ΚΟΥΝΕΛΙ ΜΕ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ
Υλικά:
1 κουνέλι περίπου 1,5 κιλό
40 γρ. βούτυρο
Ψίχα από ένα ψωμί (φρατζολάκι)
Δεντρολίβανο
1 σκελίδα σκόρδο
Ζωμό κρέατος
1/2 ποτήρι ξύδι
Λάδι
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
ροδίσει με το βούτυρο και το λάδι. Ψιλοκόβουμε το σκόρδο, τρίβουμε το δεντρολίβανο
και τα ανακατεύουμε μαζί με την ψίχα (μουσκεμένη στο ξύδι και καλοστυμμένη).
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά αυτά μαζί, αλατοπιπερώνουμε και τα ρίχνουμε στο κουνέλι.
Τέλος, προσθέτουμε μια κουτάλα ζωμό, ανακατεύουμε πάλι, σκεπάζουμε την κατσαρόλα
και αφήνουμε το κουνέλι να ψηθεί σε πολύ χαμηλή φωτιά.