18.30

Drink Team Albatros

19.00


ΕρμήςΜπέμπηδες




Φιλικά προετοιμασίας με τη Ρουμανία η Εθνική

Την Παρασκευή θα αφιχθεί στην Ερμιόνη η αποστολή της Εθνικής ομάδας της Ρουμανίας η οποία το Σάββατο 3 Ιουλίου και την Κυριακή 4 του μήνα, θα δώσει φιλικά παιχνίδια με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Ο αγώνας του Σαββάτου είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 7.00 μ.μ. και της Κυριακής στις 6.00 μ.μ.

Οι δύο αυτές φιλικές αναμετρήσεις με τη Ρουμανία εντάσσονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας Beach Soccer εν όψει των αγώνων της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ, που θα διεξαχθούν στην πόλη Μπιμπιόνε της Ιταλίας από 11 έως 18 Ιουλίου.


Υπενθυμίζουμε ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει τα αντίστοιχα συγκροτήματα της Ισπανίας, της Ολλανδίας και της Βουλγαρίας.