eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ BEACH SOCCER......

''ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ BEACH SOCCER ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΟΥΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΗ ,ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΙΣΤΑ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ
ΤΟ 2010!
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ''ΑΡΠΑ ΚΟΛΛΑ'' ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ!!!''


Τελευταίες προπονήσεις για την εθνική beach soccer
εν όψει Μουντιάλ

Το Σάββατο η αποστολή θα ταξιδέψει στην Ιταλία, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη με Ολλανδία, Ισπανία, Βουλαγία



Τις τελευταίες προπονήσεις επί ελληνικού εδάφους θα πραγματοποιήσει σήμερα (Τετάρτη) και αύριο Πέμπτη η Εθνική ομάδα Beach Soccer, η οποία το Σάββατο το πρωί θα ταξιδέψει στην πόλη Μπιμπιόνε της Ιταλίας, προκειμένου να πάρει μέρος στους αγώνες της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ. Η αποστολή θα φτάσει στη Βενετία μέσω Ρώμης κι από εκεί θα ταξιδέψει οδικώς στην πόλη Μπιμπιόνε.



Ένα μικροπρόβλημα......
......... στο κουτεπιέ που αντιμετωπίζει ο Πάρης Κωνσταντακόπουλος, ο οποίος τραυματίστηκε στον δεύτερο φιλικό αγώνα της Εθνικής με το αντίστοιχο συγκρότημα της Ρουμανίας, την περασμένη Κυριακή στην Ερμιόνη, δεν κρίνεται ανησυχητικό.



Στις τάξεις της Εθνικής beach soccer υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για πρόκριση στην τελική φάση, απόρροια της καλής εμφάνισης του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στη δεύτερη φιλική αναμέτρηση με τη Ρουμανία, όπου φάνηκαν σημαντικά σημεία βελτίωσης.



H αποστολή περιλαμβάνει τους εξής αθλητές: Καβαλάρη, Μπερτσιά, Νικολάου, Κωνσταντακόπουλο, Πανταζόπουλο, Περτσιά, Τριανταφυλλίδη, Καραμπέτσο, Χαραλαμπίδη, Νίκα.



Την ομάδα δεν θα συνοδέυσει για πρώτη φορά ο Νίκος Γιαλεσάκης λόγω οικογενειακού προβλήματος, ενώ χρέη ομοσπονδιακού προπονητή θα εκτελέσει ο συνεργάτης του Νίκου Γιαλεσάκη, Στάυρος Κομιώτης.



Στην Ιταλία η Εθνική Beach Soccer θα αντιμετωπίσει τα αντίστοιχα συγκροτήματα της Ολλανδίας, της Ισπανίας και της Βουλγαρίας. Την Κυριακή θα κοντραριστεί με την Ολλανδία, την Δευτέρα με τη Βουλγαρία και την Τρίτη με την Ισπανία.



Σε περίπτωση που κατακτήσει τη μία από τις δύο προνομιούχες θέσεις, θα συνεχίσει τους αγώνες της στο Μουντιάλ, από την Πέμπτη.